Τα νέα της PNX
+18
Perseas
patatomhden
37 EMA
taramas
cgakis
marita89
MementoM0ri
Dolofonos
leyteris45
Gregorakis
gr68
Admin
xiale
JDeviant
Avacus
Arxiereas
imperiumgraecum
laskas
22 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 7
Σελίδα 4 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Τα νέα της PNX
Ok me kalipses efxaristocgakis έγραψε:δεν υπαρχει λογος να σου εξηγησω κατι απο την στιγμη που ο babiskos ηταν κατηγορηματικος στο θεμα για συνενωση
37 EMA- Αριθμός μηνυμάτων : 54
Ημερομηνία εγγραφής : 18/08/2014
Sanguinius έγραψε:Δική μου μαλακία που δεν η΄μουν κατατοπιστικός.Εννοώ τι απαιτήσεις έχει για να γίνεις μέλοςcgakis έγραψε:πρεπει να εχει?
εμενα πρωσοπικα μου φτανει οτι μια clan 98 μελων ηρθε στο community μαλλον κατι καλο κανουμε και θελησαν να ερθουν τα παιδια κοντα μας
τις απαιτησεις που υπαρχουν για καθε clan ξεχωριστα του community http://www.pnxclan.gr/p/recruitment.html
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2014
Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ
... ρε συ χρήστο άλλο σε ρώτησε ο sang, τις απαιτήσεις της pnx-c ... και τώρα αυτό το "c" που θα το βάλετε στο ακρωνύμιο ??? ενώ αν ήταν η clan πχ pnx-falcons τότε την έβαζες πρώτη και το community θα ήταν αντιπροσωπευτικό της χώρας μας και θα είχε για σήμα το avatar του 37 ΕΜΑ ... μα όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι ???
χαχαχαχαχα τα σπας νικολα respect
ακομα δεν εχουμε ξεκαθαρισει τι και πως με απαιτησεις για τους Corsairs
Σίγουρα πάντως θα είναι clan για cw,αν λάβω υπόψιν τις ώρες διαθεσιμότητας που ζητάει.Πάνω κάτω ο μέσος όρος wn8 θα αντιστοιχεί με την Π ή την Α ή δεν θα έχει καθόλου wn8 σαν κριτήριο;cgakis έγραψε:ακομα δεν εχουμε ξεκαθαρισει τι και πως με απαιτησεις για τους Corsairs
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 393
Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2014
taramas έγραψε:Χαχαχα, μαζεύετε το καρέ, αντε ρε με το καλό να έρθει και το φιλαράκι σου να είστε ολοι οι καλοί μαζί, μόνο φροντίστε να πάρετε σιδερένιες καρέκλες γιατί οι ξύλινες πριονίζονται εύκολα.
by the way κλαίω
patatomhden- Αριθμός μηνυμάτων : 10
Ημερομηνία εγγραφής : 16/09/2014
Κι άλλος btw user <3patatomhden έγραψε:taramas έγραψε:Χαχαχα, μαζεύετε το καρέ, αντε ρε με το καλό να έρθει και το φιλαράκι σου να είστε ολοι οι καλοί μαζί, μόνο φροντίστε να πάρετε σιδερένιες καρέκλες γιατί οι ξύλινες πριονίζονται εύκολα.
by the way κλαίω
Πωλείτε καρέκλα σε τιμή ευκαιρίας. Όποιος "γνήσιος Έλλην κομμαντερ" ενδιαφέρεται θα είναι διαθέσιμη εντός ημερών.
Dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2014
αργησες τεο εγω την πουλησα ιδη
@ dolofonos
Εγκρίνω την καρεκλιτσα και ξέρεις πολύ καλά σε ποιους ταιριάζει, ομως δεν μας λές ρε συ τεο, γνωρίζεις τα πρόσωπα που αναφερόμαστε και οτι περιλαμβάνει το παρεάκι τους ή απλά τρολάρεις για να το παίξεις έξυπνος? απορία είναι και ξέρεις γιατί? γιατι εμείς τους ξέρουμε καλά, τους φάγαμε στο πετσί μας και γελάμε με την πάρτι σου που θες να μας τους παρουσιάσεις κιόλας.
Εγκρίνω την καρεκλιτσα και ξέρεις πολύ καλά σε ποιους ταιριάζει, ομως δεν μας λές ρε συ τεο, γνωρίζεις τα πρόσωπα που αναφερόμαστε και οτι περιλαμβάνει το παρεάκι τους ή απλά τρολάρεις για να το παίξεις έξυπνος? απορία είναι και ξέρεις γιατί? γιατι εμείς τους ξέρουμε καλά, τους φάγαμε στο πετσί μας και γελάμε με την πάρτι σου που θες να μας τους παρουσιάσεις κιόλας.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 232
Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2014
Gregorakis έγραψε:... ρε συ χρήστο άλλο σε ρώτησε ο sang, τις απαιτήσεις της pnx-c ... και τώρα αυτό το "c" που θα το βάλετε στο ακρωνύμιο ??? ενώ αν ήταν η clan πχ pnx-falcons τότε την έβαζες πρώτη και το community θα ήταν αντιπροσωπευτικό της χώρας μας και θα είχε για σήμα το avatar του 37 ΕΜΑ ... μα όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι ???
LoL
LoL
LoL
...
LoL
taramas έγραψε:@ dolofonos
απλά τρολάρεις για να το παίξεις έξυπνος? απορία είναι και ξέρεις γιατί? γιατι εμείς τους ξέρουμε καλά
Τρολάρει
Ποιό παρεάκι;
Perseas- Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 20/06/2014
@ perseas
Εσείς που προέρχεστε απο τις HARD έχετε την προιστορία σας, εμείς οι υπόλοιποι που προερχόμαστε απο GR-AF & HEATέχουμε την δική μας, γνωριζόμαστε βρε αδερφέ, τι να σου εξηγώ τώρα, στήνουμε το ιντερνετικό καφενείο μας και γελάμε με ορισμένους.
Εσείς που προέρχεστε απο τις HARD έχετε την προιστορία σας, εμείς οι υπόλοιποι που προερχόμαστε απο GR-AF & HEATέχουμε την δική μας, γνωριζόμαστε βρε αδερφέ, τι να σου εξηγώ τώρα, στήνουμε το ιντερνετικό καφενείο μας και γελάμε με ορισμένους.
Μιας και εδώ είναι τα νέα μας να πω ότι χθες είχαμε επιτέλους την αλλαγή ηγεσίας. Εγώ ο καρέκλοκενταύρος παρέδωσα την καρέκλα μου. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με στήριξαν από τη πρώτη στιγμή και συγνώμη που τους τελευταίους 3 μήνες ήμουν απών. Η κλαν ελπίζω ότι θα ξαναβρεί τον δρόμο της. Καλή επιτυχία στα νέα "καρεκλοκενταυρα" παιδιά
Dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2014
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 130
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2014
Τόπος : Ευρω-ισλαμαμπάντ
Αντε Τεό ευκαιρία να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς, με την ευκαιρία τις ευχές μου και καλό κουράγιο στον Νικολάκη.
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια της Α
antkon- Αριθμός μηνυμάτων : 61
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2014
Μετά από αρκετές μέρες μπήκα στο ts της pnx- r και πιστεύω έφερα γούρι!Η σημερινή κατάταξη του event είναι εντελώς διαφορετική από την χτεσινή!Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί δέχτηκαν πολλή κριτική ( και από εμένα ), έχοντας μεγάλη πίεση σαν την πιο δυνατή ελληνική ομάδα.Η PNX-R ξεπέρασε τα 3.000.0000 fame points σκορπισμένα σε πάρα πολλούς παίκτες αφού η συμμετοχή και η δίψα των παικτών να κερδίσουν το άρμα ήταν μεγάλη.Θα ήταν κρίμα και άδικο να μην υπάρχει ένα καλό αποτέλεσμα....Ελπίζω σε λίγες μέρες που θα τελειώσει, τα χαμόγελα να είναι ακόμα περισσότερα!!!
ΥΓ. Και αυτοί που είχαν αποφασίσει να φύγουν γιατί οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν προοπτική, να το ξανασκεφτούν καλύτερα.Ίσως το κάνω και εγώ...
ΥΓ. Και αυτοί που είχαν αποφασίσει να φύγουν γιατί οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν προοπτική, να το ξανασκεφτούν καλύτερα.Ίσως το κάνω και εγώ...
laskas- Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Αααχα,this guy...laskas έγραψε:ΥΓ. Και αυτοί που είχαν αποφασίσει να φύγουν γιατί οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν προοπτική, να το ξανασκεφτούν καλύτερα.Ίσως το κάνω και εγώ...
Αν τελείωνε σήμερα το event θα είχαμε 52 παίκτες από ελληνικές ομάδες που θα κέρδιζαν το άρμα 19 pnx-r, 15 grof,15 great και 3 fovos = 52 καθόλου άσχημα.Αν δει κανείς και το global map θα δει ότι helas,hela1,gboa,grx, tssr, pnx-a βάλανε αρκετό χρυσό στο ταμείο τους.Τα νούμερα δείχνουν μια γενική πρόοδο...
laskas- Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Μπραβο στα παιδια, ωραιες μαχες , καλα αποτελεσματα, ελπιζω να συνεχισει ετσι μεχρι τελους.
JDeviant- Αριθμός μηνυμάτων : 58
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2014
Τόπος : AXD
Ή έχεις περίοδο ή διαπολικη διαταραχή ή δν πρέπει να γράφεις στο forum υπό την επήρεια LSD,δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς την ας την πω αυτο-ακύρωση των πράξεων σου.Βέβαια θα ξεσκονίσω τα κιτάπια μου γιατί δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος,από την,ομολογουμένως προχειρότατη διάγνωση
laskas έγραψε:Και αυτοί που έφυγαν γιατί οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν προοπτική, να το ξανασκεφτούν.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την imperiumgraecum στις Πεμ Δεκ 11, 2014 3:45 pm, 1 φορά
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 130
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2014
Τόπος : Ευρω-ισλαμαμπάντ
Σελίδα 4 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 4 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης