Τα νέα της PNX
+18
Perseas
patatomhden
37 EMA
taramas
cgakis
marita89
MementoM0ri
Dolofonos
leyteris45
Gregorakis
gr68
Admin
xiale
JDeviant
Avacus
Arxiereas
imperiumgraecum
laskas
22 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 7
Σελίδα 1 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Τα νέα της PNX
Ανοίγω αυτό το θέμα για να γράφουμε τα νέα μας και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με εμάς.
laskas- Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Απ: Τα νέα της PNX
Η ομάδα R έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο!Οι νίκες απέναντι σε καλές ομάδες όπως η -ONE - ( 2 φορές ) και η κατάταξη του event δείχνει μεγάλη βελτίωση.Στις πρώτες 4000 θέσεις υπάρχουν αρκετοί παίκτες μας.Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα!Περιμένουμε καλά νέα και από την A.
Τα συγχαρητήριά μου σε όλους που είναι μέσα στην λίστα, πιστεύω οτι πολλοί θα μπορούσαν να είναι ψηλότερα, αυτό που είναι περίεργο είναι οτι στους 1250 είναι μόνο ο katapeltadiko, οι Έλληνες του εξωτερικού που λένε πού είναι? περίμενα να βρώ περισσότερους.
Κώστα και σε σένα συγχαρητήρια φίλε, εύχομαι και ψηλότερα.
Κώστα και σε σένα συγχαρητήρια φίλε, εύχομαι και ψηλότερα.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 232
Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2014
Ευχαριστούμε Γιώργο!Φυσικά ευχόμαστε διακρίσεις σε όλους τους Έλληνες παίκτες και τις Ελληνικές ομάδες!
Σκεφτόμουνα ακριβώς το ίδιο με τους παίκτες που παίζουν σε ξένες ομάδες.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???
Σκεφτόμουνα ακριβώς το ίδιο με τους παίκτες που παίζουν σε ξένες ομάδες.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???
Ευχαριστούμε wargaming!3 παίχτες μας μπλοκαρίστηκαν οι λογαριασμοί τους...τυχαίο????σύμπτωση????
Μάλλον κάποιος μας έβαλε στο μάτι... εγώ Ο ΛΤΚ και ο κοσαμούι!
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 130
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2014
Τόπος : Ευρω-ισλαμαμπάντ
laskas έγραψε:Ευχαριστούμε wargaming!3 παίχτες μας μπλοκαρίστηκαν οι λογαριασμοί τους...τυχαίο????σύμπτωση????
Κώστα, τι ακριβώς έγινε? μπορείς να μας δώσεις λεπτομέρειες?
Ο Κοσαμούι είναι γνωστός teamkillerας έχει ban για 1 μήνα.Εγώ όμως και ο ltk δεν κάναμε team kill.Ανοιξα chat σε κάποιον και τον έβρισα μετά από random.Μάλλον για αυτό τον λόγο, αν και μου φαίνεται τραβηγμένο...συνήθως τρως chat ban για κάτι τέτοιο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την laskas στις Τρι Σεπ 09, 2014 2:03 am, 1 φορά
Τσεκάρουν το chat όλων των μελών μιας clan, αν δουν πολλά reports εννοείται. Στάνταρ αυτό. Είχα φάει 8 μέρες chat ban σε διάστημα 10 ημερών (5+3) και όταν έστειλα ticket μου έκανε copy paste φράσεις που είχα πει και chatlog από clan war στο οποίο δεν ήμουν καν μέσα και μου την είπε για λογαριασμό ολόκληρης της clan.laskas έγραψε:Ο Κοσαμούι είναι γνωστός teamkillerας έχει ban για 1 μήνα.Εγώ όμως και ο ltk δεν κάναμε teak kill.Ανοιξα chat σε κάποιον και τον έβρισα μετά από random.Μάλλον για αυτό τον λόγο, αν και μου φαίνεται τραβηγμένο...συνήθως τρως chat ban για κάτι τέτοιο.
Γι' αυτό προσοχή στις υπερβολικές εκφράσεις.
Arxiereas- Αριθμός μηνυμάτων : 99
Ημερομηνία εγγραφής : 03/08/2014
ok Πανο, να το ξέρω λοιπόν!
Τώρα αυτά που λέει ο Γρηγοράκης έχουν μια δόση αλήθειας.Οι άσχετοι αρχηγοί έχουν κάνει μεγάλο κακό στους έλληνες παίκτες και συνεχίζουν να κάνουν.Έχουν τεράστια ευθύνη για την πρόοδο των παικτών (γνώσεις πάνω στο παιχνίδι ,κέρδος σε χρυσό κλπ..κλπ )
Οσο για την pnx προσπαθούμε να κάνουμε κάτι δυνατό και ελληνικό που να έχει σχέση με τις δυνατές ξένες ομάδες.Το μπαλάκι είναι στους έλληνες παίκτες που γνωρίζουν την ύπαρξη μας και δεν έρχονται να μας στηρίξουν.Πάντως η χρονιά έχει ξεκινήσει καλά, όποιος μας παρακολουθεί ..καταλαβαίνει!
Τώρα αυτά που λέει ο Γρηγοράκης έχουν μια δόση αλήθειας.Οι άσχετοι αρχηγοί έχουν κάνει μεγάλο κακό στους έλληνες παίκτες και συνεχίζουν να κάνουν.Έχουν τεράστια ευθύνη για την πρόοδο των παικτών (γνώσεις πάνω στο παιχνίδι ,κέρδος σε χρυσό κλπ..κλπ )
Οσο για την pnx προσπαθούμε να κάνουμε κάτι δυνατό και ελληνικό που να έχει σχέση με τις δυνατές ξένες ομάδες.Το μπαλάκι είναι στους έλληνες παίκτες που γνωρίζουν την ύπαρξη μας και δεν έρχονται να μας στηρίξουν.Πάντως η χρονιά έχει ξεκινήσει καλά, όποιος μας παρακολουθεί ..καταλαβαίνει!
Ξέρεις οτι εν μέρει συμφωνώ με αυτό, οντως εχουμε πρόβλημα με αρχηγούς, το εντοπίζω αλλού όμως, το θέμα δεν είαι τα στατιστικά τους και πόσο καλοί είναι σαν παίχτες, οι καλοί παίχτες μπορούν να είναι fc ή ακόμη και dc αλλά ο αρχηγός πρέπει να έχει ηγετικές ικανότητες, να είναι ενωτικός και στρατηγικός, να έχει πολιτική και να είναι διπλωμάτης, δυστυχώς δεν επιλε΄γονται οι αρχηγοί με αυτά τα κριτήρια αλλά με άλλα για μένα άσχετα, π.χ. μια παρέα 10-20 ατόμων έχει για αρχηγό της τον παραμυθά της παρέας, στην καλύτερη περίπτωση τον αρεστό στους περισσότερους ή αυτόν που επέλεξε ο προηγούμενος, μέχρι εκεί ολα καλά, οταν ευτυχήσει η παρέα να γίνει απο 15 άτομα 100 τότε βγαίνουν όλα τα προβλήματα στην επιφάνεια και τότε ειναι κορώνα γράμματα τι θα βγεί, βέβαια το φταίξιμο στις περιπτώσεις της ψηφοφορίας το φταίξιμο είναι όλων γιατί ως γνωστόν ποτέ δεν ψηφίζουμε με την λογική.
Υ.Σ. το μπαλάκι είναι μεν στους ελληνες παίχτες που γνωρίζουν την υπαρξή σας αλλά πρόσεχε γιατί βάζεις και τον Γρηγοράκη μέσα χαχαχα.
Υ.Σ. το μπαλάκι είναι μεν στους ελληνες παίχτες που γνωρίζουν την υπαρξή σας αλλά πρόσεχε γιατί βάζεις και τον Γρηγοράκη μέσα χαχαχα.
taramas έγραψε:Ξέρεις οτι εν μέρει συμφωνώ με αυτό, οντως εχουμε πρόβλημα με αρχηγούς, το εντοπίζω αλλού όμως, το θέμα δεν είαι τα στατιστικά τους και πόσο καλοί είναι σαν παίχτες, οι καλοί παίχτες μπορούν να είναι fc ή ακόμη και dc αλλά ο αρχηγός πρέπει να έχει ηγετικές ικανότητες, να είναι ενωτικός και στρατηγικός, να έχει πολιτική και να είναι διπλωμάτης, δυστυχώς δεν επιλε΄γονται οι αρχηγοί με αυτά τα κριτήρια αλλά με άλλα για μένα άσχετα, π.χ. μια παρέα 10-20 ατόμων έχει για αρχηγό της τον παραμυθά της παρέας, στην καλύτερη περίπτωση τον αρεστό στους περισσότερους ή αυτόν που επέλεξε ο προηγούμενος, μέχρι εκεί ολα καλά, οταν ευτυχήσει η παρέα να γίνει απο 15 άτομα 100 τότε βγαίνουν όλα τα προβλήματα στην επιφάνεια και τότε ειναι κορώνα γράμματα τι θα βγεί, βέβαια το φταίξιμο στις περιπτώσεις της ψηφοφορίας το φταίξιμο είναι όλων γιατί ως γνωστόν ποτέ δεν ψηφίζουμε με την λογική.
Ακριβώς...συμφωνώ.
Για τον Γρηγοράκη έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε ( έλληνας κ καλός παίχτης ) και δεν μου δίνει την εντύπωση κάποιου που δημιουργεί προβλήματα.Άρα εγώ θα τον ήθελα στην ομάδα.. από εμένα + .
Όπως και για εσένα Γιώργο άσχετα αν δεν καλύπτεις τα στατιστικά θα μπορούσες να βοηθήσεις κάποια από τις ομάδες μας γιατί σιγά σιγά πιστεύουμε ότι θα ανεβούνε και αυτές.Κακώς μέσα από τα forum έχουν δημιουργηθεί οι κακές εντυπώσεις.Αν ήμουνα στην διοίκηση της GREEK ή της pnx θα έσπρωχνα σε μια συγχώνευση τους για το καλό όλων.Πόσο θα μας δυνάμωνε μια τέτοια κίνηση?
Δεν υπάρχουν τα αρχ. για τέτοιες κινήσεις όμως...πολύ αμφιβάλω αν θα δεχότανε ο Άρης για παράδειγμα ( κ ας γινόντουσαν εκλογές ξανά )
O Gregorakis είναι δοσίλογος γερμανοτσολιάς, κρεμάλα του πρέπει, όχι ηγετική θέση
και μισθοφορος ουυυυ ουυυυ 666 666 666
Avacus- Αριθμός μηνυμάτων : 11
Ημερομηνία εγγραφής : 26/06/2014
Κοιτάξτε τι ομάδες κερδίσαμε
PSQD
http://www.noobmeter.com/clan/eu/PSQD
και εχτές την ORLY
http://www.noobmeter.com/clan/eu/ORLY
PSQD
http://www.noobmeter.com/clan/eu/PSQD
και εχτές την ORLY
http://www.noobmeter.com/clan/eu/ORLY
Οποτε τυχαίνουμε εναντίον της PSQD, o Ηami πανικοβάλλεται, με αποτέλεσμα να χάνουμε πολλές φορές από τέτοιους μπόμπους
Μπραβο , ηταν πολυ ωραια μαχη. σχεδον perfect απο μερους μας.
JDeviant- Αριθμός μηνυμάτων : 58
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2014
Τόπος : AXD
Κώστα,
μην κοιτάς την άλλη πλευρά μόνο, υπάρχει και η δική σας πλευρά, το ξανα είπαμε, άλλωστε δεν είσαι στην διοίκηση της PNX, είναι άλλοι και δυστυχώς ούτε τότε ακούγανε ούτε τώρα, έχετε τα βαρίδια σας που λένε, στο χειρότερο θα πάει, στο καλύτερο δεν πρόκειται.
μην κοιτάς την άλλη πλευρά μόνο, υπάρχει και η δική σας πλευρά, το ξανα είπαμε, άλλωστε δεν είσαι στην διοίκηση της PNX, είναι άλλοι και δυστυχώς ούτε τότε ακούγανε ούτε τώρα, έχετε τα βαρίδια σας που λένε, στο χειρότερο θα πάει, στο καλύτερο δεν πρόκειται.
taramas έγραψε:Κώστα,
xiale- Αριθμός μηνυμάτων : 193
Ημερομηνία εγγραφής : 16/07/2014
laskas έγραψε:Ο Κοσαμούι είναι γνωστός teamkillerας έχει ban για 1 μήνα.Εγώ όμως και ο ltk δεν κάναμε team kill.Ανοιξα chat σε κάποιον και τον έβρισα μετά από random.Μάλλον για αυτό τον λόγο, αν και μου φαίνεται τραβηγμένο...συνήθως τρως chat ban για κάτι τέτοιο.
Εγω λέω να κάνουμε petition να ρίχνουν απο έναν μήνα σε όποιον βρίζει σε chat μετά απο random - πάω στοίχημα οτι θα μαζευόσουν.
f2p παιχνίδι είναι, ο άλλος έχει δικαίωμα να είναι άσχετος και να κάνει ότι να'ναι ανάλογα πόσο του κόβει, γιατί πιστεύεις οτι εσύ έχεις δικαίωμα να τον βρίζεις για το ποιος είναι ?
Μήπως αν κάποιος είναι νοητικά καθυστερημένος νιώθεις οτι πρέπει να τον βρίσεις και αυτόν ?
Άλλο το πείραγμα, να κάνεις πλάκα σε κάποιον, και άλλο να βρίζεις οτι βρεις πίσω απο την ανωνυμία μιας οθόνης.
ban και πάλι ban
έτσι είναι όπως τα λες...απλά εκείνη τη στιγμή υπάρχει εκνευρισμός.
τουλαχιστον ειναι απο οθονη. φανταζεσαι να του αρεσε να πηγαινει γηπεδο και να αρχισει να πεταει καρεκλες εκτος απο back2back μπινελικια? καλυτερα πληκτρολογιο τα νευρα
Laskas , εγω μετα το πρωτο μπαν , το εκλεισα το chat.
Laskas , εγω μετα το πρωτο μπαν , το εκλεισα το chat.
Admin έγραψε:
Εγω λέω να κάνουμε petition να ρίχνουν απο έναν μήνα σε όποιον βρίζει σε chat μετά απο random - πάω στοίχημα οτι θα μαζευόσουν.
f2p παιχνίδι είναι, ο άλλος έχει δικαίωμα να είναι άσχετος και να κάνει ότι να'ναι ανάλογα πόσο του κόβει, γιατί πιστεύεις οτι εσύ έχεις δικαίωμα να τον βρίζεις για το ποιος είναι ?
Μήπως αν κάποιος είναι νοητικά καθυστερημένος νιώθεις οτι πρέπει να τον βρίσεις και αυτόν ?
Άλλο το πείραγμα, να κάνεις πλάκα σε κάποιον, και άλλο να βρίζεις οτι βρεις πίσω απο την ανωνυμία μιας οθόνης.
ban και πάλι ban
Ας γίνει κάτι πρώτα με αυτούς που χαλάνε το παιχνίδι των άλλων και το παιχνίδι γενικότερα (unsportsmanlike behaviour, AFK/BOTS) και μετά ερχόμαστε και σε αυτούς που χαλάνε την ατμόσφαιρα.
Άσε που αν γίνει το 1ο μπορεί και να μην υφίσταται μετά το 2ο, τουλάχιστον στο βαθμό που συμβαίνει τώρα..
Arxiereas- Αριθμός μηνυμάτων : 99
Ημερομηνία εγγραφής : 03/08/2014
PNX-A vs PTS(Pirates)
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2014
Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ
γουελ νταν Α !