Τα νέα της PNX
+18
Perseas
patatomhden
37 EMA
taramas
cgakis
marita89
MementoM0ri
Dolofonos
leyteris45
Gregorakis
gr68
Admin
xiale
JDeviant
Avacus
Arxiereas
imperiumgraecum
laskas
22 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 7
Σελίδα 2 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Τα νέα της PNX
cgakis έγραψε:
PNX-A vs PTS(Pirates)
+++Εξαιρετικό αποτέλεσμα για την Pnx-A!Mπράβο Χρήστο!
laskas- Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
[PNX-R] PHOENIX-REBELS
No Nickname FamePoints Place
1 Spartan_at_War 70563 746
2 Dunendain 69287 785
3 RavenGr 67916 828
4 PuN1Sh3R21 66403 900
5 LicenseToKill 65358 955
6 MementoM0ri 65193 960
7 Lord_Psofos 61983 1119
8 stavrospix 61786 1130
9 laskas 59170 1315
10 drcop 55508 1635
11 IERAPETRA 52904 1924
12 leyteris45 52457 1985
13 guderianic 52310 2003
14 Veyder 51181 2171
15 STEELALIVE 49751 2377
16 JDeviant 48439 2564
17 Gooakis 45621 3026
18 minaskam 44500 3198
1)Δεν είμαι σίγουρος αν είναι οριστική η κατάταξη ή αν έχει κάτι και σήμερα.
2)18 παίκτες από την ομάδα μας είναι μέσα στις 4000 πρώτες θέσεις του event και μάλιστα οι 6 είναι μέσα στους πρώτους χίλιους!
3)Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα Διοίκηση ,fc και παίκτες για το αποτέλεσμα!Δεν ήταν καθόλου εύκολο αφού παίζαμε κάθε μέρα με ομάδες όπως -ONE-, WHY,ORLY,PSQD κλπ...κλπ που είναι θεωρητικά καλύτερες από εμάς.
4)Παρατηρόντας ότι δεν υπάρχουν παίκτες από άλλες ελληνικές ομάδες στις πρώτες 4000 θέσεις του event, θέλω να εκφράσω την προσωπική μου άποψη:
α)Δεν χαίρεται κανείς που δεν κέρδισε κανένας Έλληνας παίκτης από άλλη Ελληνική ομάδα.Αντίθετα το αποτέλεσμα αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει ολόκληρη την Ελληνική κοινότητα.ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΣΑΣΤΑΝ?ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ / ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΤΕ?ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ?
β)Αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα ότι αν δεν είχε φτιαχτεί η pnx ίσως να μην υπήρχε κανένας παίκτης από Ελληνική ομάδα στις πρώτες 4000 θέσεις της κατάταξης.Ολες οι συζητήσεις και οι κριτηκές που υποστήκαμε τους τελευταίους μήνες ακυρώνονται και πέφτουν στο κενό βλέποντας το αποτέλεσμα του event και τις ομάδες που κερδίζαμε όχι μια φορά αλλά κάθε μέρα.Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί...Όποιος θέλει να εκφράζει τη γνώμη του έχοντας σαν κριτήριο τις προσωπικές συμπάθειες / αντιπάθειες του ή το προσωπικό του συμφέρον είναι ελεύθερος να το κάνει, αλλά δεν πείθει.
5)Οι Έλληνες παίκτες που παίζουν σε ξένες ομάδες ας μας έχουνε στα υπόψιν τους.Μπορεί να είμαστε Έλληνες με τα ελαττώματα μας, αλλά αποδείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες.
6)Καλή συνέχεια σε όλους και να κοιτάξουνε αυτοί που είναι στις διοικήσεις να πάρουν αποφάσεις για το καλό των παικτών τους και μόνο.
ΥΓ.Τα σχόλια μου δεν αναφέρονται σε ορισμένα άτομα ( πχ Ταραμάς ο οποίος μας έδωσε και συγχαρητήρια πρόσφατα ), είναι γενικά και προς όλες τις κατευθύνσεις.Δεν έχουν καμία σχέση με την διοίκηση της ομάδας μου γιατί είναι αποκλειστικά δικά μου και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για αυτά.
No Nickname FamePoints Place
1 Spartan_at_War 70563 746
2 Dunendain 69287 785
3 RavenGr 67916 828
4 PuN1Sh3R21 66403 900
5 LicenseToKill 65358 955
6 MementoM0ri 65193 960
7 Lord_Psofos 61983 1119
8 stavrospix 61786 1130
9 laskas 59170 1315
10 drcop 55508 1635
11 IERAPETRA 52904 1924
12 leyteris45 52457 1985
13 guderianic 52310 2003
14 Veyder 51181 2171
15 STEELALIVE 49751 2377
16 JDeviant 48439 2564
17 Gooakis 45621 3026
18 minaskam 44500 3198
1)Δεν είμαι σίγουρος αν είναι οριστική η κατάταξη ή αν έχει κάτι και σήμερα.
2)18 παίκτες από την ομάδα μας είναι μέσα στις 4000 πρώτες θέσεις του event και μάλιστα οι 6 είναι μέσα στους πρώτους χίλιους!
3)Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα Διοίκηση ,fc και παίκτες για το αποτέλεσμα!Δεν ήταν καθόλου εύκολο αφού παίζαμε κάθε μέρα με ομάδες όπως -ONE-, WHY,ORLY,PSQD κλπ...κλπ που είναι θεωρητικά καλύτερες από εμάς.
4)Παρατηρόντας ότι δεν υπάρχουν παίκτες από άλλες ελληνικές ομάδες στις πρώτες 4000 θέσεις του event, θέλω να εκφράσω την προσωπική μου άποψη:
α)Δεν χαίρεται κανείς που δεν κέρδισε κανένας Έλληνας παίκτης από άλλη Ελληνική ομάδα.Αντίθετα το αποτέλεσμα αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει ολόκληρη την Ελληνική κοινότητα.ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΣΑΣΤΑΝ?ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ / ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΤΕ?ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ?
β)Αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα ότι αν δεν είχε φτιαχτεί η pnx ίσως να μην υπήρχε κανένας παίκτης από Ελληνική ομάδα στις πρώτες 4000 θέσεις της κατάταξης.Ολες οι συζητήσεις και οι κριτηκές που υποστήκαμε τους τελευταίους μήνες ακυρώνονται και πέφτουν στο κενό βλέποντας το αποτέλεσμα του event και τις ομάδες που κερδίζαμε όχι μια φορά αλλά κάθε μέρα.Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί...Όποιος θέλει να εκφράζει τη γνώμη του έχοντας σαν κριτήριο τις προσωπικές συμπάθειες / αντιπάθειες του ή το προσωπικό του συμφέρον είναι ελεύθερος να το κάνει, αλλά δεν πείθει.
5)Οι Έλληνες παίκτες που παίζουν σε ξένες ομάδες ας μας έχουνε στα υπόψιν τους.Μπορεί να είμαστε Έλληνες με τα ελαττώματα μας, αλλά αποδείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες.
6)Καλή συνέχεια σε όλους και να κοιτάξουνε αυτοί που είναι στις διοικήσεις να πάρουν αποφάσεις για το καλό των παικτών τους και μόνο.
ΥΓ.Τα σχόλια μου δεν αναφέρονται σε ορισμένα άτομα ( πχ Ταραμάς ο οποίος μας έδωσε και συγχαρητήρια πρόσφατα ), είναι γενικά και προς όλες τις κατευθύνσεις.Δεν έχουν καμία σχέση με την διοίκηση της ομάδας μου γιατί είναι αποκλειστικά δικά μου και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για αυτά.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την laskas στις Σαβ Σεπ 13, 2014 1:14 am, 1 φορά
bravo sas.
XAIROMAI,giati eida και επαναπατρισμουs.Βλεπω στην λιστα(λαγκαρντ? )τουλαχιστον 3,μπορεινα ειναι και παραπανω,δεν ξερω.
Εχω δει ομωs στα φορουμ,κai αλλα παιδια(ξενητεμενα) με καλα στατιστικα,που μπορουν να βοηθησουν.ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,AΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ,και αν δεν τουs αρεσει φευγουν.
.......................................................................
XAIROMAI,giati eida και επαναπατρισμουs.Βλεπω στην λιστα(λαγκαρντ? )τουλαχιστον 3,μπορεινα ειναι και παραπανω,δεν ξερω.
Εχω δει ομωs στα φορουμ,κai αλλα παιδια(ξενητεμενα) με καλα στατιστικα,που μπορουν να βοηθησουν.ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,AΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ,και αν δεν τουs αρεσει φευγουν.
.......................................................................
gr68- Αριθμός μηνυμάτων : 64
Bravo στα παιδιά της Α !!!!
Η R μπορείτε και καλύτερα αλλά και πάλι μπράβο
xiale- Αριθμός μηνυμάτων : 193
Ημερομηνία εγγραφής : 16/07/2014
xiale έγραψε:Bravo στα παιδιά της Α !!!!
Καλημέρα Αλέξη.
Παίζαμε με καλύτερες ομάδες από εμάς συνέχεια...όπως -ONE-, WHY,ORLY,PSQD πως θα μπορούσαμε καλύτερα????
Εγώ λέω ότι πήγε πολύ καλά, μακάρι στο μέλλον να πάμε και καλύτερα!
Θα μπορούσατε να έχετε 25 η 30 άτομα στη λίστα !!!!
Don't get me wrong δεν μειώνω καθόλου την επιτυχία σας, απλά έχω μεγάλες προσδοκίες γιατί σας πιστεύω
Don't get me wrong δεν μειώνω καθόλου την επιτυχία σας, απλά έχω μεγάλες προσδοκίες γιατί σας πιστεύω
xiale έγραψε:Θα μπορούσατε να έχετε 25 η 30 άτομα στη λίστα !!!!
+
Twilight of the Gods-campain
Θέλω και γω με την σειρά μου να συγχαρώ την διοίκηση της ομάδας μου - FC-παιχτες για την πολύ καλή εμφάνιση που είχαμε στο event αυτό να είμαστε μέσα στους 4000 παίχτες και να πάρουμε 18 άτομα το αρματακι Τ23Ε3, και να παλεύουμε καθημερινά με πάρα πολύ καλές και δυνατές ομάδες και να τους κατατροπώνουμε καθημερινά...Πιστεύω και ελπίζω να δούνε αυτήν την δουλειά και προσπάθεια οι ξενιτεμένοι ελληνάρες παίχτες που παίζουν στο εξωτερικό και να γυρίσουν στα πάτρια εδάφη και να ενωθούν μαζί μας και να πάμε την ομάδα ακόμα ποιο ψιλά και να παίζουμε στην δεκάδα του ευρωπαϊκού σέρβερ και με πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες...ξεχάστε ότι προσωπικό έχετε μεταξύ σας κάποιοι από αυτούς και κοιτάξτε το κάλο και μονό της ομάδας γιατί πολύ απλά έχουμε την δύναμη να το κάνουμε γιατί είμαστε Έλληνες..και τα gold θα έρχοντε βροχή...Μπράβο μας και πάλι και έτσι να συνεχίσουμε...
lefteris45- Επισκέπτης
... απ' όσο μπορώ να ξέρω το campaign για την pnx-r είχε ένα ποσοστό επιτυχίας πάνω από 90%, όσον αφορά την κατάταξη των παικτών (που ήταν φυσικά και ο μόνος αντικειμενικός στόχος) ... σχεδόν όλοι όσοι δήλωσαν ενδιαφέρον για το campaign (είχαν το χρόνο και τη διάθεση) είναι μέσα στις 4 χιλιάδες θέσεις ... τώρα το αν βρίσκονται στη θέση 300 ή 4000 δεν έχει καμία ουσιαστική διαφορά ...
... συνολικά η πορεία της pnx-r στο event είναι άκρως επιτυχημένη (imho) και αυτό οφείλεται στη δουλειά και στην προσήλωση στο στόχο ... καμία τύχη, κανένα rng ... ακόμα και η ατομική ικανότητα των παικτών, που σίγουρα συνέβαλε, δεν ήταν ο αποφασιστικός παράγοντας ...
... συγχαρητήρια από μένα ... αλλά σε ένα thread που έχει τίτλο "τα νέα της pnx" δε μπορώ να μην αφιερώσω ένα τραγουδάκι:
... συνολικά η πορεία της pnx-r στο event είναι άκρως επιτυχημένη (imho) και αυτό οφείλεται στη δουλειά και στην προσήλωση στο στόχο ... καμία τύχη, κανένα rng ... ακόμα και η ατομική ικανότητα των παικτών, που σίγουρα συνέβαλε, δεν ήταν ο αποφασιστικός παράγοντας ...
... συγχαρητήρια από μένα ... αλλά σε ένα thread που έχει τίτλο "τα νέα της pnx" δε μπορώ να μην αφιερώσω ένα τραγουδάκι:
xiale έγραψε:Θα μπορούσατε να έχετε 25 η 30 άτομα στη λίστα !!!!
ξεχνάς κατι ομως φιλε μου το activity...
leyteris45- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2014
Δεν ξεχναω τιποτα !!!
Σας παροτρυνω να συνεχισετε να βελτιωνεστε για να κυριαρχησετε
Σας παροτρυνω να συνεχισετε να βελτιωνεστε για να κυριαρχησετε
Συγχαρητήρια!!!
Mακάρι να έπαιζα και εγώ στο mini-campaign με την clan μου(για το gold, το άρμα το έχω), αλλά αυτή η άτιμη η εξεταστική.....
Mακάρι να έπαιζα και εγώ στο mini-campaign με την clan μου(για το gold, το άρμα το έχω), αλλά αυτή η άτιμη η εξεταστική.....
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 130
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2014
Τόπος : Ευρω-ισλαμαμπάντ
Συγχαρητήριά και από εμένα σε όλους και μπράβο στα παιδιά που το οργάνωσαν. Μόλις επέστρεψα και εγω στα πάτρια εδάφη της Γερμανίας.
Dolofonos- Αριθμός μηνυμάτων : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2014
Το επαθλο ηρθε
JDeviant- Αριθμός μηνυμάτων : 58
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2014
Τόπος : AXD
H αλήθεια είναι ότι το ψιλομετάνιωσα που δεν ήμουν ενεργότερος σε αυτό το cw event, κράτησε πολύ λιγότερο από ό,τι φανταζόμουν, πιστεύω θα τα κατάφερνα να στριμώξω μερικές μάχες μεσ' την εξεταστική .
Oχι τίποτα άλλο, έχασα και τα 7k gold
Oχι τίποτα άλλο, έχασα και τα 7k gold
MementoM0ri- Αριθμός μηνυμάτων : 101
Τόπος : zimbabwe
... συγχαρητήρια για το άρμα JDeviant ... ντροπή σου για τα skills στο crew ...
... memento σε φθονώ ...
... memento σε φθονώ ...
γιατι ρε ντροπη! ξερεις τι περασα για να τους φτασω 4 μεχρι το Μ46 ? ευτυχως ηρθε το αρματακι και καθησαν μια χαρα
JDeviant- Αριθμός μηνυμάτων : 58
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2014
Τόπος : AXD
Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και ιδιαίτερα στους κατόχους του άρματος, καλή συνέχεια
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 232
Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2014
Ηρθε γρηγορα το αρμα αυτη τη φορα,συγχαρητηρια στους fc(ηταν οντως αριστοι) και σε οσους πηραν μερος.
marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 126
Ημερομηνία εγγραφής : 19/07/2014
Ηρθε το αρματάκι και είναι πολύ καλό μου άρεσε νιώθω λες και παίζω το αγαπημένο μου τ49 καλές μάχες......και πάμε για το επόμενο....
leyteris45- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2014
Αντε να εχω επιτελους ατομα να κανουμε κανενα platoon tier7 special mm γιατι δεν υπαρχουν πολλα 7αρια τετοια(e25,panther/m10,t23e3).
marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 126
Ημερομηνία εγγραφής : 19/07/2014
Θα ήθελα πολύ να ανταλλάξω το τ23 μου για 7k gold
... όχι ρε συ, 7k gold αξία 25 ευρώ, T23E3 αξία ανεκτίμητη ...
EDIT: ... κακή επιλογή στα crew skills, αξία καμία ...
EDIT: ... κακή επιλογή στα crew skills, αξία καμία ...
Συγχαρητήρια και με γεια το όχημα.
Arxiereas- Αριθμός μηνυμάτων : 99
Ημερομηνία εγγραφής : 03/08/2014
Σελίδα 2 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 2 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης