ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ RECRUITING
+20
Dolofonos
TheKnownUnknown
patatomhden
callme
LicenseToKill
JDeviant
Veyder
37 EMA
marita89
Arxiereas
antkon
Gregorakis
Sanguinius
Admin
cgakis
taramas
Gathunter
laskas
MementoM0ri
imperiumgraecum
24 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 12
Σελίδα 5 από 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ RECRUITING
Συμφωνώ,έτσι θα έπρεπε να είναι το άρτιο recruiting,μόνο που δεν είναι και ένας από τους λόγους τον ανέφερε ο admin.Δημιουργείται άσκοπα ένα θέμα και πολλοί πείθονται
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 393
Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2014
laskas έγραψε:MementoM0ri έγραψε:Επι του θεματος, η pnx-r οπως ειναι τωρα δεν εχει να προσφερει τιποτα παραπανω απο τις αλλες ελληνικες κλαν. Θελει οργανωση, ξεκαθαρισμα παιχτων και συμμετοχη , δεν εχει τιποτα απο αυτα. Γιατι λοιπον να χαλασει καποιος την ζαχαρενια του για να παει στα ιδια?
Επειδη η pnx εχει καλυτερα στατς απο τις αλλες ελληνικες κλαν?
Επειδη λουζονται στο γκολντ ?(και οχι λασκα 100 γκολντ το μηνα για καθε ατομο δεν ειναι αρκετα)
Επειδη το επιπεδο στα cw ειναι υψηλο?
Γιατι τιποτα απο τα παραπανω δεν ισχυει. Πρωτα καντε τα και μετα θα ερθουν μονοι τους οι παιχτες. Μεχρι τοτε ησυχια και τα κεφαλια μεσα...
Τι λες ρε Μεμεντομόρι?????????????????????????????????????????????
Δεν έχει 20 μέρες που τελείωσε το event και τσίμπησες το αρματάκι ( ή 7000 gold ) με άνεση στη θέση 960 κιόλας.ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!Και μετά το event δεν έχεις μπει να παίξεις cw!Και κάθεσαι και δυσφημίζεις την ομάδα και μιλάς για 100 gold το μήνα????????????????ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ???????????????ΓΥΡΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ EVENT????
ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!!!!!ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ EVENT Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ EVENT ΧΑΘΗΚΕ ...και μας δυσφημίζεις και από πάνω?Το αρματάκι καλό ήταν???
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!
Στην ξένη clan που ήμασταν, φυγαμε (εμείς, δεν μας διώξανε...) και στην οποία μας είπαν τουλάχιστον 3 φορές να επιστρέψουμε (πριν ξεκινησει το campaign, αλλά ως κύριοι είπαμε θα τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε, γιατι ΕΜΕΙΣ τρέξαμε το campaign...) ήμασταν στην βασική 15άδα αναντικατάστατοι.
Και μετά το event δεν έχεις μπει να παίξεις cw!Και κάθεσαι και δυσφημίζεις την ομάδα και μιλάς για 100 gold το μήνα????????????????
Μετά το event έχουν κατατεθεί προτάσεις στην ηγεσία της clan για το πως πρέπει να κινηθούμε για να λειτουργούμε σε επίπεδο CW όπως λειτουργησαμε σε επίπεδο campaign. Αν δεν υπάρχει διάθεση και ξεκάθαροι στόχοι στην clan γιατί κάποιος να μπει να παίξει ένα random[b] CW??? Για να φτάσει τα CW του tarama (ο θεός να τα κάνει)? Για να περάσει την ώρα του? Το κάνει και σε random battle.
Δυσφήμιση της ομάδας? Η ομάδα δεν δυσφημείται ούτε διαφημίζεται με τα λόγια, έχει δυνατότητες και φάνηκε από το campaign, αλλά από τις δυνατότητες εως την πλήρη αξιοποίηση της ομάδας υπάρχει μεγάλο κενό. Εξαρτάται τι στόχους θέτεις κύριε Κώστα. Εγώ που είμαι στην clan ένα μήνα (μαζί με το παρεάκι μου όπως το χαρακτήρισες) είχα διάθεση να παίξω με αυτή την ομάδα στο επίπεδο που παίζαμε στην HARD. Εάν εσύ λοιπον θεωρείς επιτυχία το χρυσό που έχει πάρει η clan παίζοντας ως αλιξιπτωτιστές και ότι κάτσει για μένα δεν είναι γιατί έχω άλλους στόχους.
ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ EVENT Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ EVENT ΧΑΘΗΚΕ ...και μας δυσφημίζεις και από πάνω?Το αρματάκι καλό ήταν???
Ο κύριος που ήρθε στην ομάδα λοιπόν [b]15 μέρες πριν το event ήταν εκείνος που παρέπεμψε το παρεάκι να έρθουμε εδώ να βοηθήσουμε την ομάδα και να παίξουμε ανάμεσα σε Έλληνες και για αυτό τον λόγο βγήκαμε και απο μια μικρούλα clan εκεί μωρέ που είχαμε μπει, τους -ONE- δεν θα τους ξέρεις και αρνηθήκαμε επανειλλημένως να επιστρέψουμε σε μια άλλη μικρή clan που μας ζητάγανε να πάμε, τους TOMI, ούτε αυτούς θα τους ξέρεις, είχανε μόλις 6 περιοχές σταθερά σε όλο το campaign και περιοχή στο Asgard... Για το χάθηκε απάντησα παραπάνω. Όσο για το αρματάκι μας είχε φανεί πολύ ωραίο από το προηγούμενο campaign που το είχαν πάρει στην clan που ήμασταν 60 άτομα και με 5000 πόντους κάβα ο καθένας...
ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ (ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΤΑΘΕΙ).
LicenseToKill- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 14/09/2014
Sanguinius έγραψε:Gregorakis έγραψε:είναι καρεκλοκένταυρους ή καρεκλοκενταύρους το σωστό???
Ο τόνος διατηρείται στην προπαραλήγουσα γιατί είναι πολυσύλλαβη λέξη
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 130
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2014
Τόπος : Ευρω-ισλαμαμπάντ
Δεν ξερω πως εφτασε η συζητηση στα της PNX αλλα Λασκα κανεις δεν αμφισβητει αυτα που εκανε ο Ltk στο campaign και μαλιστα μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα απο τοτε που ηρθε στο clan μαζευαμε δυο 15αδες κατι που ειχα να το δω απο τοτε που φτιαχτηκε το clan.Ας μη κατηγορουμε αδικα,εννοειται πως κανεις δεν παιζει για τη ψυχη της μανας του,ολοι θελουμε αρματακι,χρυσο και αναγνωρισιμότητα(αυτα ο ltk θα τα ειχε ετσι κ αλλιως και στο αλλο clan).Να θεσουμε στοχους ολοι μαζι στη συναντηση και το πραγμα θα παει απο μονο του εκει που θελουμε.Καλα κανει ο Λασκας που ψαχνει κοσμο,θελουμε ενεργους παιχτες 4 φορες τη βδομαδα αλλα πρεπει να γινουν αλλαγες στο clan,θα μελετησουμε τις προτασεις στη συναντηση.
marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 126
Ημερομηνία εγγραφής : 19/07/2014
LicenseToKill έγραψε:Στην ξένη clan που ήμασταν, φυγαμε (εμείς, δεν μας διώξανε...)
... καλά ρε πούστη μου, μόνο εμένα με διώχνουν από όλες τις clan ???
imperiumgraecum έγραψε:Sanguinius έγραψε:Gregorakis έγραψε:είναι καρεκλοκένταυρους ή καρεκλοκενταύρους το σωστό???
Ο τόνος διατηρείται στην προπαραλήγουσα γιατί είναι πολυσύλλαβη λέξη
θα παρακαλεσω ολα τα παιδια απο την PNX-R αυτες τις συζητησεις - διαφωνιες να τις λυσετε στο δικο μας forum http://pnxgamerscommunity.forumgreek.com/ (ευκαιρεια να ζωντανεψει και αυτο το κομματι του community) και οχι εδω. αρκετη τροφη για να σηκωσουν παρασταση εχουν παρει καποια θεατρα μην τα ταιζετε και αλλο
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2014
Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ
cgakis έγραψε:θα παρακαλεσω ολα τα παιδια απο την PNX-R αυτες τις συζητησεις - διαφωνιες να τις λυσετε στο δικο μας forum http://pnxgamerscommunity.forumgreek.com/ (ευκαιρεια να ζωντανεψει και αυτο το κομματι του community) και οχι εδω.
+1
JDeviant- Αριθμός μηνυμάτων : 58
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2014
Τόπος : AXD
Γιατί δεν streamαρεις :'(Gregorakis έγραψε:LicenseToKill έγραψε:Στην ξένη clan που ήμασταν, φυγαμε (εμείς, δεν μας διώξανε...)
... καλά ρε πούστη μου, μόνο εμένα με διώχνουν από όλες τις clan ???
marita89 έγραψε:Με συγχωρεις ταραμα αλλα παλι στην ειπε θαρρω.Τεσπα ας μιλησουμε για recruiting παιδια.Gregorakis έγραψε:
3. πόσες μέρες από το μάρτη του 12 μέχρι σήμερα δεν ήσουν commander σε clan???
Βλέπεις οτι δεν ασχολούμαι με γελοίους τύπους, θα σου δώσω πληρωμένη απάντηση, για ρώτα τον ξερόλα :
πόσες εκλογές χρειάστηκαν για να γίνει commander ο πανάξιος dolofonos? η σωστή απάντηση παίρνει μια μάντολα.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 232
Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2014
John-Καιροσκόπε και πολύ (κακώς) ασχοληθήκαμε, βαρέθηκα, θα τα πούμε το βράδυ .LicenseToKill έγραψε:laskas έγραψε:MementoM0ri έγραψε:Επι του θεματος, η pnx-r οπως ειναι τωρα δεν εχει να προσφερει τιποτα παραπανω απο τις αλλες ελληνικες κλαν. Θελει οργανωση, ξεκαθαρισμα παιχτων και συμμετοχη , δεν εχει τιποτα απο αυτα. Γιατι λοιπον να χαλασει καποιος την ζαχαρενια του για να παει στα ιδια?
Επειδη η pnx εχει καλυτερα στατς απο τις αλλες ελληνικες κλαν?
Επειδη λουζονται στο γκολντ ?(και οχι λασκα 100 γκολντ το μηνα για καθε ατομο δεν ειναι αρκετα)
Επειδη το επιπεδο στα cw ειναι υψηλο?
Γιατι τιποτα απο τα παραπανω δεν ισχυει. Πρωτα καντε τα και μετα θα ερθουν μονοι τους οι παιχτες. Μεχρι τοτε ησυχια και τα κεφαλια μεσα...
Τι λες ρε Μεμεντομόρι?????????????????????????????????????????????
Δεν έχει 20 μέρες που τελείωσε το event και τσίμπησες το αρματάκι ( ή 7000 gold ) με άνεση στη θέση 960 κιόλας.ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!Και μετά το event δεν έχεις μπει να παίξεις cw!Και κάθεσαι και δυσφημίζεις την ομάδα και μιλάς για 100 gold το μήνα????????????????ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ???????????????ΓΥΡΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ EVENT????
ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!!!!!ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ EVENT Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ EVENT ΧΑΘΗΚΕ ...και μας δυσφημίζεις και από πάνω?Το αρματάκι καλό ήταν???
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!
Στην ξένη clan που ήμασταν, φυγαμε (εμείς, δεν μας διώξανε...) και στην οποία μας είπαν τουλάχιστον 3 φορές να επιστρέψουμε (πριν ξεκινησει το campaign, αλλά ως κύριοι είπαμε θα τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε, γιατι ΕΜΕΙΣ τρέξαμε το campaign...) ήμασταν στην βασική 15άδα αναντικατάστατοι.
Και μετά το event δεν έχεις μπει να παίξεις cw!Και κάθεσαι και δυσφημίζεις την ομάδα και μιλάς για 100 gold το μήνα????????????????
Μετά το event έχουν κατατεθεί προτάσεις στην ηγεσία της clan για το πως πρέπει να κινηθούμε για να λειτουργούμε σε επίπεδο CW όπως λειτουργησαμε σε επίπεδο campaign. Αν δεν υπάρχει διάθεση και ξεκάθαροι στόχοι στην clan γιατί κάποιος να μπει να παίξει ένα random CW??? Για να φτάσει τα CW του tarama (ο θεός να τα κάνει)? Για να περάσει την ώρα του? Το κάνει και σε random battle.
Δυσφήμιση της ομάδας? Η ομάδα δεν δυσφημείται ούτε διαφημίζεται με τα λόγια, έχει δυνατότητες και φάνηκε από το campaign, αλλά από τις δυνατότητες εως την πλήρη αξιοποίηση της ομάδας υπάρχει μεγάλο κενό. Εξαρτάται τι στόχους θέτεις κύριε Κώστα. Εγώ που είμαι στην clan ένα μήνα (μαζί με το παρεάκι μου όπως το χαρακτήρισες) είχα διάθεση να παίξω με αυτή την ομάδα στο επίπεδο που παίζαμε στην HARD. Εάν εσύ λοιπον θεωρείς επιτυχία το χρυσό που έχει πάρει η clan παίζοντας ως αλιξιπτωτιστές και ότι κάτσει για μένα δεν είναι γιατί έχω άλλους στόχους.
ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ EVENT Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ EVENT ΧΑΘΗΚΕ ...και μας δυσφημίζεις και από πάνω?Το αρματάκι καλό ήταν???
Ο κύριος που ήρθε στην ομάδα λοιπόν [b]15 μέρες πριν το event ήταν εκείνος που παρέπεμψε το παρεάκι να έρθουμε εδώ να βοηθήσουμε την ομάδα και να παίξουμε ανάμεσα σε Έλληνες και για αυτό τον λόγο βγήκαμε και απο μια μικρούλα clan εκεί μωρέ που είχαμε μπει, τους -ONE- δεν θα τους ξέρεις και αρνηθήκαμε επανειλλημένως να επιστρέψουμε σε μια άλλη μικρή clan που μας ζητάγανε να πάμε, τους TOMI, ούτε αυτούς θα τους ξέρεις, είχανε μόλις 6 περιοχές σταθερά σε όλο το campaign και περιοχή στο Asgard... Για το χάθηκε απάντησα παραπάνω. Όσο για το αρματάκι μας είχε φανεί πολύ ωραίο από το προηγούμενο campaign που το είχαν πάρει στην clan που ήμασταν 60 άτομα και με 5000 πόντους κάβα ο καθένας...
ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ (ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΤΑΘΕΙ).[/b]
Veyder- Αριθμός μηνυμάτων : 41
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2014
Τόπος : Αθήνα
Admin έγραψε:JDeviant +1
Αυτή είναι η ουσία, δεν υπάρχει conflict of intereset, άλλους στόχους η pnx-r άλλους οι casual για την παρέα clans
Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν θέμα - απλά δημιουργείτε από απόψεις του τύπου τα stats μετράνε γι αυτούς που τα μετράνε, τα stats λένε την μισή αλήθεια κλπ
Τελικά ή είσαι μακράν άσχετος με την ελληνική πιάτσα ή εντεταλμένος, δεν εξηγείται διαφορετικά, anyway,
α) δεν υπάρχει νέο αίμα στο wot, εμείς και εμείς γνωστοί πλέον μεταξύ μας μετακινούμαστε απο την μια ομάδα στην άλλη, και ο κυριότερος λόγος που δεν υπάρχει νέο αίμα είναι η PNX, και εξηγούμαι για όσους καταλαβαίνουν, οι υπόλοιποι με αφήνουν παγερά αδιάφορο, καλώς ή κακώς στο ελληνικό wot τα φυτώρια ήταν οι πολλές μικρές ομάδες-παρέες, οι κύριοι με το "επιθετικό recruiting" έτσι έχουμε βαφτίσει την λάσπη που πετάμε στις διοικήσεις των άλλων ομάδων αλλά και τις ίδιες τις ομάδες (γνωστός τρόπος του laska και άλλων) οι κύριοι λοιπόν αυτοί προκειμένου να πάρουν τους παίχτες που ήθελαν μάζεψαν και τους νέους στο παιχνίδι και υποσχόμενοι κάτι παραπάνω απο το "λεφτά υπάρχουν" τους πάρκαραν στην PNX-E & PNX-P, τόσο καιρό τους ταΐζουν το γλειφιτζούρι "ανήκετε σε μια κοινότητα με γαμάτα στατιστικά και να είστε υπερήφανοι ως Ελληνες" κατα τα άλλα τα παιδιά κουράστηκαν με το γλειφιτζούρι και ψάχνουν να βρούν βοήθεια απο άλλες ομαδες που ευτυχώς ακόμα υπάρχουν.
β) "δεν υπάρχει comflict" για σκέψου το ξανά το θέμα, πρώτα πάμε κατηγορούμε την ομάδα και την διοίκησή της για να καταφέρουμε να πάρουμε 1-2 παίχτες και την επόμενη ξαναπάμε και λέμε "καλημέρα παιδιά, ενδιαφέρεστε να συνεργαστούμε?" παίρνουμε την απάντηση και μετά αρχίζουμε την κλαψα "εμεις οι ελληνες δεν θα ενωθούμε ποτέ, μονίμως θα τσακωνόμαστε" ενω αν εξαρχής στήναμε και κώλο στους κυρίους της PNX θα είμασταν ολοι καλά και ευτυχισμένοι.
γ) "άλλους στόχους η pnx-r άλλους οι casual για την παρέα", χαχαχα πολύ ωραίο για να είναι αληθινό, αλλά εγώ είμαι εμπαθής και προκατειλημμένος, για πες μας εσύ που φαίνεται να ξέρεις, ποιοι είναι οι στόχοι της pnx-r? πόσους και ποιούς απο αυτούς πέτυχε? ποια είναι τα πρόσφατα αποτελέσματα και τι δείχνουν?
Κατα τα άλλα δημιουργείται θεμα απο απόψεις του τυπου τα stats μετράνε για αυτούς που τα μετράνε, τι άλλο να πώ, παρακολουθούμε όλοι άφωνοι με τις τρελλές επιδόσεις των στατιστικών ειδικά τελευταία, τελικά δεν το έχουμε απαντήσει το ερώτημα, ο γιαλός είναι στραβός ή εσείς στραβά αρμενίζετε?
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 232
Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2014
@taramas
Καταρχάς μαγκιά σου που μπαίνεις στη διαδικασία να απαντήσεις και να υποστηρίζεις τις απόψεις σου, ακόμα και αυτές που σε εμένα φαίνονται εξόφθαλμα λάθος.
Επίσης, εγώ είμαι ένας μέτριος παίκτης, που προσπαθώ να παίζω και να μαθαίνω απο αυτούς που είναι καλύτεροι απο εμένα.
Για τους στόχους της pnx-r και το πόσο κοντά η μακριά βρίσκεται μπορεί να μιλήσει η pnx-r - αυτό που εγώ γνωρίζω είναι οτι είναι competitive mentality και έχουν κόσμο που ξέρει να παίζει αρκετά καλά.
Όταν ήμουν σε competitive clan νιώθαμε οτι είναι φυσιολογικό να κερδίζουμε και όταν χάναμε αρχίζαμε και ψαχνόμασταν για το τι φταίει.
Το να κερδίζαμε tank company με μικρή διαφορά ήταν σχεδόν αποτυχία - ενώ σε casual clan το να χάνεις με μικρή διαφορά είναι σχεδόν επιτυχία.
Επίσης οι fc είχαν αρχίδια και αντανακλαστικά στο να παίρνουν αποφάσεις κατά τη διάρκεια της μάχης - και όχι να ακολουθούν μια τυφλή τακτική που γινόταν μόνο στην προπόνηση.
Για τους casual που έχει τύχει να δω ξέρω οτι παίζουν για πλάκα, άμα κερδίσουν κάνουν τούμπες απο την χαρά τους και αμα χάσουν δεν τρέχει τίποτα.
Επίσης συνήθως λένε οτι τα stats δεν έχουν σημασία και όταν χάνουν γκρινιάζουν οτι όλη η ομάδα είναι noobs.
Γι' αυτό λέω οτι είναι άλλοι οι στόχοι και δεν υπάρχει interest conflict.
Βλέποντας μόνο το winrate του gregorakis και το δικό σου σε tier10 άρματα, είναι εύκολο να καταλάβεις οτι ο ένας παίζει για να κερδίζει και ο άλλος παίζει για να παίξει.
Both is fine, απλά είναι άλλη η προσέγγιση. π.χ. ο ένας έχει 60% win στο bat chat και ο άλλος 48%.
Αλλά μην μείνουμε σε ένα άρμα γιατί μπορεί να είναι εξαίρεση.
Ο ένας έχει 28 άρματα tier10 με 3 άρματα πάνω απο 50% win rate και ο άλλος 19 άρματα tier10 με τα 18 να έχουν win rate 50% τα stats για τον δολοφόνο είναι παρόμοια με του gregoraki (20 t10 / 18 50%+)
Αυτό είναι που πρέπει να έχει ξεκάθαρο όποιος κάνει επιλογή clan - ή θα παίζει για να χάνει ή θα παίζει για να κερδίζει.
Εσύ πιστεύεις οτι αυτά τα νούμερα δεν έχουν καμία σημασία, εγώ πιστεύω οτι είναι ένα snapshot της πραγματικότητας, και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Καταρχάς μαγκιά σου που μπαίνεις στη διαδικασία να απαντήσεις και να υποστηρίζεις τις απόψεις σου, ακόμα και αυτές που σε εμένα φαίνονται εξόφθαλμα λάθος.
Επίσης, εγώ είμαι ένας μέτριος παίκτης, που προσπαθώ να παίζω και να μαθαίνω απο αυτούς που είναι καλύτεροι απο εμένα.
Για τους στόχους της pnx-r και το πόσο κοντά η μακριά βρίσκεται μπορεί να μιλήσει η pnx-r - αυτό που εγώ γνωρίζω είναι οτι είναι competitive mentality και έχουν κόσμο που ξέρει να παίζει αρκετά καλά.
Όταν ήμουν σε competitive clan νιώθαμε οτι είναι φυσιολογικό να κερδίζουμε και όταν χάναμε αρχίζαμε και ψαχνόμασταν για το τι φταίει.
Το να κερδίζαμε tank company με μικρή διαφορά ήταν σχεδόν αποτυχία - ενώ σε casual clan το να χάνεις με μικρή διαφορά είναι σχεδόν επιτυχία.
Επίσης οι fc είχαν αρχίδια και αντανακλαστικά στο να παίρνουν αποφάσεις κατά τη διάρκεια της μάχης - και όχι να ακολουθούν μια τυφλή τακτική που γινόταν μόνο στην προπόνηση.
Για τους casual που έχει τύχει να δω ξέρω οτι παίζουν για πλάκα, άμα κερδίσουν κάνουν τούμπες απο την χαρά τους και αμα χάσουν δεν τρέχει τίποτα.
Επίσης συνήθως λένε οτι τα stats δεν έχουν σημασία και όταν χάνουν γκρινιάζουν οτι όλη η ομάδα είναι noobs.
Γι' αυτό λέω οτι είναι άλλοι οι στόχοι και δεν υπάρχει interest conflict.
Βλέποντας μόνο το winrate του gregorakis και το δικό σου σε tier10 άρματα, είναι εύκολο να καταλάβεις οτι ο ένας παίζει για να κερδίζει και ο άλλος παίζει για να παίξει.
Both is fine, απλά είναι άλλη η προσέγγιση. π.χ. ο ένας έχει 60% win στο bat chat και ο άλλος 48%.
Αλλά μην μείνουμε σε ένα άρμα γιατί μπορεί να είναι εξαίρεση.
Ο ένας έχει 28 άρματα tier10 με 3 άρματα πάνω απο 50% win rate και ο άλλος 19 άρματα tier10 με τα 18 να έχουν win rate 50% τα stats για τον δολοφόνο είναι παρόμοια με του gregoraki (20 t10 / 18 50%+)
Αυτό είναι που πρέπει να έχει ξεκάθαρο όποιος κάνει επιλογή clan - ή θα παίζει για να χάνει ή θα παίζει για να κερδίζει.
Εσύ πιστεύεις οτι αυτά τα νούμερα δεν έχουν καμία σημασία, εγώ πιστεύω οτι είναι ένα snapshot της πραγματικότητας, και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Απ οτι γνωριζω 2 εκλογικες διαδικασιες.Στους PNX δεν ξερω τι γνωριζεις αλλα δεν χρειαζεται το clan νεο αιμα,ειμαστε 90 ατομα,θελουμε active.Στο campaign καλα δεν τα πηγε το clan,να ενας δυσκολος στοχος που ειχε μεγαλη επιτυχια. Αλλο σου ειπε ο gregorakis ομωςtaramas έγραψε:marita89 έγραψε:Με συγχωρεις ταραμα αλλα παλι στην ειπε θαρρω.Τεσπα ας μιλησουμε για recruiting παιδια.Gregorakis έγραψε:
3. πόσες μέρες από το μάρτη του 12 μέχρι σήμερα δεν ήσουν commander σε clan???
Βλέπεις οτι δεν ασχολούμαι με γελοίους τύπους, θα σου δώσω πληρωμένη απάντηση, για ρώτα τον ξερόλα :
πόσες εκλογές χρειάστηκαν για να γίνει commander ο πανάξιος dolofonos? η σωστή απάντηση παίρνει μια μάντολα.
καταρχην καλησπερα σε ολους σας. δεν εχω κατι πρoσωπικο με κανεναν σας αλλα καποιοι εχετε λαθος και καποιοι δικιο. καταρχην ο κυριος markdan εχει καθε δικαιωμα να υποστιριξει την ομαδα του οταν καποιος προσπαθει να του παρει παικτες. το λεγομενο αν δεν περνας καλα εκει που εισαι ελα σε μας ειναι αντιδεολογικο και ανεπητρεπτο να γινεται μεταξυ ελληνικων ομαδων. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ. δεν μπορω να ακουω και παλι των κυριο λασκα να ταζει gold και καλο κλιμα στην pnx οταν ο ιδιος σε
αλλους παικτες και συγκεκριμενα elladaris που ειναι στους great καθως και αλλους απο την ιδια ομαδα οτι και να εγινε βριζει την μανα του καθενος ετσι απλα και η pnx αμετοχη να λεει οτι ειναι ελευθερος να λεει οτι θελει. ακυρη η pnx για μενα.οσα χρονια παιζω αυτο το παιχνιδι οποτε ημουν σε καποια ομαδα ποτε μα ποτε δεν με πλησιασε να μου πει να φυγω απο εκει που ειμουν . αντιθετως οταν ειμουν εκτος ομαδας μου ελεγαν συνεχεια. απο την αλλη παλι κανεις δεν ειναι κανενος αλλα στα συμβουλια ακουγοντε και διαφορα οπως θα το
τους παρω και θα φυγω. εγω λυπαμε και απορω πως ολοι αυτοι που μιλουν και ειναι αρχηγοι ...ολους εμας τους παικτες μας εχουν για προβατακια και πως καποιοι ακολουθουν κιολας αυτους τους αχρηστους που καταστρεφουν καθε ελληνικη κοινοτητα σε ολα τα παιχνιδια. για αυτο εχουμε και την τυχη σε αυτο το παιχνιδι ολοι οι καλοι παικτες να πηγαινουν σε ξενες διεθνεις ομαδες και βρισκουν την ησυχια τους. ειστε ανικανοι να κρατησετε στα σοβαρα καποια ομαδα. οταν καποτε μας λεγατε ελατε στην pnx για μια μεγαλη
ελληνικη ομαδα να βγουμε στον χαρτη...ελεος που καποιοι απο σας νομιζετε οτι κανουμε οτι μας πειτε. μπραβο στον κυριο markdan που καθεται και κοιταει να εχει την ομαδα του αλοβητη απο τετοιου ειδος ανικανους παικτες. και κατι τελευταιο....να δουμε σε λιγο καιρο ποιος θα ψαχνει ομαδα και αρχηγο.......
αλλους παικτες και συγκεκριμενα elladaris που ειναι στους great καθως και αλλους απο την ιδια ομαδα οτι και να εγινε βριζει την μανα του καθενος ετσι απλα και η pnx αμετοχη να λεει οτι ειναι ελευθερος να λεει οτι θελει. ακυρη η pnx για μενα.οσα χρονια παιζω αυτο το παιχνιδι οποτε ημουν σε καποια ομαδα ποτε μα ποτε δεν με πλησιασε να μου πει να φυγω απο εκει που ειμουν . αντιθετως οταν ειμουν εκτος ομαδας μου ελεγαν συνεχεια. απο την αλλη παλι κανεις δεν ειναι κανενος αλλα στα συμβουλια ακουγοντε και διαφορα οπως θα το
τους παρω και θα φυγω. εγω λυπαμε και απορω πως ολοι αυτοι που μιλουν και ειναι αρχηγοι ...ολους εμας τους παικτες μας εχουν για προβατακια και πως καποιοι ακολουθουν κιολας αυτους τους αχρηστους που καταστρεφουν καθε ελληνικη κοινοτητα σε ολα τα παιχνιδια. για αυτο εχουμε και την τυχη σε αυτο το παιχνιδι ολοι οι καλοι παικτες να πηγαινουν σε ξενες διεθνεις ομαδες και βρισκουν την ησυχια τους. ειστε ανικανοι να κρατησετε στα σοβαρα καποια ομαδα. οταν καποτε μας λεγατε ελατε στην pnx για μια μεγαλη
ελληνικη ομαδα να βγουμε στον χαρτη...ελεος που καποιοι απο σας νομιζετε οτι κανουμε οτι μας πειτε. μπραβο στον κυριο markdan που καθεται και κοιταει να εχει την ομαδα του αλοβητη απο τετοιου ειδος ανικανους παικτες. και κατι τελευταιο....να δουμε σε λιγο καιρο ποιος θα ψαχνει ομαδα και αρχηγο.......
callme- Αριθμός μηνυμάτων : 19
Ημερομηνία εγγραφής : 03/10/2014
Τι εννοεις να του παρει παιχτες?Ο παιχτης δεν αποφασιζει,δεν εχει αποψη ο παιχτης?Οι παιχτες δεν ειναι προβατα,αυτοι ζυγιζουν τις επιλογες τους,δεν ειναι κακο.Τι κακο σου εκανε η PNX εκτος απο το recruiting(που δεν θεωρω πως ειναι κακο γιατι ο παιχτης αποφασιζει στην τελικη,δεν ειναι κακο να τον ενημερωσεις)?callme έγραψε:καταρχην καλησπερα σε ολους σας. δεν εχω κατι πρoσωπικο με κανεναν σας αλλα καποιοι εχετε λαθος και καποιοι δικιο. καταρχην ο κυριος markdan εχει καθε δικαιωμα να υποστιριξει την ομαδα του οταν καποιος προσπαθει να του παρει παικτες. το λεγομενο αν δεν περνας καλα εκει που εισαι ελα σε μας ειναι αντιδεολογικο και ανεπητρεπτο να γινεται μεταξυ ελληνικων ομαδων. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ. δεν μπορω να ακουω και παλι των κυριο λασκα να ταζει gold και καλο κλιμα στην pnx οταν ο ιδιος σε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την marita89 στις Παρ Οκτ 03, 2014 8:55 am, 2 φορές συνολικά
Κατά την γνώμη μου ένας σωστός ηγέτης,θα έπρεπε να αφήνει την επιλογή στον παίχτη και όχι να πιάνει τον recruiter και να τον απειλεί για να μην πειράζει τους παίχτες του,ούτε όμως να προπαγανδίζει τους παίχτες τουcallme έγραψε:καταρχην καλησπερα σε ολους σας. δεν εχω κατι πρoσωπικο με κανεναν σας αλλα καποιοι εχετε λαθος και καποιοι δικιο. καταρχην ο κυριος markdan εχει καθε δικαιωμα να υποστιριξει την ομαδα του οταν καποιος προσπαθει να του παρει παικτες. το λεγομενο αν δεν περνας καλα εκει που εισαι ελα σε μας ειναι αντιδεολογικο και ανεπητρεπτο να γινεται μεταξυ ελληνικων ομαδων. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ. δεν μπορω να ακουω και παλι των κυριο λασκα να ταζει gold και καλο κλιμα στην pnx οταν ο ιδιος σε
callme έγραψε:καταρχην καλησπερα σε ολους σας. δεν εχω κατι πρoσωπικο με κανεναν σας αλλα καποιοι εχετε λαθος και καποιοι δικιο. καταρχην ο κυριος markdan εχει καθε δικαιωμα να υποστιριξει την ομαδα του οταν καποιος προσπαθει να του παρει παικτες. το λεγομενο αν δεν περνας καλα εκει που εισαι ελα σε μας ειναι αντιδεολογικο και ανεπητρεπτο να γινεται μεταξυ ελληνικων ομαδων. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ. δεν μπορω να ακουω και παλι των κυριο λασκα να ταζει gold και καλο κλιμα στην pnx οταν ο ιδιος σε
Γιατι για ολα σας φταιει η PNX δεν ξερω ...............
antkon- Αριθμός μηνυμάτων : 61
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2014
Κι όμως ξέρεις,αυτά περί προπαγάνδας που έγραψα παραπάνωantkon έγραψε:callme έγραψε:καταρχην καλησπερα σε ολους σας. δεν εχω κατι πρoσωπικο με κανεναν σας αλλα καποιοι εχετε λαθος και καποιοι δικιο. καταρχην ο κυριος markdan εχει καθε δικαιωμα να υποστιριξει την ομαδα του οταν καποιος προσπαθει να του παρει παικτες. το λεγομενο αν δεν περνας καλα εκει που εισαι ελα σε μας ειναι αντιδεολογικο και ανεπητρεπτο να γινεται μεταξυ ελληνικων ομαδων. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ. δεν μπορω να ακουω και παλι των κυριο λασκα να ταζει gold και καλο κλιμα στην pnx οταν ο ιδιος σε
Γιατι για ολα σας φταιει η PNX δεν ξερω ...............
callme έγραψε:καταρχην καλησπερα σε ολους σας. δεν εχω κατι πρoσωπικο με κανεναν σας αλλα καποιοι εχετε λαθος και καποιοι δικιο. καταρχην ο κυριος markdan εχει καθε δικαιωμα να υποστιριξει την ομαδα του οταν καποιος προσπαθει να του παρει παικτες. το λεγομενο αν δεν περνας καλα εκει που εισαι ελα σε μας ειναι αντιδεολογικο και ανεπητρεπτο να γινεται μεταξυ ελληνικων ομαδων. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ. δεν μπορω να ακουω και παλι των κυριο λασκα να ταζει gold και καλο κλιμα στην pnx οταν ο ιδιος σε
Καλησπερα και σε σενα φιλε. Οπως ειπες δεν εχουμε κατι προσωπικο ουτε γνωριζομαστε καν. Ας κανουμε λοιπον οτι αυτη η συζητηση γινεται in game και ερχομαι εγω ως recruiter της PNX-R να σου μιλησω γιατι ειδα τα στατιστικα σου και βλεπω οτι μπορεις να ανταπεξελθεις στο επιπεδο της clan (δεν εχω δει τα πραγματικα σου , δεν εχει σημασια)
ΣΟυ λεω λοιπον " Καλησπερα φιλε , ειμαι απο την PNX-R , ψαχνουμε αυτο τον καιρο ενεργους καλους παιχτες , στοχο μας ειναι το global map , θα ηθελες να ερθεις? "
Εσυ λοιπον , αν καταλαβα καλα, δεν θελεις να αλλαξεις ομαδα γιατι εχεις 1000 λογους δικους σου και καλα κανεις. Μου απαντας "sorry φιλος δεν ενδιαφερομαι "
Σου λεω κι εγω "οκ , αν θελησεις , εδω ειμαστε μιλησε μου, καλο βραδυ"
Που ειναι το το κακο που σου εκανα εγω , σε σενα και στην clan σου , γιατι χρειαζεσαι 'προστατη' τον εκαστοτε commander, και γιατι εγω πρεπει να αισθανθω ασχημα?
ΥΓ Τα υπογραμμισμενα και χρωματιστα απο το κειμενο σου τα βλεπεις, ετσι?
Καλο βραδυ
Ε κανονικά έτσι γίνεται το recruiting και δεν είναι κακό αυτό.Δεν προσβάλλεις την clan του παίχτη δεν του γεμίζεις το μυαλό με φούμαρα
Θα ηταν Φουμαρα να του προσθεσω την προταση " αυτη την στιγμη η PNX-R ειναι η δυνατοτερη στατιστικα Ελληνικη ομαδα, μπορεις να μπεις να το checkareis αν θελεις " ??
ΤΙ θα ηταν φουμαρα για σενα sang? (και για τους υπολοιπους)
καποιος παικτης ο οποιος επιλεγει να μπει σε μια ομαδα υποτιθεται οτι συμφωνει να τηρει καποιους κανονες και συμφωνει να εχει και καποιο ρολο στην ομαδα. σωστα μεχρι εδω? απο κει και περα αυτος ο παικτης ανηκει σε αυτη την ομαδα και αν σε αυτη την ομαδα ισχυει η πειθαρχεια και ο σεβασμος προς το προσωπο του δεν προκειται να φυγει ποτε απο την ομαδα του και θα δωσει το 100% για την ομαδα. οπως αλλωστε το εχουμε δει με πολλους παικτες. τωρα θα ηθελα να ξερω ποιος απο την pnx εχει οριστει να κανει recruiting και αν ο καθενας μπορει να κανει ετσι απλα....οπως και να εχει λοιπον το θεμα ο καθε παικτης εχει επιλεξει να ακολουθει μια ομαδα. αρα ανηκει σε αυτη και αντιστοιχα η ομαδα θα πρεπει να εξασφαλιζει σεβασμο και να ειναι διπλα του εστω και σαν παρεα. τωρα κατα την αποψη μου ο καθε ενας που εχει στα χερια του καποια κλειδια απο μια ομαδα και λεγεται leader οφειλει να υπερασπιζεται την ομαδα του σε καθε τομεα και σε καθε ενοχληση. θα μου πεις γιατι και θα σου πω γιατι ΕΤΣΙ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ. αλλιως ποιο το νοημα να υπαρχουν ομαδες...προφανως η πειθαρχεια στην pnx δεν υπαρχει και για αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεω. ειναι σαν 2 σουβλατζιδικα που ειναι διπλα διπλα και ο ενας κανει την δουλεια του χωρις να ενοχλει και αλλος απο ζηλια ψαχνει να βρει την μυστικη συνταγη για να του φαει τον κοσμο επιδει αυτος δεν ειναι ικανος να φτιαξει δικο του πελατολογιο. εδωσα και παραδειγμα. τωρα οσο αφορα εμενα τι μου εκανε η pnx εχει να κανει με το οτι καποτε μου ειχαν προτεινει και εμενα να μπω και ειπα οχι γιατη ειχα την τυχη να γνωριζω τι εστι δολοφονος και τι λασκας και το αποτελεσμα ειναι οτι για μια ακομα φορα καποιοι ακολουθησαν αυτα τα προσωπα και αποτελεσμα κανενα. ο κλασικος ο μαλ.....ς ο ελληνας. και δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να εχω κατι με την pnx για να μπορω να εκφερω γνωμη. δεν ειστε ουτε οι καλητεροι,ουτε θεοι που πρεπει καθε ελληνας παικτης να σας εχει θεους. να σεβεστε για να σας σεβονται.......
callme- Αριθμός μηνυμάτων : 19
Ημερομηνία εγγραφής : 03/10/2014
Όχι γιατί είναι η δυνατότερη στατιστκά ομάδα στην Ελλάδα.Φούμαρα θα ήταν να μου πεις,έλα μπες και θα πάρουμε όλη την Ευρώπη,θα σε κάνουμε παιχταρά,χωρίς να κάνει πλατουν μαζί μου κάποιος καλός παίχτης,όσο θα βρίσκομαι στην clan.Ουσιαστικά α έρθεις και μου πεις,είμαστε η δυνατότερη ομάδα στην Ελλάδα αποδεδειγμένα,θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο cw με στόχο την βελτίωση της clan για να ανταγωνιστούμε τις άλλες μεγάλες της Ευρώπης και θα σε βοηθήσουμε να βελτιωθείς σαν παίχτης και να είναι αλήθεια όλα αυτά,ένα προς ένα τότε θα ερχόμουνJDeviant έγραψε:Θα ηταν Φουμαρα να του προσθεσω την προταση " αυτη την στιγμη η PNX-R ειναι η δυνατοτερη στατιστικα Ελληνικη ομαδα, μπορεις να μπεις να το checkareis αν θελεις " ??
Σελίδα 5 από 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Σελίδα 5 από 12
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|