Unregulated World of Tanks.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ RECRUITING

+20
Dolofonos
TheKnownUnknown
patatomhden
callme
LicenseToKill
JDeviant
Veyder
37 EMA
marita89
Arxiereas
antkon
Gregorakis
Sanguinius
Admin
cgakis
taramas
Gathunter
laskas
MementoM0ri
imperiumgraecum
24 απαντήσεις

Σελίδα 4 από 12 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ RECRUITING - Σελίδα 4 Empty Απ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ RECRUITING

Δημοσίευση από Gregorakis Πεμ Οκτ 02, 2014 9:24 am

... imperium το έχεις ξαναβάλει αυτό το image, επαναλαμβάνεσαι  Evil or Very Mad ...
Gregorakis
Gregorakis

Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Τόπος : Αθήνα

http://www.hitbox.tv/Gregorakis

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από imperiumgraecum Πεμ Οκτ 02, 2014 9:37 am

Gregorakis έγραψε:... imperium το έχεις ξαναβάλει αυτό το image, επαναλαμβάνεσαι  Evil or Very Mad ...

Eίμαι σίγουρος ότι έχεις φακελώσει όλα τα memes που χρησιμοποίησα κατά το παρελθόν Exclamation
imperiumgraecum
imperiumgraecum

Αριθμός μηνυμάτων : 130
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2014
Τόπος : Ευρω-ισλαμαμπάντ

Δημοσίευση από 37 EMA Πεμ Οκτ 02, 2014 9:43 am

Sanguinius έγραψε:
laskas έγραψε:
MementoM0ri έγραψε:Επι του θεματος,  η pnx-r οπως ειναι τωρα δεν εχει να προσφερει τιποτα παραπανω απο τις αλλες ελληνικες κλαν.  Θελει οργανωση, ξεκαθαρισμα παιχτων και συμμετοχη , δεν εχει τιποτα απο αυτα. Γιατι λοιπον να χαλασει καποιος την ζαχαρενια του για να παει στα ιδια?
Επειδη η pnx εχει καλυτερα στατς απο τις αλλες ελληνικες κλαν?
Επειδη λουζονται στο γκολντ ?(και οχι λασκα 100 γκολντ το μηνα για καθε ατομο δεν ειναι αρκετα)
Επειδη το επιπεδο στα cw ειναι υψηλο?

Γιατι τιποτα απο τα παραπανω δεν ισχυει. Πρωτα καντε τα και μετα θα ερθουν μονοι τους οι παιχτες. Μεχρι τοτε ησυχια και τα κεφαλια μεσα...

Τι λες ρε Μεμεντομόρι?????????????????????????????????????????????
Δεν έχει 20 μέρες που τελείωσε το event και τσίμπησες το αρματάκι ( ή 7000 gold ) με άνεση στη θέση 960 κιόλας.ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!Και μετά το event δεν έχεις μπει να παίξεις cw!Και κάθεσαι και δυσφημίζεις την ομάδα και μιλάς για 100 gold το μήνα????????????????ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ???????????????ΓΥΡΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ EVENT????

ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!!!!!ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ EVENT Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ EVENT ΧΑΘΗΚΕ ...και μας δυσφημίζεις και από πάνω?Το αρματάκι καλό ήταν???
Δεν νομίζω πως δυσφημίζει την ομάδα
Ne re laska giati o pectis den ine probato kanenos
Pios ise esi pou tou ti les o dabadzis tou?
Den irthe na bgali merokamato kai tou ti les
Hahahaha
Ore pos girnai o troxos
Sry gia to dabadzis mementoM0ri
Sry gia ta greeklich
37 EMA
37 EMA

Αριθμός μηνυμάτων : 54
Ημερομηνία εγγραφής : 18/08/2014

Δημοσίευση από Sanguinius Πεμ Οκτ 02, 2014 9:56 am

NPSA έγραψε:
Sanguinius έγραψε:
laskas έγραψε:
MementoM0ri έγραψε:Επι του θεματος,  η pnx-r οπως ειναι τωρα δεν εχει να προσφερει τιποτα παραπανω απο τις αλλες ελληνικες κλαν.  Θελει οργανωση, ξεκαθαρισμα παιχτων και συμμετοχη , δεν εχει τιποτα απο αυτα. Γιατι λοιπον να χαλασει καποιος την ζαχαρενια του για να παει στα ιδια?
Επειδη η pnx εχει καλυτερα στατς απο τις αλλες ελληνικες κλαν?
Επειδη λουζονται στο γκολντ ?(και οχι λασκα 100 γκολντ το μηνα για καθε ατομο δεν ειναι αρκετα)
Επειδη το επιπεδο στα cw ειναι υψηλο?

Γιατι τιποτα απο τα παραπανω δεν ισχυει. Πρωτα καντε τα και μετα θα ερθουν μονοι τους οι παιχτες. Μεχρι τοτε ησυχια και τα κεφαλια μεσα...

Τι λες ρε Μεμεντομόρι?????????????????????????????????????????????
Δεν έχει 20 μέρες που τελείωσε το event και τσίμπησες το αρματάκι ( ή 7000 gold ) με άνεση στη θέση 960 κιόλας.ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!Και μετά το event δεν έχεις μπει να παίξεις cw!Και κάθεσαι και δυσφημίζεις την ομάδα και μιλάς για 100 gold το μήνα????????????????ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ???????????????ΓΥΡΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ EVENT????

ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!!!!!ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ EVENT Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ EVENT ΧΑΘΗΚΕ ...και μας δυσφημίζεις και από πάνω?Το αρματάκι καλό ήταν???
Δεν νομίζω πως δυσφημίζει την ομάδα
Ne re laska giati o pectis den ine probato kanenos
Pios ise esi pou tou ti les o dabadzis tou?
Den irthe na bgali merokamato kai tou ti les
Hahahaha
Ore pos girnai o troxos
Sry gia to dabadzis mementoM0ri
Sry gia ta greeklich
Συμφωνώ και όπως είπα το να λέει κάποιος πως η clan θέλει δουλεία δεν είναι υποτιμητικό και δυσφημιστικό,ίσα ίσα είναι θετικό
Sanguinius
Sanguinius

Αριθμός μηνυμάτων : 393
Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2014

Δημοσίευση από taramas Πεμ Οκτ 02, 2014 10:29 am

Δεν θα μπώ στον κόπο να απαντήσω στον gregorakis γιατί οι μαλακίες που λέει μονίμως δεν έχουν απάντηση, θα πώ μόνο το εξής : οταν παλαιότερα είπα στους φίλους απο την PNX οτι δεν έχετε πολιτική και διπλωματία σας είχα εξηγήσει οτι οι επιτυχίες είναι ενα μίγμα της ικανότητας και της διπλωματίας, πολλοί τότε απάντησαν ξαφνιασμένοι και άλλοι τρόλαραν, επαναλαμβάνω λοιπόν τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά που έκαναν το landing γιατί έδωσαν μάχες και τις κέρδισαν και τα συγχαρητήριά μου στον διπλωμάτη που έφερε και την περιοχή, τελείωσα με την φράση να έχει συνέχεια αυτή η προσπάθεια γιατί και η προσπάθεια πρέπει να είναι διαρκής και η διπλωματία επίσης.
Τα υπόλοιπα που διαβάζω είναι ανευ σημασίας και δεν χρειάζεται να σχολιάσω.
Υ.Σ. για το recruiting εχω ξαναπεί την άποψή μου, απο την δομή του παιχνιδιού δεν υπάρχει κανείς περιορισμός και τίποτα που να εμποδίζει τον καθένα να κάνει recruiting, κατα την άποψή μου θα έπρεπε να υπάρχει ενας σεβασμός μεταξύ των ελληνικών ομάδων αλλα δυστυχως ούτε αυτό υπάρχει οπότε ο καθένας κάνει οτι του κατέβει, την μια μέρα κάνει επιθετικό recruiting και την επόμενη ζητά συμμαχίες, οτι σκατά κάνουμε στην ζωή μας το κάνουμε και στο παιχνίδι.
Και βέβαια υπάρχουν και οι γνωστοί ξερόλες που ολα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν, για τα πάντα έχουμε άποψη, προπονητές είμαστε όλοι και μάλιστα οι καλύτεροι.

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 232
Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2014

Δημοσίευση από Gregorakis Πεμ Οκτ 02, 2014 10:55 am

taramas έγραψε:...  σας είχα εξηγήσει οτι οι επιτυχίες είναι ενα μίγμα της ικανότητας και της διπλωματίας ...

... διότι όποιος έχει "γευτεί" την επιτυχία και μάλιστα πλειστάκις δύναται να δώσει και στους άλλους τη συνταγή  geek ...
Gregorakis
Gregorakis

Δημοσίευση από marita89 Πεμ Οκτ 02, 2014 10:58 am

Gregorakis έγραψε:
taramas έγραψε:...  σας είχα εξηγήσει οτι οι επιτυχίες είναι ενα μίγμα της ικανότητας και της διπλωματίας ...

... διότι όποιος έχει "γευτεί" την επιτυχία και μάλιστα πλειστάκις δύναται να δώσει και στους άλλους τη συνταγή  geek ...
χοχο με συγχωρεις αλλα στην ειπε καλα. Cool
marita89
marita89

Αριθμός μηνυμάτων : 126
Ημερομηνία εγγραφής : 19/07/2014

Δημοσίευση από MementoM0ri Πεμ Οκτ 02, 2014 11:35 am

37 EMA έγραψε:Hahahaha OMG+ 3LOL momento se blepo fandasma se ebale sto mati o eksorkistis laskas
Sry for the greeklich ( kinito doulias)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ RECRUITING - Σελίδα 4 Ghost_boo
MementoM0ri
MementoM0ri

Αριθμός μηνυμάτων : 101
Τόπος : zimbabwe

Δημοσίευση από Sanguinius Πεμ Οκτ 02, 2014 11:50 am

MementoM0ri έγραψε:
37 EMA έγραψε:Hahahaha OMG+ 3LOL momento se blepo fandasma se ebale sto mati o eksorkistis laskas
Sry for the greeklich ( kinito doulias)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ RECRUITING - Σελίδα 4 Ghost_boo
+1
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από taramas Πεμ Οκτ 02, 2014 1:19 pm

marita89 έγραψε:
Gregorakis έγραψε:

χοχο με συγχωρεις αλλα στην ειπε καλα. Cool

Για να δούμε λίγο που μου την είπε ο τρισμέγιστος, θα απαντήσω σε σένα γιατί με τον ξερόλα εχω σταματήσει να ασχολούμε,

α) ψάξε λίγο να ανακαλύψεις και να μας πείς και εμάς να ξέρουμε, πότε ανέλαβε κάποια ευθύνη και πού? η απάντηση είναι απλή, ποτέ και για τίποτα, πάραυτα εχει και γνώση και εμπειρία για να κρίνει οποιονδήποτε άλλο και βρίσκει και κοινό να τον ακούει.
β) ρώτησέ τον απο τον πάγκο των ομάδων που βρισκότανε πόσο καλά την ρούφηξε την επιτυχία.
γ) πές του ξερόλα που τα ξέρει όλα να μας πεί την δική του συνταγή μπάς και πάμε παρακάτω, κι αν είναι και δοκιμασμένη απο τους TOMI-HACHI-EFE-RAN και όλες τις υπόλοιπες ομάδες που γύρισε και δεν τον αφήνανε να φύγει γιατί τους έδινε συνταγές, ακόμα καλύτερα.

Υ.Σ ειλικρινά εσείς που ασχολείστε ακόμη με αυτόν τον γελοίο τύπο πρέπει να έχετε καλή δικαιολογία, αλλιώς είναι να απορεί κανείς.

taramas

Δημοσίευση από Admin Πεμ Οκτ 02, 2014 2:02 pm

@taramas

Μα σου λέει ότι δεν έχεις επιτυχίες σαν commander (που δεν το ξέρω, οπότε αν θέλεις μας διαφωτίζεις) και του απαντάς οτι δεν παίρνει ευθύνη (?) κάθετε στον πάγκο (?) και τον διώχνουν όπου και να πάει (δεν το κόβω να είναι έτσι να σου πω...)

Για την ταμπακιέρα ? τίποτα ?

Στην φιλοσοφία της διοίκησης που ασκείς υπάρχει σαν στόχος η επιτυχία ή είναι μόνο για την παρέα και τον χαβαλέ ?

Δεν είναι ειρωνική η ερώτηση, πραγματικά δεν ξέρω τι επιτυχίες στο παρελθόν, όμως προσωπικά βρίσκω αστείο να ειρωνεύεσαι κάποιους που έχασαν ένα game απο τούρκους, εάν εσύ κερδίζεις ένα landing κάθε δεύτερο φεγγάρι (και εδώ πάλι μπορείς να μας πεις αν θέλεις κάθε πότε κερδίζετε landing πάνω κάτω και σε τι περιοχές)

Εάν η φιλοσοφία σου είναι στην καλύτερη casual, γιατί ρίχνεις μπηχτές σε αυτούς που είναι πιο ανταγωνιστικοί απο εσένα ?

Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 103
Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2014

https://unregulatedwotgr.forumgreek.com

Δημοσίευση από taramas Πεμ Οκτ 02, 2014 2:54 pm

@ admin

Ομολογώ είναι λίγο κουραστικό αλλά ας το πάμε αλλη μια φορά .....
τι μας λέει εδω ο φίλος μας? ποια είναι η ταμπακιέρα? αν εγω εχω κάνει επιτυχίες σαν commander ή όχι? για να το λές μάλλον αυτό θα είναι το ερώτημα, ποιός απευθύνει αυτή την κριτική? κάποιος που δεν έχει πάρει ποτέ μια υπεύθυνη θέση για να μας πεί τις δικές του επιτυχίες και να κάνει μια σύγκριση βρε αδερφέ και να μας δείξει τι δεν κάναμε σωστά.

Κάθε δραστηριότητα επιτυχία ή αποτυχία οποιασδήποτε ομάδας ειναι φανερή και όχι κρυφή, μπορεί ο καθένας να διαβάσει να κοιτάξει και να εκτιμήσει ακόμη και τα στατιστικά στοιχεία των ομάδων που και αυτά είναι σε κοινή θέα.
Αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό ας πάμε παρακάτω, ο ίδιος τύπος ισχυρίζεται κατα καιρούς οτι η μια ή η άλλη ομάδα είναι καλή, καλύτερη ή χειρότερη επικαλούμενος τα στοιχεία που είπαμε προηγουμένως, άλλωστε τι άλλο θα μπορούσε να επικαλεστεί αφού δεν έχει συμμετάσχει πουθενα και σε καμμία απο αυτές τις ομάδες που κατα καιρούς κρίνει. Αυτό σημαίνει οτι διαβάζει τα στοιχεία και τα εμπιστεύεται για να διαμορφώσει την κρίση του.
Πάμε λοιπον στο προκείμενο, τον μάρτιο του 2012 μου πέταξαν κυριολεκτικά την ΗΕΑΤ οντας διαλυμένη μετά απο μια καλή πορεία που είχε κάνει, ξεκίνησα με ακριβώς 18 φίλους που δέχτηκαν να προσπαθήσουν μαζί μου και φτάσαμε αυτή την ομάδα σύμφωνα πάντα με τους αριθμούς που τόσο λατρεύετε εσείς να είναι η πρώτη αμιγώς ελληνική ομάδα (μετά την πολυεθνική HARD), παρέδωσα την ομάδα τον απρίλιο του 2014 έχοντας κάνει τόσα πολλά που οποιος θέλει μπορεί να ψάξει και να τα βρεί, ενα στοιχείο μόνο θα σου δώσω απο αυτα που αρέσκεται και ο laskas να βάζει, η ΗΕΑΤ στο ίδιο χρονικό όριο με την PNX-R είχε μαζέψει λίγο περισσότερο χρυσό, για μένα αυτά δεν είναι ιδιαίτερης σημασίας και ουδέποτε βγήκα να καυχηθώ ούτε για τον εαυτό μου ούτε για την ομάδα μου, φαίνεται όμως οτι κάποιοι μας θεωρούν ηλίθιους οπότε αναγκάζομαι να κάνω διαφήμιση.
Ολα αυτά λοιπόν ο εν λόγω κύριος εσκεμμένα τα αγνοεί για τους δικούς του λόγους, και για να σε βοηθήσω ενας λόγος είναι οτι δεν το αντέχει πως ενας πορτοκαλοτομάτας σαν και μένα μπορεί να έχει καταφέρει τόσα πολλά, ε λοιπόν φίλε μου πρέπει να μάθει να ζεί με τις αλήθειες αλλιώς είναι απλώς γελοίος.

taramas

Δημοσίευση από Gregorakis Παρ Οκτ 03, 2014 12:02 am

... ούτε καφέ δεν έχω πιει ακόμα και διάβασα όμορφα πράγματα (σημ. δεν πίνω καφέ το πρωί, μόνο το μεσημέρι μετά το γεύμα, αλλά πάντα ήθελα να γράψω αυτή τη φράση) ...

1. πες την αλήθεια taramas ο γιος σου έφτιαξε λογαριασμό και δε χρησιμοποιεί πια τον δικό σου, έτσι δεν είναι ???
απάντηση:
2. ποιο είναι το κέρδος για κάποιον να είναι σε διοικητική θέση σε ελληνική clan που το global map το βλέπει μόνο στο μάθημα της γεωγραφίας???
απάντηση:
3. πόσες μέρες από το μάρτη του 12 μέχρι σήμερα δεν ήσουν commander σε clan???
απάντηση:
4. τι θα γίνει τελικά με τους "καρεκλοκένταυρους"???
απάντηση:
5. πόσο βάζελος ήταν ο μαζιώτης και ήθελε να φάει τον μαρινάκη???
απάντηση:

... πέρα από την πλάκα εγώ ποτέ δεν είπα πως είσαι κακός commander, έχω πει πως είσαι πολύ κακός παίκτης ... άλλωστε commander σε ελληνικές clan ήσουν no big deal άλλοι 200-300 έλληνες μπορούν να καυχηθούν για το ίδιο ... θες να λες πως ήσουν commader στην καλύτερη ελληνική clan μετά τη hard??? πάλι δε τρέχει κάστανο, στους τυφλούς ήσουν ο pirat ... από την άλλη όμως το να βγαίνεις να δίνεις "συμβουλές επιτυχίας" ή το να αποκαλείς κάποιους καρεκλοκένταυρους είναι τουλάχιστο γραφικότητες που δε μπορώ να μη σχολιάσω, συγνώμη ...

ΥΓ. είναι καρεκλοκένταυρους ή καρεκλοκενταύρους το σωστό???
Gregorakis
Gregorakis

Δημοσίευση από Veyder Παρ Οκτ 03, 2014 12:56 am

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ RECRUITING - Σελίδα 4 K4yrut

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ RECRUITING - Σελίδα 4 Fve15h
Veyder
Veyder

Αριθμός μηνυμάτων : 41
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2014

Δημοσίευση από Sanguinius Παρ Οκτ 03, 2014 1:45 am

Gregorakis έγραψε:... ούτε καφέ δεν έχω πιει ακόμα και διάβασα όμορφα πράγματα (σημ. δεν πίνω καφέ το πρωί, μόνο το μεσημέρι μετά το γεύμα, αλλά πάντα ήθελα να γράψω αυτή τη φράση) ...

1. πες την αλήθεια taramas ο γιος σου έφτιαξε λογαριασμό και δε χρησιμοποιεί πια τον δικό σου, έτσι δεν είναι ???
απάντηση:
2. ποιο είναι το κέρδος για κάποιον να είναι σε διοικητική θέση σε ελληνική clan που το global map το βλέπει μόνο στο μάθημα της γεωγραφίας???
απάντηση:
απάντηση:
4. τι θα γίνει τελικά με τους "καρεκλοκένταυρους"???
απάντηση:
5. πόσο βάζελος ήταν ο μαζιώτης και ήθελε να φάει τον μαρινάκη???
απάντηση:

... πέρα από την πλάκα εγώ ποτέ δεν είπα πως είσαι κακός commander, έχω πει πως είσαι πολύ κακός παίκτης ... άλλωστε commander σε ελληνικές clan ήσουν no big deal άλλοι 200-300 έλληνες μπορούν να καυχηθούν για το ίδιο ... θες να λες πως ήσουν commader στην καλύτερη ελληνική clan μετά τη hard??? πάλι δε τρέχει κάστανο, στους τυφλούς ήσουν ο pirat ... από την άλλη όμως το να βγαίνεις να δίνεις "συμβουλές επιτυχίας" ή το να αποκαλείς κάποιους καρεκλοκένταυρους είναι τουλάχιστο γραφικότητες που δε μπορώ να μη σχολιάσω, συγνώμη ...

ΥΓ. είναι καρεκλοκένταυρους ή καρεκλοκενταύρους το σωστό???
Ο τόνος διατηρείται στην προπαραλήγουσα γιατί είναι πολυσύλλαβη λέξη
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από JDeviant Παρ Οκτ 03, 2014 3:00 am

Επιθετικο recruting  E? .... @@ μαντολες. Μια ομαδα ψαχνει παιχτες για συγκεκριμενο σκοπο. Βαζει λοιπον 2-3 ατομα να ψαχτουν και να ρωτησουν τριγυρω. Εφοσον το κανουν με σωστο τροπο (δεν θυγουν τους παιχτες που προσεγγιζουν ουτε τους αρχηγους της clan που ανηκουν-και την ιδια την clan) που ειναι το προβλημα ??? Eνηλικες ειμαστε και ο καθενας εχει αποψη και βουληση.
Θα σου πει ο Laskas ΕΛΑ ΣΕ ΜΕΝA και εσυ απλα θα πας? Η θα σου πει ο Kareklas ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ και εσυ θα κατσεις?

ΥΓ. ΚΑΘΕ φορα ο τιτλος σε ΚΑΘΕ τοπικ μετατρεπεται σε 'εδω μαλωνουμε/τρολλαρουμε σαν 10χρονα για το τιποτα και χωρις ουσια' ...ΦΤΑΝΕΙ.
JDeviant
JDeviant

Αριθμός μηνυμάτων : 58
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2014
Τόπος : AXD

Δημοσίευση από Sanguinius Παρ Οκτ 03, 2014 3:11 am

JDeviant έγραψε:Επιθετικο recruting  E? .... @@ μαντολες. Μια ομαδα ψαχνει παιχτες για συγκεκριμενο σκοπο. Βαζει λοιπον 2-3 ατομα να ψαχτουν και να ρωτησουν τριγυρω. Εφοσον το κανουν με σωστο τροπο (δεν θυγουν τους παιχτες που προσεγγιζουν ουτε τους αρχηγους της clan που ανηκουν-και την ιδια την clan) που ειναι το προβλημα ??? Eνηλικες ειμαστε και ο καθενας εχει αποψη και βουληση.
Θα σου πει ο Laskas ΕΛΑ ΣΕ ΜΕΝA και εσυ απλα θα πας? Η θα σου πει ο Kareklas ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ και εσυ θα κατσεις?

ΥΓ. ΚΑΘΕ φορα ο τιτλος σε ΚΑΘΕ τοπικ μετατρεπεται σε 'εδω μαλωνουμε/τρολλαρουμε σαν 10χρονα για το τιποτα και χωρις ουσια' ...ΦΤΑΝΕΙ.
Αν όμως ο kareklas σε πήξει στην προπαγάνδα,τι θα κάνεις;
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από JDeviant Παρ Οκτ 03, 2014 3:18 am

Τι προπαγανδα ρε συ? τι θα σου πει δηλαδη? πεσμου.
JDeviant
JDeviant

Δημοσίευση από Sanguinius Παρ Οκτ 03, 2014 3:24 am

JDeviant έγραψε:Τι προπαγανδα ρε συ? τι θα σου πει δηλαδη? πεσμου.
Αυτά που λένε και εδώ,η κακή pnx που διέλυσε clans,διαλύει παρέες τους ενδιαφέρουν τα στατιστικά,δεν παίζουν για να διασκεδάζουν και τα λοιπά.
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από JDeviant Παρ Οκτ 03, 2014 3:28 am

τωρα θα στο εγραφα σκετο ...αλλα τεσπα.
Ειπαμε... κανεις δεν σου παταει το JOIN CLAN oυτε το LEAVE CLAN. Εσυ το κανεις.
JDeviant
JDeviant

Δημοσίευση από Sanguinius Παρ Οκτ 03, 2014 3:33 am

JDeviant έγραψε:τωρα θα στο εγραφα σκετο ...αλλα τεσπα.
Ειπαμε... κανεις δεν σου παταει το JOIN CLAN oυτε το LEAVE CLAN. Εσυ το κανεις.
No doubt,εσύ πατάς το join ή το leave,αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως η γνώμη σου μπορεί να μεταβληθεί και να σε πείσουν με διάφορες προφάσεις για την μια δράση ή την άλλη
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από marita89 Παρ Οκτ 03, 2014 3:57 am

Gregorakis έγραψε:
Με συγχωρεις ταραμα αλλα παλι στην ειπε θαρρω.Τεσπα ας μιλησουμε για recruiting παιδια.
marita89
marita89

Αριθμός μηνυμάτων : 126
Ημερομηνία εγγραφής : 19/07/2014

Δημοσίευση από Sanguinius Παρ Οκτ 03, 2014 4:02 am

marita89 έγραψε:
Gregorakis έγραψε:
Με συγχωρεις ταραμα αλλα παλι στην ειπε θαρρω.Τεσπα ας μιλησουμε για recruiting παιδια.
Άσε τώρα τι να πούμε για recruiting,μπορεί να μας ρίξει ban η WG.Πάντως ακόμα δεν κατάλαβα που είναι το αθέμιτο στην όλη υπόθεση
Sanguinius
Sanguinius

Δημοσίευση από JDeviant Παρ Οκτ 03, 2014 4:07 am

Αυτο ακριβως λεω ρε συ. Εισαι ενηλικας και δεν ξερεις τι θελεις και ποτε το θελεις για ενα online παιχνιδι? Πως ακριβως να με πεισει ο λασκας αν μου λεει οτι εχει εδω και 2 βδομαδες ολη την Αγγλια στον χαρτη , αφου μπαινω παταω global map και τον στελνω απο κει που ηρθε. Και αντιστοιχα τι να μου πει ο καρεκλας, οτι παρολο που ειμαι εδω και 10 μηνες στην clan του κ εχουμε φτασει το πολυ 2 φορες να παιξουμε με Owner (και χασαμε) (στην Αφρικη) , αν τον ακουσω τωρα και κατσω στην clan θα παρουμε την Αγγλια ολη? Ελα να ειμαστε σοβαροι , δε νομιζω οτι χρειαζονται ολα αναλυση... απλα πραγματα και ΦΑΝΕΡΑ ειναι ...

Το recruiting της καθε ομαδας το περιεγραψα και πιο πανω ειναι αποδεκτο και ετσι θα πρεπει να γινεται. Η καθε ομαδα εχει δυνατοτητες και στοχους. Αυτοι που θελουν να παιξουν σε υψηλο επιπεδο και να συμμετεχουν σε CW , θα διαλεξουν την πιο δυνατη ομαδα που μπορουν να πανε. Ετσι θα ανεβουν κι αλλο επιπεδο και θα επωφεληθουν κιολας (gold, special tanks)
Οσοι θελουν να παιζουν τα πλατουνακια τους με τα φιλαρακια και να διασκεδαζουν χωρις να ασχοληθουν με CW , εχει περιπου 160 Ελληνικες clan να διαλεξουν Η να φτιαξουν την 161... που ειναι το προβλημα ? Ουτε οι μεν ουτε οι δε θα επρεπε να ενοχληθουν απο κατι. Αφου ο καθενας επιλεγει το τι θελει απο αυτο το παιχνιδι. Οποτε οταν ερχεται ο Λασκας Η ο Καρεκλας εσυ μπορεις να τον ακουσεις και να απαντησεις αναλογα με το τι θελεις. αμα σου μιλησει ασχημα προβλημα δικο του στειλτον. αν σε ενδιαφερει και θες να φυγεις , ασε τον καρεκλα να ξυνετε.... Και οτι αποφαση και να παρεις ΕΣΥ , ασε τους υπολοιπους εδω στα φορουμ ή στα καφενεια της γειτονιας να λενε για το οτιδηποτε... στα @@ σου...
JDeviant
JDeviant

Δημοσίευση από Admin Παρ Οκτ 03, 2014 4:35 am

JDeviant +1

Αυτή είναι η ουσία, δεν υπάρχει conflict of intereset, άλλους στόχους η pnx-r άλλους οι casual για την παρέα clans

Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν θέμα - απλά δημιουργείτε από απόψεις του τύπου τα stats μετράνε γι αυτούς που τα μετράνε, τα stats λένε την μισή αλήθεια κλπ
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 103
Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2014

https://unregulatedwotgr.forumgreek.com

Σελίδα 4 από 12 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης