Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?
+15
Gregorakis
MementoM0ri
marita89
gr68
doggystyle
Sanguinius
Kostis_Larsson
Founder777
Dolofonos
xiale
Perseas
cgakis
Avacus
Admin
mparek4
19 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 7
Σελίδα 6 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?
laskas έγραψε:
Και εγώ τα ίδια << γιατί >> έχω ...αλλά η απάντηση είναι απλή, έδωσα τεράστια αξία στους ανύπαρκτους όχι μόνο σαν παίκτες αλλά και σαν χαρακτήρες.Επείδηξη εξουσίας κ αξιωμάτων επειδή είναι στην διοίκηση μιας ομάδας ή admin στο φόρουμ...Μάλλον γιατί είναι ένα τίποτα στην αληθινή ζωή, αλλά σε εμένα δεν περνάνε αυτά!
Όταν έγραφα για το gold που έπαιρνε η κάθε clan μου τα σβήνανε γιατί φαινότανε η ανυπαρξία τους!!!!ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΗΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ!!!Οι καρεκλοκένταυροι φοβόντουσαν μην χάσουνε την πελατεία τους!ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!!!
Δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να ζητήσω την άδεια ή την στήριξη κανενός για να πω την γνώμη μου για οτιδήποτε.Προκαλεί γέλιο μόνο που το σκέφτομαι!
laskas για το game, το forum, τις ομάδες και τα αρχηγηλίκια μπορείς να λες ότι θες. Είναι άποψη σου, δεν την ασπάζομαι αλλά την σέβομαι.
Για την πραγματική μου ζωή όμως δεν σου επιτρέπω να βγάζεις συμπεράσματα για το τί είμαι ούτε και να τη σχολιάζεις. Αν θες να σου δωσω διευθυνση και τηλέφωνο, να βρεθούμε από κοντά να γνωριστούμε και μόνο τότε θα μπορείς να μιλάς για μενα και το τι είμαι στην πραγματική μου ζωή. Σε παρακαλώ μην μπερδευεις τον πλασματικό-εικονικό κόσμο σου με το πραγματικό. Ευχαριστώ.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Σισυφε, όταν αφηνες τον Ταραμά να μας βριζει σαν λιμενργάτης και να ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ >>>>???
τωρα σε έπιασε ο πόνος ???
τωρα σε έπιασε ο πόνος ???
xiale- Αριθμός μηνυμάτων : 193
Ημερομηνία εγγραφής : 16/07/2014
Εντάξει αποδυκνύεται οτι τελικά στην GBOA σας περνάνε απο τεστ στο πόσο καλά λέτε ψέμματα ...
Ολος αυτος ο πανικός τόσο καιρο εναντια στην κακή ΠΝΧ δεν έγινε γιατι η Πνχ αρνήθηκε να μαζέψει το λάσκα ??? οποτε εκει χαρακτηρίζουμε ανετα 400 ατομα ενω σε εσας που αποδεδειγμένα μέλλος σας:
ΕΣΒΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΕΒΡΙΣΕ
ΦΙΜΩΣΕ
είναι κακό να σας αποκαλούμε φασίστες γιατι γενικευουμε ... Το ίδιογιδι (προσβλητικό για τα συμπαθή τετράποδα) σας που εκει εφαρμοζει τους φανταστικούς του κανονισμούς ερχεται εδω και βρίζει και φυσικά σε όλους επιτρεποντε τα πάντα (και αμα λαχει τα σβηνουμε μετα) αρκει να μην είναι ΠΝΧ ...
Πάντως καλά το πάτε... Ειστε ετοιμοι να φτιάξετε δική σας εκφραση ...
ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ GBOA ...
Μεγεια την (παλιά) καρεκλα κωλοτουμπα Σισυφε ...
ΕΝΤΑΞΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ >... ΤΩΡΑ Ο ΤΑΡΑΜΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΤΜΕ ΠΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ .. ΣΤΟ ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ Ο ΣΙΣΥΦΟΣ για να δωσει αφεση αμαρτιων στον ΤΑΡΑΜΑ Και τον HEEERO
Ολος αυτος ο πανικός τόσο καιρο εναντια στην κακή ΠΝΧ δεν έγινε γιατι η Πνχ αρνήθηκε να μαζέψει το λάσκα ??? οποτε εκει χαρακτηρίζουμε ανετα 400 ατομα ενω σε εσας που αποδεδειγμένα μέλλος σας:
ΕΣΒΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΕΒΡΙΣΕ
ΦΙΜΩΣΕ
είναι κακό να σας αποκαλούμε φασίστες γιατι γενικευουμε ... Το ίδιο
Πάντως καλά το πάτε... Ειστε ετοιμοι να φτιάξετε δική σας εκφραση ...
ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ GBOA ...
Μεγεια την (παλιά) καρεκλα κωλοτουμπα Σισυφε ...
ΕΝΤΑΞΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ >... ΤΩΡΑ Ο ΤΑΡΑΜΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΤΜΕ ΠΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ .. ΣΤΟ ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ Ο ΣΙΣΥΦΟΣ για να δωσει αφεση αμαρτιων στον ΤΑΡΑΜΑ Και τον HEEERO
Θα κλείσουν οι server του WoT κι ακόμα θα τσακώνεστε για το ποιος φταίει για την κατάσταση του άλλου forum
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 393
Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2014
Εγω ενα πραγμα εχω να πω
MementoM0ri- Αριθμός μηνυμάτων : 101
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Τόπος : zimbabwe
@sang @ memento
Ξέρεται για εσας τους δυο ειναι πολύ ευκολο να το παιζετε υπεράνω και να τρολλα΄ρετε ... Δεν έχετε κανει τπτ που να σας έχουν καταστρέψει αυτα τα υπαναπτυκτα ... Επειδή εγώ έχω ξοδέψει παρα πολύ χρονο και προσπάθεια και για την Helas και για την PNX και τις έχουν ξεκατινιάσει και τις 2 με τα ΨΕΜΜΑΤΑ τους και τις κατινιές τους ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ να συνεχίσουν με τα ψέμματα τους ...
Αν δεν το έχετε παρει χαμπάρι προσπαθούν τα 3 τους να ξαναγράψουν την ιστορία ...
Ξέρεται για εσας τους δυο ειναι πολύ ευκολο να το παιζετε υπεράνω και να τρολλα΄ρετε ... Δεν έχετε κανει τπτ που να σας έχουν καταστρέψει αυτα τα υπαναπτυκτα ... Επειδή εγώ έχω ξοδέψει παρα πολύ χρονο και προσπάθεια και για την Helas και για την PNX και τις έχουν ξεκατινιάσει και τις 2 με τα ΨΕΜΜΑΤΑ τους και τις κατινιές τους ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ να συνεχίσουν με τα ψέμματα τους ...
Αν δεν το έχετε παρει χαμπάρι προσπαθούν τα 3 τους να ξαναγράψουν την ιστορία ...
Ε άστους να κάνουν ό,τι γουλάρουν,κοιτάχτε να φτιάξετε την PNX όσο πιο δυνατή μπορεί να γίνει και αφήστε τις επιτυχίες σας να μιλήσουν για εσάςxiale έγραψε:@sang @ memento
Προσωπικα η αποψη ατομων που δεν εκτιμω , δεν με αγγιζει. Το ιδιο καντε και εσεις , αφηστε τα μιση και πιαστε το πληκρολογιο , παρτε περιοχες για να τους βουλωσετε.
Μην ξεχνας οτι εμενα με θεωρουν κολητο και υπερασπιστη της pnx επειδη ημουν 20 μερες εκει και επειδη μιλησα λογικα 2-3 φορες. Αρα με βλεπουν σαν εχθρο τους...
Παρε και καταλαβε τωρα...
Μην ξεχνας οτι εμενα με θεωρουν κολητο και υπερασπιστη της pnx επειδη ημουν 20 μερες εκει και επειδη μιλησα λογικα 2-3 φορες. Αρα με βλεπουν σαν εχθρο τους...
Παρε και καταλαβε τωρα...
MementoM0ri- Αριθμός μηνυμάτων : 101
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Τόπος : zimbabwe
Ακριβώς όπως τα λέει ο από πάνω.Οι πράξεις μετράνε,τα λόγια είναι ψεύτικα και μεγάλα
@ xiale
διάβασα προσεκτικά οτι έχεις γράψει, δυστυχώς υποτροπίασες και γύρισες στον παλιό καλό σου εαυτό, για όλα σου φταίει ο taramas, κρίμα είχα την εντύπωση οτι ειχες ενηλικιωθεί, αν ξαναβρεθούμε ποτέ σε ts είμαι περίεργος να σε ακούσω να λες αυτά που γράφεις εδώ αν και δεν το νομίζω, πήρες τα 5 λεπτά δημοσιότητας που σου ανήκουν.
@ cgakis
Θα σου πρότεινα να τα βρείς με τον "φίλο σου" dolofonos μια που είστε στο ίδιο community και να σταματήσεις να ασχολήσαι με μένα, φαίνεται οτι ούτε οι καρέκλες σας δεν σας ικανοποιούν θέλετε το κάτι παραπάνω.
διάβασα προσεκτικά οτι έχεις γράψει, δυστυχώς υποτροπίασες και γύρισες στον παλιό καλό σου εαυτό, για όλα σου φταίει ο taramas, κρίμα είχα την εντύπωση οτι ειχες ενηλικιωθεί, αν ξαναβρεθούμε ποτέ σε ts είμαι περίεργος να σε ακούσω να λες αυτά που γράφεις εδώ αν και δεν το νομίζω, πήρες τα 5 λεπτά δημοσιότητας που σου ανήκουν.
@ cgakis
Θα σου πρότεινα να τα βρείς με τον "φίλο σου" dolofonos μια που είστε στο ίδιο community και να σταματήσεις να ασχολήσαι με μένα, φαίνεται οτι ούτε οι καρέκλες σας δεν σας ικανοποιούν θέλετε το κάτι παραπάνω.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 232
Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2014
ασε ρε ταραμά πήγαινε πες τα εκεί που δεν σε ξέρουν η εκεί που σε προμοτάρουν σβήνοντας τα αίσχη σου ... Εγώ δεν θα ξεχάσω ούτε τις φορές που #$%@ τις προσπάθειες πολύ κόσμου με το γνωστό ποιον σου ούτε τις φορές που απειλούσες ότι θα με δείρεις ούτε τις φορές που σχολίαζες τι έχω στο παντελόνι μου (το γιατί σε αφορούσε είναι άλλο θέμα) ...
Ποια 5 λεπτά ρε ζωντανό ... Νομίζεις οτι απο το Wot κρίνομαι ... τι λες ρε καρακατακαιμένε ανθρωπε ... GET A LIFE ... Και επειδή είσαι τόσο βλάκας που παίζει να πιστευεις οτι δεν μίλησα γιατι σε φοβήθηκα κατάλαβε οτι δεν μίλησα στο πνευμα συνεργασίας που είχαμε τοτε (όλοι οι υπόλοιποι γιατι εσυ το γνωστο πνευμα λιμενεργάτη είχες) ...
Εισαι ο ορισμός του κάφρου υπανάπτυκτου νεοέλληνα που προσπαθεί να καταστρέψει οτι τον ξεπερνάει ... άντε από κει παιδάκι μου να λέτε τι καλά που τα κάνετε αλλά δεν καταφέρνετε τπτ γιατί συνωμοτεί το σύμπαν και η κακή WG εναντίων σας ...
EDIT @ Sanguinius, memento ... όταν σας λέω οτι τα τυπάκια πανε να ξαναγράψουν την ιστορία δεν με πιστευετε ...
Ποια 5 λεπτά ρε ζωντανό ... Νομίζεις οτι απο το Wot κρίνομαι ... τι λες ρε καρακατακαιμένε ανθρωπε ... GET A LIFE ... Και επειδή είσαι τόσο βλάκας που παίζει να πιστευεις οτι δεν μίλησα γιατι σε φοβήθηκα κατάλαβε οτι δεν μίλησα στο πνευμα συνεργασίας που είχαμε τοτε (όλοι οι υπόλοιποι γιατι εσυ το γνωστο πνευμα λιμενεργάτη είχες) ...
Εισαι ο ορισμός του κάφρου υπανάπτυκτου νεοέλληνα που προσπαθεί να καταστρέψει οτι τον ξεπερνάει ... άντε από κει παιδάκι μου να λέτε τι καλά που τα κάνετε αλλά δεν καταφέρνετε τπτ γιατί συνωμοτεί το σύμπαν και η κακή WG εναντίων σας ...
EDIT @ Sanguinius, memento ... όταν σας λέω οτι τα τυπάκια πανε να ξαναγράψουν την ιστορία δεν με πιστευετε ...
Να ενημερώσω ότι τα περισσότερα bans στο wot.gr άρθησαν, και σε κάποια μειώθηκε ο χρόνος.
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 130
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2014
Τόπος : Ευρω-ισλαμαμπάντ
Επαναφέρατε και τα σβησμένα ???
imperiumgraecum έγραψε:Να ενημερώσω ότι τα περισσότερα bans στο wot.gr άρθησαν, και σε κάποια μειώθηκε ο χρόνος.
Who cares?
Veyder- Αριθμός μηνυμάτων : 41
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2014
Τόπος : Αθήνα
xiale έγραψε:Επαναφέρατε και τα σβησμένα ???
Kάποια παρέμειναν με perma-ban, τα περισσότερα αφαιρέθηκαν, και σε 5 άτομα η ποινή μειώθηκε από 20-50%
Veyder έγραψε:
Who cares?
Dunno, γι' αυτό το αναφέρω, για να κόψω ενδιαφέρον
ιμπεριουμ... δεν αναφερόμουν στα μπαν ... αναφερόμουν στο σβησμένο φόρουμ ...
Οχι, τα σβησμένα παραμένουν σβησμένα(η μάλλον κλειδωμένα, δεν θέλουμε να έχουμε τις παλιές κακές κατινιές)
Εννοείς ΣΒΗΣΜΕΝΑ ...
και με το κατινιές εννοείς να φαίνονται μόνο οι μαλακίες των απο δω χωρις τις προκλήσεις και τις κατινιές των απο κει ...
Επηρεασμός κοινής γνώμης και προπαγάνδα λέγεται αυτο ...
καλή συνέχεια στον ρόλο σου σαν πάροχος άλοθι στον σισυφο ηερο ταραμά ...
και με το κατινιές εννοείς να φαίνονται μόνο οι μαλακίες των απο δω χωρις τις προκλήσεις και τις κατινιές των απο κει ...
Επηρεασμός κοινής γνώμης και προπαγάνδα λέγεται αυτο ...
καλή συνέχεια στον ρόλο σου σαν πάροχος άλοθι στον σισυφο ηερο ταραμά ...
imperiumgraecum έγραψε:Οχι, τα σβησμένα παραμένουν σβησμένα(η μάλλον κλειδωμένα, δεν θέλουμε να έχουμε τις παλιές κακές κατινιές)
χωρις το ή μαλλον κλειδωμενα
τα σβησμενα σβησμενα οπως παραδειγμα ολες οι παλιες παρουσιασεις ομαδων οπως παραδειγμα την προταση για να στηθει το PNX community και ορι επακολουθησε και αλλα πολλα πολλα πολλα
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2014
Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ
imperium ασε τους ρε συ. Τι ψάχνεις τώρα? Θα σε βγάλουν και συνεργό μου στην μεγάλο σατανικό σχέδιο που έχω βγάλει για να στηρίξω τον Ταραμά (πρέπει να τον γνωρίσω αυτον τον Ταραμα γαμώτο, τόση συνεργασία και να μην τον ξέρω καν?) και στην καταστροφή της PNX.
Αμα θέλετε κύριοι να βρείτε παλιά ποστς ψάξτε στο Αρχείο. Τι δεν καταλαβαίνετε? Τα θέλετε και αρχειοθετημένα? Ή να τα ψάχνουμε εμεις για σας και να σας δίνουμε λινκ?
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ. ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ!
Αμα θέλετε κύριοι να βρείτε παλιά ποστς ψάξτε στο Αρχείο. Τι δεν καταλαβαίνετε? Τα θέλετε και αρχειοθετημένα? Ή να τα ψάχνουμε εμεις για σας και να σας δίνουμε λινκ?
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ. ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ!
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Οχι, εννοώ κλειδωμένα και binned threads, προς το παρόν. Και επειδή, πιθανώς να μην είναι ακέραια(πχ. να λείπει το post κάποιου), θα επιμεληθώ της ολικής διαγραφής τους.
Και όταν λέω κατινιές, εννοώ αυτό ακριβώς: κατινιές. Εξ αμφοτέρων πλευρών.
Και όταν λέω κατινιές, εννοώ αυτό ακριβώς: κατινιές. Εξ αμφοτέρων πλευρών.
Imperium αν μου ελεγες να διαγραφει ολο το φορουμ θα διαφωνουσα γιατι ο καθενας ειναι υπευθυνος του λογου του και οτι εχει ειπωθει ειναι ιστορια αλλα θα ηταν μια δικΑιη προταση για μια καινουρια αρχη. Οταν διαγραφεις τα μεν και αφηνεις τα δε ειναι πολιτικη προπαγανδα και εμπαθεια ... Τι δεν καταλαβαινεις?
Σισυφε πριν απο 10 λεπτα εψαχνα τα threads της helas που γαμησε ο ταραμας και εσεις ... Που ειναι ?
Yg ) επανηλθαν
Yg ) επανηλθαν
xiale έγραψε:Imperium αν μου ελεγες να διαγραφει ολο το φορουμ θα διαφωνουσα γιατι ο καθενας ειναι υπευθυνος του λογου του και οτι εχει ειπωθει ειναι ιστορια αλλα θα ηταν μια δικΑιη προταση για μια καινουρια αρχη.
Tι εννοείς να διαγραφεί ΟΛΟ το forum? Yποθέτω σαν σχήμα λόγου το εννοείς αυτό. Για τώρα, θα διαγραφούν τα threads που είναι κλειδωμένα και άρχισαν από τους μεν και τους δε, ώστε να γίνει αυτή η επιθυμούμενη καλή αρχή. Εχουν οριστεί νέοι κανόνες οι οποίοι είναι προσβάσιμοι σε όλα τα μέλη του wot.gr, και όσοι δεν είναι μέλη, μπορούν να κάνουν ένα λογαριασμό και να συμμετάσχουν στα δρώμενα.
Τα περί πολιτικής προπαγάνδας και εμπάθειας.......ουδέν σχόλιον
EDIT: δεν γνωρίζω όλες τις συζητήσεις που διεξήχθησαν και όλα τα posts εντός των, οπότε δεν το γνωρίζω αν κάτι από το Section με τα κλειδωμένα λείπει. Ο,τι βλέπει ο καθένας βλέπω και 'γω
Σελίδα 6 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 6 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης