Κακό παράδειγμα
3 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Κακό παράδειγμα
Σου απάντησα με το ίδιο υφάκι που είχες και συ.Επίσης σου ανακοίνωσα για να ξέρεις και συ πως δεν θέλω να έχουμε καμία επικοινωνία,ώστε να κάνεις τα κουμάντα σου,γιατί δεν θέλω μόνο να μην σου απαντάω εγώ,αλλά και να μην μου <<μιλάς>> κι εσύ.Μπορείς να το κάνεις;cgakis έγραψε:Sanguinius έγραψε:Θα στο πω ευγενικά,όταν κάνω quote σε σένα τότε θα μου απευθύνεις τον λόγο,μέχρι εκείνη την ώρα μην τολμήσεις και με κάνεις quote.cgakis έγραψε:Sanguinius έγραψε:Κάτσε ρε Κωστή πως φταίει η GBOA σε αυτό;Kostis_Larsson έγραψε:
Τα μουνόπανα φασιστοειδή της διοίκησης της GBOA με την πουστικη συμπεριφορά τους.
Και μην ξεχνιόμαστε το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
sanguinius αστο παλικαρι μου αν ακομα δεν εχεις καταλαβει τι γινεται στο αλλο forum δεν προκειτε να το καταλαβεις ποτε το μονο που σου θυμηζω ειναι οτι ο kostis larsson ηταν moderator στο αλλο forum
το να μην με γουσταρεις το καταλαβαινω το να μου γραφεις με υφακι χωρις να με ξερεις να μην ξανατολμησω να σε κανω quote δεν το καταλαβαινω οπως επισης δεν καταλαβαινω την ειρωνια μου προς εσενα με αυτο που σου εγραψα για τα υπολοιπα που εγραψες μετα πιστεψε με δεν με αγκιζουν οχι γιατι ειμαι λαδοποντικας οπως ειπες αλλα γιατι αν εδινα σημασια στον καθε ενα που βριζει μεσα σε ενα φορουμ θα επρεπε να κανω σκοπο της ζωης μου να τους βρω και να μου πουνε το ιδιο face to face αλλα μικροπρεπεις δεν υπηρξα ποτ στην ζωη μου και ειμαι και 40 χρονων λες να γινω τωρα
κατα τα αλλα
αν δεν με αντεχεις μην απαντας εσυ σε κατι που ρωταω εγω οχι το αντιθετο εσυ εχεις προβλημα μαζι μου οχι εγω με εσενα
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 393
Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2014
συνεχιζεις να την κανεις με ελαφρια πηδηματακια οκ δεν περιμενα κατι αλλο
αν δεν με αντεχεις μην απαντας εσυ σε κατι που ρωταω εγω οχι το αντιθετο εσυ εχεις προβλημα μαζι μου οχι εγω με εσενα
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2014
Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ
Σου είπα φυσικά δεν θέλω να σου απαντώ,αλλά δεν θέλω ούτε εσύ να μου απαντάς και σε ξαναρωτάω μπορείς να το κάνεις;cgakis έγραψε:συνεχιζεις να την κανεις με ελαφρια πηδηματακια οκ δεν περιμενα κατι αλλο
αν πρωτα ζητησεις συγνωμη για τις βρισιες
Νope,οι βρισίες είναι αποτέλεσμα της αδιαλλαξίας σου , δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό,θα μπορούσες να κάνεις εξ αρχής αυτό που σου ζήτησα.Για το μόνο πράγμα που πρέπει να απολογηθώ είναι πως έχω βγει εκτός θέματοςcgakis έγραψε:αν πρωτα ζητησεις συγνωμη για τις βρισιες
τοτε και εγω nope θα συνεχισω να σου απαντω εσυ μην απαντας σε εμενα αφου δεν με γουσταρεις
Όπως επιθυμείς,αφού θα συνεχίσεις να με προκαλείς τότε κι εγώ θα συνεχίσω να σε προσβάλω σε κάθε ποστ σε κάθε θρεντ σε κάθε σχόλιο που θα κάνεις.Μην έρθει όμως κανείς και μου ρίξει τις ευθύνεςcgakis έγραψε:τοτε και εγω nope θα συνεχισω να σου απαντω εσυ μην απαντας σε εμενα αφου δεν με γουσταρεις
μα εσυ ειπες οτι δεν γουσταρεις να μου απαντας τωρα τι εγινε ξαφνικα γουσταρεις
αυτο ομως να το προσεξεις καλα: Σε περίπτωση παράνομης ενέργειας (π.χ. εξύβριση) και εφόσον ζητηθεί όλα τα διαθέσιμα στοιχεία (emails, ip, μηνύματα) θα παραδίδονται στις αρμόδιες αρχές.
αυτο ομως να το προσεξεις καλα: Σε περίπτωση παράνομης ενέργειας (π.χ. εξύβριση) και εφόσον ζητηθεί όλα τα διαθέσιμα στοιχεία (emails, ip, μηνύματα) θα παραδίδονται στις αρμόδιες αρχές.
Κακό παράδειγμα
Όσο με προκαλείς θα σου απαντάω,αναγκαστικά.Τρέχα λοιπόν να κλαφτείς στον Σφακιανάκη,να με κάνει ντα επειδή θα σε βρίζω,κι όπως κάθε φορά θα τρέξω μερικά scripts για να αποφύγω τον περιοσμό συνδεσημότητας που θα μου επιβληθεί κι αν δεν αποθαρρυνθείς από αυτό και με ξανακαταγγείλεις,τότε πολύ απλά θα πηγαίνω σε νετ,μόνο και μόνο για να σε βρίζω.Βέβαια επειδή δεν θα είναι η πρώτη φορά ίσως φάω και καμιά φυλάκα,αλλά δεν γαμιέται κουκουcgakis έγραψε:μα εσυ ειπες οτι δεν γουσταρεις να μου απαντας τωρα τι εγινε ξαφνικα γουσταρεις
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης