Κακό παράδειγμα
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Απ: Κακό παράδειγμα
Sanguinius έγραψε:Κάτσε ρε Κωστή πως φταίει η GBOA σε αυτό;Kostis_Larsson έγραψε:
Τα μουνόπανα φασιστοειδή της διοίκησης της GBOA με την πουστικη συμπεριφορά τους.
Και μην ξεχνιόμαστε το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
sanguinius αστο παλικαρι μου αν ακομα δεν εχεις καταλαβει τι γινεται στο αλλο forum δεν προκειτε να το καταλαβεις ποτε το μονο που σου θυμηζω ειναι οτι ο kostis larsson ηταν moderator στο αλλο forum
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2014
Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ
Θα στο πω ευγενικά,όταν κάνω quote σε σένα τότε θα μου απευθύνεις τον λόγο,μέχρι εκείνη την ώρα μην τολμήσεις και με κάνεις quote.cgakis έγραψε:Sanguinius έγραψε:Κάτσε ρε Κωστή πως φταίει η GBOA σε αυτό;Kostis_Larsson έγραψε:
Τα μουνόπανα φασιστοειδή της διοίκησης της GBOA με την πουστικη συμπεριφορά τους.
sanguinius αστο παλικαρι μου αν ακομα δεν εχεις καταλαβει τι γινεται στο αλλο forum δεν προκειτε να το καταλαβεις ποτε το μονο που σου θυμηζω ειναι οτι ο kostis larsson ηταν moderator στο αλλο forum
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 393
Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2014
χαλαρά...
Ο Kostis προφανώς είναι σε θέση να ξέρει τι λέει, αν μας πει και εμάς ακόμα καλύτερα
Ο Kostis προφανώς είναι σε θέση να ξέρει τι λέει, αν μας πει και εμάς ακόμα καλύτερα
Ακριβώς για αυτό τον λόγο ρωτάω κι εγώ,αν θέλει να μας πληροφορήσει κι εμάς καλύτερα επί του θέματοςAdmin έγραψε:χαλαρά...
Sanguinius έγραψε:Θα στο πω ευγενικά,όταν κάνω quote σε σένα τότε θα μου απευθύνεις τον λόγο,μέχρι εκείνη την ώρα μην τολμήσεις και με κάνεις quote.cgakis έγραψε:Sanguinius έγραψε:Κάτσε ρε Κωστή πως φταίει η GBOA σε αυτό;Kostis_Larsson έγραψε:
δεν θελω να το τραβηξω οποτε προσεχε το υφος σου αν δεν σου αρεσει να σε κανουν quote μην γραφεις σε αυτο το forum γιατι εδω ολοι σχολιαζουμε τα παντα χωρις να μας κανει ντα ο admin αν δεν σου αρεσει την βολτα σου αλλιως πεσμου τι θα μου κανεις αμα σε κανα ξανα quote
admin sorry που μιλαω ετσι αλλα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι μαλλον καποιοι ηρθαν για να δημιουργεισουν θεματα
Δες εδώ,είναι απλό δεν γουλάρω να μου μιλάς.Στο είπα ευγενικά μια φορά αυτή είναι η 2η,τρίτη δεν θα έχει.Όπως ακριβώς το είπες στο άλλο φορουμ είχε αδμιν και μοδς και εσένα μαζί με 4-5 που δεν αντέχω,σας έσωζε η ύπαρξη τους,εδώ ευτυχώς για μένα δεν έχειcgakis έγραψε:Sanguinius έγραψε:Θα στο πω ευγενικά,όταν κάνω quote σε σένα τότε θα μου απευθύνεις τον λόγο,μέχρι εκείνη την ώρα μην τολμήσεις και με κάνεις quote.cgakis έγραψε:Sanguinius έγραψε:Κάτσε ρε Κωστή πως φταίει η GBOA σε αυτό;Kostis_Larsson έγραψε:
δεν θελω να το τραβηξω οποτε προσεχε το υφος σου αν δεν σου αρεσει να σε κανουν quote μην γραφεις σε αυτο το forum γιατι εδω ολοι σχολιαζουμε τα παντα χωρις να μας κανει ντα ο admin αν δεν σου αρεσει την βολτα σου αλλιως πεσμου τι θα μου κανεις αμα σε κανα ξανα quote
admin sorry που μιλαω ετσι αλλα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι μαλλον καποιοι ηρθαν για να δημιουργεισουν θεματα
γιατι θα με κανεις ντα δεν σε πιανω στο ξαναειπα
σε αυτο το φορουμ δεν υπαρχουν κανονες που να απαγορευουν σε κανεναν μας κατι περα απο την προσβολη της αξιοπρεπειας του αλλου αντιλαβου ή να κανω και κακα
σε αυτο το φορουμ δεν υπαρχουν κανονες που να απαγορευουν σε κανεναν μας κατι περα απο την προσβολη της αξιοπρεπειας του αλλου αντιλαβου ή να κανω και κακα
πολύ μικρή παρεξήγηση για να δίνεται συνεχεία.
μην δίνεται τροφή στον Founder να λέει οτι η μόνη λύση είναι είναι οι κανόνες του
μην δίνεται τροφή στον Founder να λέει οτι η μόνη λύση είναι είναι οι κανόνες του
συμφωνω και γιαυτο σου ζητησα συγνωμη να μην προσβαλει ομως ο sanguinius
Κοίταξε καθυστερημένη παραπληγική κατσαρίδα που μόλις σε χτύπησε κατακέφαλα ο εγκέλαδος και χύθηκε η ελάχιστη εναπομένουσα φαιά ουσία,ρώτησα τον Κωστή κάτι συγκεκριμένο και πετάγεσαι σαν κλασσικο μπόγδανος,γραικύλος βουφορβός που είσαι με ειρωνικό υφάκι να μου πρήξεις περισσότερο την διάθεσή μου.Δεν σου απααγορεύω να μιλάς σε κανέναν άλλον πέρα ἐμοῦ του ιδίου.Υπάρχουν δύο λύσεις ή θα το κάνεις με το καλό ή θα σε αναγκάσω να το κάνεις με τον δύσκολο τρόπο.Προτείνω την 1η λύση μιας και είναι καλοκαίρι και μιας και είναι καινούριο το φόρουμ.Όσον αφορά το υφάκι,άλλος ειρωνεύεται χωρίς λόγο κι αφορμήcgakis έγραψε:γιατι θα με κανεις ντα δεν σε πιανω στο ξαναειπα
η δευτερη λυση πια ειναι μπαγλαμα?
γιατι με εκοψε κρυος ιδρωτας με αυτο που εγραψες
γιατι με εκοψε κρυος ιδρωτας με αυτο που εγραψες
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cgakis στις Παρ Ιουλ 18, 2014 6:45 am, 1 φορά
Remains to be seen ρε λαδοπόντικαcgakis έγραψε:η δευτερη λυση πια ειναι μπαγλαμα?
μπρρρρρρρρ σκιαχτηκα
Λογικό δεν είναι;Αφού είσαι ένας θρασύδειλος τελεμές πρώτης τάξεωςcgakis έγραψε:μπρρρρρρρρ σκιαχτηκα
ρε συ Sanguinius τι είναι αυτά που γράφεις ?
φτιάξτε ένα άλλο thread να ανταλλάσσετε ευρηματικές προσβολές αν θέλετε...
αφού εδώ συζητάμε άλλο πράγμα...
Νομίζεις εγώ θέλω να απευθύνω τον λόγο μου σε τούτον;Όπως είδες και χθες με τον Περσέα μια χαρά συζητούσα κι εδώ μια χαρά εξέφρασα την απορία μου μέχρι που ήρθε ο ανάξιος αναφοράς να ειρωνευτεί.Δεν έχω όρεξη να τον κατσαδιάζω όλη την ώρα,το μόνο που ζήτησα είναι να με αγνοεί και δεν μπορεί να κάνει ούτε αυτόAdmin έγραψε:ρε συ Sanguinius τι είναι αυτά που γράφεις ?
σου απαντησα σε κατι που εγραψες χωρις να σε προσβαλω ή με καποιο δολο αντιθετα εσυ βγηκες στην επιθεση προκαλωντας και προσβαλωντας αλλα και παλι δεν επεσα στην τρυπα που ανοιξες συνεχιζω να σου λεω απλα ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ που δεν θα πρεπει 1) να ξανατολμησω να σε κανω quote 2) θα μου δωσεις 2 λυσεις να διαλεξω 3) θα βριζεις και επιδη δεν σου απαντω στις υβρις σου αλλα μονο σε ειρωνευωμαι να νομιζεις οτι σε φοβαμαι κιολας
Φτάνω σε σημείο να σε βρίζω γιατί σου ζητάω κάτι απλό ΝΑ ΜΕ ΑΓΟΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΑΓΝΟΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ.Αλλά δεν μπορείς να το κάνεις,στο ζήτησα ευγενικά με έγραψες,οπότε με αναγκάζεις να σε βρίζω όσο θα μου απευθύνεις τον λόγο.BTW ξαναδιάβασε το ποστ σου και έλα πες μου πως δεν ήσουν ειρωνικόςcgakis έγραψε:σου απαντησα σε κατι που εγραψες χωρις να σε προσβαλω ή με καποιο δολο αντιθετα εσυ βγηκες στην επιθεση προκαλωντας και προσβαλωντας αλλα και παλι δεν επεσα στην τρυπα που ανοιξες συνεχιζω να σου λεω απλα ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ που δεν θα πρεπει 1) να ξανατολμησω να σε κανω quote 2) θα μου δωσεις 2 λυσεις να διαλεξω 3) θα βριζεις και επιδη δεν σου απαντω στις υβρις σου αλλα μονο σε ειρωνευωμαι να νομιζεις οτι σε φοβαμαι κιολας
αν δεν με αντεχεις μην απαντας εσυ σε κατι που ρωταω εγω οχι το αντιθετο εσυ εχεις προβλημα μαζι μου οχι εγω με εσενα
btw μηπως θα πρεπει εσυ να ξαναδιαβασεις το post μου και να μου πεις που σε ειρωνευωμαι ?
Κοίτα sang, λογικό είναι αυτό που λέει, αγνόησέ τον εσύ
δεν μπορείς να επιβάλεις στους άλλους να μην σε αναφέρουν, χώρος δημόσιας συζήτησης είναι.
κατανοητό οτι προτιμάς να μην ασχολείται μαζί σου, κάνε και εσύ το ίδιο.
θα κάνουμε 125 post για το ποιος θα πει την τελευταία κουβέντα ?
σιγά το πράγμα
p.s.
δεν έχω κάνει τίποτα στη δουλειά σήμερα...
δεν μπορείς να επιβάλεις στους άλλους να μην σε αναφέρουν, χώρος δημόσιας συζήτησης είναι.
κατανοητό οτι προτιμάς να μην ασχολείται μαζί σου, κάνε και εσύ το ίδιο.
θα κάνουμε 125 post για το ποιος θα πει την τελευταία κουβέντα ?
σιγά το πράγμα
p.s.
δεν έχω κάνει τίποτα στη δουλειά σήμερα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Admin στις Παρ Ιουλ 18, 2014 7:08 am, 1 φορά
Μα δεν απάντησα δεν σε έκανα quote ούτε έχω σκοπό να σε κάνω ποτέ στην ζωή μου,ούτε καν να απαντήσω σε thread σου δεν θέλω,αντίθετα εσύ μου απάντησες ειρωνικά.Φυσικά επειδή δε μπορείς να ξέρεις την γνώμη που έχω για σένα,αρχικά σου ζήτησα ευγενικά να μην ασχολείσαι μαζί μου δεν δέχτηκες, στο ξαναζήτησα ευγενικά στα αρχίδια σου με έγραψες,οπότε μην μου ζητάς τον λόγο τώρα,είσαι υπεύθυνος των πράξεων σου.Μην μου απαντήσεις ποτέ ξανά,όπως δεν θα σου απαντήσω κι εγώ ποτέ ξανάcgakis έγραψε:αν δεν με αντεχεις μην απαντας εσυ σε κατι που ρωταω εγω οχι το αντιθετο εσυ εχεις προβλημα μαζι μου οχι εγω με εσενα
cgakis έγραψε:αν δεν με αντεχεις μην απαντας εσυ σε κατι που ρωταω εγω οχι το αντιθετο εσυ εχεις προβλημα μαζι μου οχι εγω με εσενα
btw μηπως θα πρεπει εσυ να ξαναδιαβασεις το post μου και να μου πεις που σε ειρωνευωμαι ?
Ακριβώς για αυτό σου ζήτησα στην αρχή να μην μου απευθύνεις τον λόγο ποτέ ξανά,εσύ όμως δεν το έκανες.Δεν υπήρχε τρόπος να ξέρεις πως θέλω να με αγνοείς,για αυτό και απάντησες και εγώ σου ζήτησα να με αγνοείς.Γιατί λοιπόν όταν στο ζήτησα δεν το έκανες;cgakis έγραψε:cgakis έγραψε:αν δεν με αντεχεις μην απαντας εσυ σε κατι που ρωταω εγω οχι το αντιθετο εσυ εχεις προβλημα μαζι μου οχι εγω με εσενα
Sanguinius έγραψε:Θα στο πω ευγενικά,όταν κάνω quote σε σένα τότε θα μου απευθύνεις τον λόγο,μέχρι εκείνη την ώρα μην τολμήσεις και με κάνεις quote.cgakis έγραψε:Sanguinius έγραψε:Κάτσε ρε Κωστή πως φταίει η GBOA σε αυτό;Kostis_Larsson έγραψε:
το να μην με γουσταρεις το καταλαβαινω το να μου γραφεις με υφακι χωρις να με ξερεις να μην ξανατολμησω να σε κανω quote δεν το καταλαβαινω οπως επισης δεν καταλαβαινω την ειρωνια μου προς εσενα με αυτο που σου εγραψα για τα υπολοιπα που εγραψες μετα πιστεψε με δεν με αγκιζουν οχι γιατι ειμαι λαδοποντικας οπως ειπες αλλα γιατι αν εδινα σημασια στον καθε ενα που βριζει μεσα σε ενα φορουμ θα επρεπε να κανω σκοπο της ζωης μου να τους βρω και να μου πουνε το ιδιο face to face αλλα μικροπρεπεις δεν υπηρξα ποτ στην ζωη μου και ειμαι και 40 χρονων λες να γινω τωρα
κατα τα αλλα
αν δεν με αντεχεις μην απαντας εσυ σε κατι που ρωταω εγω οχι το αντιθετο εσυ εχεις προβλημα μαζι μου οχι εγω με εσενα
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης