The Horse thief(Xensation) is right.
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
The Horse thief(Xensation) is right.
Διαβασα κατι που με σκαλωσε στην αρχη αλλα τελικα μετα απο σκεψη και εσωτερικο καψιμο(εχω την ιδια αποψη με αυτον,εδω και πολυ καιρο,αλλα βρηκα ευκαιρια να ψαξω να βρω αντιλογο μεσα μου) συμφωνω απολυτα με τον βλακεντιο Xensation.Ο Xensation ειναι commander των IDEAL(Horse thief nabs) και εχει ενα thread στο official forum για το πως να βελτιωθεις σαν παιχτης.Εγραψε λοιπον αυτο στο κεφαλαιο για την ψυχολογια σου αναφορικα με τη καθε μαχη:No matter what happens, always blame yourself. Sure, if your team had been better you would have won as well, but you cannot change your teams. What you can change is what decisions you make on the battlefield and how you attempt to carry your team. Always look at your own mistakes rather than the ones of your team. Games where you play perfectly and still lose due to your team are extremely rare and happen almost never. You cannot avoid getting mad at teams losing you a battle, but venting and blaming your team is okay as long as you bear in mind that you are actually the only person to blame, even if you don't want to admit it openly.
marita89- Αριθμός μηνυμάτων : 126
Ημερομηνία εγγραφής : 19/07/2014
Απ: The Horse thief(Xensation) is right.
... τα έχω γράψει αυτά στο άλλο forum δύο χρόνια πριν ... αλλά στα ελληνικά, αν προτιμάς την αγγλική διάβασε τον Xensation ...
Έχει δίκιο ο xen,αλλά παραλείπει κάτι σημαντικό,στις μεγαλύτερες νίκες,κρύβονται τα μεγαλύτερα λάθη,που δυστυχώς τείνουμε να τα παραβλέπουμε
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 393
Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2014
Να παρει!Που να τα βρω τωρα..Στο αλλο φορουμ με εχουν αφορισειGregorakis έγραψε:... τα έχω γράψει αυτά στο άλλο forum δύο χρόνια πριν ... αλλά στα ελληνικά, αν προτιμάς την αγγλική διάβασε τον Xensation ...
... σιγά, να περιμένεις ... πόσες έμειναν 2351 και σήμερα !!!
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 393
Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2014
χαχαχα της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους noobades.
Στην υπογραφή του marita βλέπω τις τελευταίες 7 μέρες με avg tier 9,28 και 2428 damage έχει 41,4% wr ενώ στις 30 μέρες με 9,27 tier και 2183 damage 57,9%. Αν και υπάρχει διαφορά στο πλήθος μαχών, τα δείγματα είναι ενδεικτικά του τι μπορεί να αντιμετωπίζει ενίοτε κάποιος με τα ίδια άρματα και την ίδια ή καλύτερη ατομική επίδοση.
Ή ο marita λοιπόν είναι ματιασμένος αυτές τις μέρες, ή ο Xesation είναι xese mesa και διαψεύδεται από την πραγματικότητα. Στη θέση του marita μπορεί να βρεθεί ο οποιοσδήποτε, ακόμη και ένας uni του 70% που κάνει αντίστοιχα avg 55% για ένα διάστημα.
Παρ' όλα αυτά μου αρέσει ο λόγος του και θα συμφωνήσω καθώς αυτό είναι το καλύτερο κίνητρο για να βελτιωθεί κάποιος, αλλά όχι ότι είναι extremely rare να χάνεις εξ' αιτίας της ομάδας.
Ή ο marita λοιπόν είναι ματιασμένος αυτές τις μέρες, ή ο Xesation είναι xese mesa και διαψεύδεται από την πραγματικότητα. Στη θέση του marita μπορεί να βρεθεί ο οποιοσδήποτε, ακόμη και ένας uni του 70% που κάνει αντίστοιχα avg 55% για ένα διάστημα.
Παρ' όλα αυτά μου αρέσει ο λόγος του και θα συμφωνήσω καθώς αυτό είναι το καλύτερο κίνητρο για να βελτιωθεί κάποιος, αλλά όχι ότι είναι extremely rare να χάνεις εξ' αιτίας της ομάδας.
Arxiereas- Αριθμός μηνυμάτων : 99
Ημερομηνία εγγραφής : 03/08/2014
... υπάρχει πρόβλημα με τα stats που αναγράφονται στην υπογραφή όλων μας ... δεν είναι σωστά τα στατιστικά του marita ...
Οχι σωστα ειναι τα στατιστικα και το αποδιδω στο οτι παιζω λιγο random battles(που μετρανε στατιστικα) και πολυ strongholds-team battles.Παιζω λιγα randoms(μονος κ ερημος) χανω αβερτα και το κλεινω.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης