type59 credits
+3
Gregorakis
cgakis
Admin
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
type59 credits
Εχει νερφαριστεί το credit making του type59 ?
νομίζω βγάζω λιγότερα απο ότι παλιά,
παλιά θυμάμαι έπιανα 100+k τώρα με το ζόρι 70κ...
νομίζω βγάζω λιγότερα απο ότι παλιά,
παλιά θυμάμαι έπιανα 100+k τώρα με το ζόρι 70κ...
Απ: type59 credits
εχεις δικιο πρεπει να κανεις αρκετο damage αλλα και spoting damage μαζι για να πιασεις το magic 100+ απο 2κ εκαστος για να το δεις το πολυποθητο νουμερακι ευτυχως δεν πειραξαν τιποτα στο pay service and shells
παντως γενικοτερα τα ριξανε τα ern credits απο τις μαχες ειτε παιζεις premium ειτε οχι
παντως γενικοτερα τα ριξανε τα ern credits απο τις μαχες ειτε παιζεις premium ειτε οχι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cgakis στις Κυρ Σεπ 14, 2014 4:25 am, 1 φορά
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2014
Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ
... βγάζει τόσα πολλά το type??? δε νομίζω ... το average του 50t που πρέπει να είναι το καλύτερο money maker είναι γύρω στα 50k απ' όσο μπορώ να ξέρω (από συζητήσεις γιατί δεν το έχω) ...
χαλαρα gregor to 100ακι overall το ειχες για πλακα τωρα βλεπω πολλα βγαζει το JG 8.8
T34 εγγυηση ... νομιζω οτι ειναι το Best money maker. (αν και θα προτιμουσα τωρα πια να εχω το FCM)
JDeviant- Αριθμός μηνυμάτων : 58
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2014
Τόπος : AXD
FCM 4 life, άνετα θα έδινα το lowe μου για αυτό.
imperiumgraecum- Αριθμός μηνυμάτων : 130
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2014
Τόπος : Ευρω-ισλαμαμπάντ
συνεχιζω να πιστευω οτι το best money maker + money for value ταυτοχρονα ειναι το type 59 απλα δεν υπαρχει πλεον για αγορα
με το jagp 88 βγάζω λεφτά αλλά επειδή είναι αργό δεν μπορώ πάντα να πάω εκεί που πρέπει εγκαιρα,
με το type πάω εκεί που θέλω αλλα κερδίζω λιγότερα απο ότι παλιά
δεν ξέρω πιο είναι το καλύτερο Moneymaker, το fcm τι credits βγάζει ?
με το type πάω εκεί που θέλω αλλα κερδίζω λιγότερα απο ότι παλιά
δεν ξέρω πιο είναι το καλύτερο Moneymaker, το fcm τι credits βγάζει ?
... το καλύτερο moneymaker είναι το FCM ... 2ο δεν είμαι σίγουρος αλλά είναι το Jt88 ή το S.P. ... και μην ακούσω για prem. ammo στο S.P., μια χαρά παίζεις και χωρίς αυτές ... φυσικά πρέπει να προσαρμόσεις και το παιχνίδι σου στο τι θες να κάνεις με το prem άρμα: crew training, stats boost ή credit grinding και να παίξεις ανάλογα ...
... αν δεν έχεις το fcm και έχεις type και Jt88 μην κάνεις καμιά βλακεία και το πάρεις ... αν θες να βρεις τρόπο να σκορπάς τσάμπα χρήμα να σου δώσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό ...
... αν δεν έχεις το fcm και έχεις type και Jt88 μην κάνεις καμιά βλακεία και το πάρεις ... αν θες να βρεις τρόπο να σκορπάς τσάμπα χρήμα να σου δώσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό ...
το έχω το Jt88 αλλά δεν ξέρω πως να κάνω maximize το credit income, αμα δεν μου έρθει ο αντίπαλος εκεί που με βολεύει μπορεί να τελειώσει η μάχη πριν προλάβω να κάνω rellocate
πως προσαρμόζεις το παιχνίδι σου σε credit grinding ? που να γραφτώ για μαθήματα ?
πως προσαρμόζεις το παιχνίδι σου σε credit grinding ? που να γραφτώ για μαθήματα ?
... credit grinding είναι κάτι που έχω σταματήσει χρόνια να κάνω διότι δεν πέφτω κάτω από τα 25-30kk ... ο τρόπος όμως είναι απλός:
1ο δε σε απασχολεί η έκβαση της μάχης, άστους να ψοφάνε άστους να χάνουν εσύ μένεις συγκεντρωμένος στο στόχο σου που είναι το χρήμα (σαν τον κ. καβούρη ένα πράμα)
2ο δε χρησιμοποιείς χρυσά βλήματα διότι κοστίζουν και όπως είπαμε δε σε ενδιαφέρει η έκβαση της μάχης
3ο ψάχνεις να αντιμετωπίσεις άρματα που "τρυπάς" και κατά προτίμηση μικρότερου tier από σένα διότι το dmg είναι αυτό που δίνει τα credits και δε παίζει ρόλο το που έχεις κάνει αυτό το dmg ...
... γενικά ψάχνεις να κάνεις όσο το δυνατό περισσότερο dmg και αφήνεις στην άκρη cap, στρατηγικές νίκης και statpadding ... αν δεις πχ πως η πιθανότητες νίκης είναι ελάχιστες (είσαι στην ομάδα την "ώριμη") ένα strnk camping βοηθά ...
1ο δε σε απασχολεί η έκβαση της μάχης, άστους να ψοφάνε άστους να χάνουν εσύ μένεις συγκεντρωμένος στο στόχο σου που είναι το χρήμα (σαν τον κ. καβούρη ένα πράμα)
2ο δε χρησιμοποιείς χρυσά βλήματα διότι κοστίζουν και όπως είπαμε δε σε ενδιαφέρει η έκβαση της μάχης
3ο ψάχνεις να αντιμετωπίσεις άρματα που "τρυπάς" και κατά προτίμηση μικρότερου tier από σένα διότι το dmg είναι αυτό που δίνει τα credits και δε παίζει ρόλο το που έχεις κάνει αυτό το dmg ...
... γενικά ψάχνεις να κάνεις όσο το δυνατό περισσότερο dmg και αφήνεις στην άκρη cap, στρατηγικές νίκης και statpadding ... αν δεις πχ πως η πιθανότητες νίκης είναι ελάχιστες (είσαι στην ομάδα την "ώριμη") ένα strnk camping βοηθά ...
κοιταξτε νουμερο στο ping
eu1 31
eu2 20
και εγω νιωθω προνομιουχος με την fast path του ΟΤΕ με 60av
eu1 31
eu2 20
και εγω νιωθω προνομιουχος με την fast path του ΟΤΕ με 60av
OP ping
JDeviant- Αριθμός μηνυμάτων : 58
Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2014
Τόπος : AXD
Σιγά μην είχε ο admin υψηλό ping, σαν εμάς τους εν Ελλάδι πληβείους, γατάκια!
@ Admin ... μα ΔΕΝ έβγαλες 99k παρά μόνο 82k ... όταν αξιολογούμε ένα άρμα σαν moneymaker πρέπει πάντα μα πάντα να κοιτάμε το καθαρό κέρδος που μπορεί να δώσει ... το ίδιο dmg αν έκανες με το T34 το καθαρό σου θα ήταν κάπου στα 65-70k διότι το βλήμα του είναι 4 φορές ακριβότερο και το dmg (του βλήματος) λιγότερο από διπλάσιο ... θα το ξαναγράψω για πολλοστή φορά: με το T14 βγάζω περισσότερα credits per hour απ' ότι με το Τ34 ...
... το FCM από την άλλη είναι το καλύτερο moneymaker διότι έχεις μεγάλο pen, φθηνό βλήμα, view range & speed ... είναι άρμα τούμπανο, από παντού μαζεύει credits ...
... το FCM από την άλλη είναι το καλύτερο moneymaker διότι έχεις μεγάλο pen, φθηνό βλήμα, view range & speed ... είναι άρμα τούμπανο, από παντού μαζεύει credits ...
Παρατήρησα ότι τo παιχνίδι εδώ και ~2 μήνες ανταμείβει πολύ το dmg upon your assistance. Είτε XP κυνηγάει κάποιος είτε credits, όσο περισσότερο είναι το assisted τόσο περισσότερο ξεφεύγεις (προς τα πάνω) από αυτά που έχεις συνηθίσει να παίρνεις.
Arxiereas- Αριθμός μηνυμάτων : 99
Ημερομηνία εγγραφής : 03/08/2014
@gregor
και ετσι να ειναι το FCM δεν το αμφισβητο καθε μερα κανω platoon με 2 τετοια παλι με το type βγαζω πιο πολλα ισως να εχει να κανει οτι το type το εχω στημενο για να βλεπει καλα και να μην το βλεπουν ή να το βλεπουν αργα και να κανω πολυ spoting damage
οσο για repairs και σφαιρες κινεζικα ολα, τα παντα στην φθηνια εως και εξεφτιλιστικα φθηνα το μονο ακριβο που υπαρχει επανω ειναι τα 10 apcr (σπανια και αυτο μονο σε 9αρι και να ειμαι μονος) και ο αυτοματος πυροσβεστηρας
και ετσι να ειναι το FCM δεν το αμφισβητο καθε μερα κανω platoon με 2 τετοια παλι με το type βγαζω πιο πολλα ισως να εχει να κανει οτι το type το εχω στημενο για να βλεπει καλα και να μην το βλεπουν ή να το βλεπουν αργα και να κανω πολυ spoting damage
οσο για repairs και σφαιρες κινεζικα ολα, τα παντα στην φθηνια εως και εξεφτιλιστικα φθηνα το μονο ακριβο που υπαρχει επανω ειναι τα 10 apcr (σπανια και αυτο μονο σε 9αρι και να ειμαι μονος) και ο αυτοματος πυροσβεστηρας
δεν παίζει ρόλο το σε ποιόν κάνεις damage ?
δηλαδή 1000 dmg σε ένα tier9 σου δίνουν το ίδιο με 1000dmg σε ένα tier6 ?
δηλαδή 1000 dmg σε ένα tier9 σου δίνουν το ίδιο με 1000dmg σε ένα tier6 ?
το damage μετραει το ιδιο παντου ειτε χασεις ειτε κερδισεις σε οποιο tier και αν το κανεις τα xp αλλαζουν αν βαρας μικροτερα αρματα απο οτι μεγαλυτερα απο το tier σου και αν χασεις ή κερδισεις
Thanks
Φυσικά μια εναλλακτική απάντηση θα ήταν "το damage μετράει γι' αυτούς που το μετράνε"
Φυσικά μια εναλλακτική απάντηση θα ήταν "το damage μετράει γι' αυτούς που το μετράνε"
... θα βγει κι ένα prem panther tier8 που θα είναι κατά κάποιο τρόπο το panther με το 88αρι κανόνι του panther2/tiger ... ίσως αυτό να είναι ακόμα καλύτερο moneymaker, αν έχει prem mm φυσικά ...
EDIT ... άσχετο αλλά έβλεπα τον justcauz από τους virtus pro σε stream και έπαιζε με 70-130 fps & 20-30 ms ... είναι απίστευτος παίκτης, ο καλύτερος με διαφορά που έχω δει σε steam, αλλά τον βοηθά όσο να πεις και το gear και το χαμηλό latency ...
EDIT ... άσχετο αλλά έβλεπα τον justcauz από τους virtus pro σε stream και έπαιζε με 70-130 fps & 20-30 ms ... είναι απίστευτος παίκτης, ο καλύτερος με διαφορά που έχω δει σε steam, αλλά τον βοηθά όσο να πεις και το gear και το χαμηλό latency ...
Υπάρχει ολόκληρη κουβέντα στο forum του WoT,για αυτό το θέμα,πολλοί λένε πως η WG,αλλάζει το credits σε κάθε premium χωρίς να ενημερώνουν,οπότε είναι πιθανό να έχει αλλαχτεί,βέβαια όλα αυτά είναι θεωρίες και δεν ξέρω πόσο ισχύουν
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 393
Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2014
Κάθε φορά που βλέπω το ping σου, παλιμπαιδίζομαι
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης