Προταση κοινου TS για platoon
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ωραίο το μπανερ,πολύ όμορφο.Να φτιάξετε και καμιά κατηγορία για τα ριπλέι ss και τα σχετικά.Επίσης προτείνω με την σύμφωνη γνώμη του gregorakh το ts που έχει,να γίνει κάτι σαν κοινό ts,για όλους τους Έλληνες παίχτες που κάνουν πλατούν και είναι σε διαφορετικές κλαν και τα λοιπά
Sanguinius- Αριθμός μηνυμάτων : 393
Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2014
... δυστυχώς το ts μου έχει μόνο 32 slots χωρητικότητα προς το παρόν ... επίσης ο server βρίσκεται στο pc μου κι έτσι είναι up όσο είμαι online (από 12.00 έως 20.00 πάνω κάτω) ... το έχω κυρίως για να εξυπηρετούμαι εγώ και το platoon μου, αλλά εννοείται πως όποιος θέλει είναι ευπρόσδεκτος ...
Απ: Προταση κοινου TS για platoon
Αν επιθυμείς μπορείς να εκμεταλλευτείς και το δικό μας ts. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι ένα νέο room και κάποια δικαιώματα.
Perseas- Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 20/06/2014
Σίγουρα,αλλά μήπως υπάρξουν παρενέργειες,με άτομα πχ της GBOA που κάνουν πλατούν με κάποιον της ΡΝΧ,περί αθέμιτου ρικρουτινγκ,άλλωστε δεν νομίζω να χρειάζεται πάνω από 32 άτομα χώρο,δεν θα είναι και πολλοί αυτοί που κάνουν διακλανικά πλατουνς :Ρ
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος βοήθειας τουλάχιστον από εμάς. Το ts που χρησιμοποιούμε είναι ενός παιδιού που παλιά ήταν στην HARD. Και ο Νίκος στην HARD ήταν και τον ξέρει. Έχει 400 θέσεις, είναι πολύ σταθερό και γενικά δεν έχουμε κανένα θέμα να δούμε παιδιά οποιασδήποτε Ελληνικής Clan να μπαίνουν και να παίζουν platoon με τον Νίκο. Άλλωστε κι εμείς Έλληνες είμαστε γήινοι και θνητοί.
Όσο για το Recruiting δεν θέλω να μπω στο θέμα αυτό, μεγάλα παιδιά είμαστε και δεν ανήκουμε εκεί που δεν επιθυμούμε.
Όσο για το Recruiting δεν θέλω να μπω στο θέμα αυτό, μεγάλα παιδιά είμαστε και δεν ανήκουμε εκεί που δεν επιθυμούμε.
... ο λόγος που διέθεσα πάνω από 20 ώρες για να μάθω πως θα στήσω τον server, ήταν να αποφύγω τις όποιες παρεξηγήσεις μπορούν να προκύψουν από τις δραστηριότητες που έχω σκοπό να πραγματοποιήσω άμεσα ή στο μέλλον ... έχω πολλούς φίλους και πολλά ts, ξέρω και πως στο δικό σας είμαι ευπρόσδεκτος αλλά αρκεί μια στιγμή και από το τίποτα δημιουργείται πρόβλημα ... δε θέλω να είμαι μέρος του προβλήματος λοιπόν και προσπαθώ να κάνω τον "ελβετό" ...
... μέλη της gboa στο ts της pnx ??? σαν περίπατος του νετανιάχου στη λωρίδα της γάζας μου ακούγεται ...
... μέλη της gboa στο ts της pnx ??? σαν περίπατος του νετανιάχου στη λωρίδα της γάζας μου ακούγεται ...
gregorakis έγραψε:... μέλη της gboa στο ts της pnx ??? σαν περίπατος του νετανιάχου στη λωρίδα της γάζας μου ακούγεται ...
και εδω ο LASKAS με την παρεα του
Avacus- Αριθμός μηνυμάτων : 11
Ημερομηνία εγγραφής : 26/06/2014
Gregorakis έγραψε: περίπατος του νετανιάχου στη λωρίδα της γάζας
Δεν αποκλείετε να το δούμε και αυτό
Αυτό είναι το θέμα,η αποφυγή παρεξηγήσεων,ενώ σε ένα ουδέτερο ts του gregorakh,το μόνο που θα πουν,είναι πως προσπαθεί να τους υποδουλώσει στα στατιστικά και στο rng και να τους αφαιρέσει την χαρά του να παίζουν το παιχνίδι απλά και λιτά
Οι παρεξηγήσεις εχουν πάντα μια αιτία και μια αφορμή, οσο για το παράδειγμα θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε ποιος παίζει τον ρόλο του νετανιάχου.
Πάντως εγώ δεν είχα ούτε έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνω platoon με οποιονδήποτε ακόμη και με τον gregoraki, ακούγεται εύκολο σαν να μιλάω εκ του ασφαλούς που λένε γιατί δεν πρόκειται αυτός να κάνει με μένα αλλά αυτή είναι η αλήθεια, όπως αλήθεια είναι οτι υπάρχουν και άλλοι που σκέφτονται διαφορετικά.
Πάντως όπως και νάχει θέλω να είμαι δίκαιος τουλάχιστον οσο μπορώ, παρά την αντιπάθεια θεωρώ θετικές τις κινήσεις αυτές.
Πάντως εγώ δεν είχα ούτε έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνω platoon με οποιονδήποτε ακόμη και με τον gregoraki, ακούγεται εύκολο σαν να μιλάω εκ του ασφαλούς που λένε γιατί δεν πρόκειται αυτός να κάνει με μένα αλλά αυτή είναι η αλήθεια, όπως αλήθεια είναι οτι υπάρχουν και άλλοι που σκέφτονται διαφορετικά.
Πάντως όπως και νάχει θέλω να είμαι δίκαιος τουλάχιστον οσο μπορώ, παρά την αντιπάθεια θεωρώ θετικές τις κινήσεις αυτές.
taramas- Αριθμός μηνυμάτων : 232
Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2014
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης