Announcement
+3
Gregorakis
Admin
xiale
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Announcement
Καλησπέρα σας.
Η διαχείρηση θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι έχετε πια την δυνατότητα δημιουργείας Poll
Η διαχείρηση θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι έχετε πια την δυνατότητα δημιουργείας Poll
xiale- Αριθμός μηνυμάτων : 193
Ημερομηνία εγγραφής : 16/07/2014
Απ: Announcement
Πλέον λειτουργεί και το σύστημα βαθμολόγησης.
Μπορειτε να δώσετε + η - σε κάθε πόστ.
Μόνο οι θετικές ψηφοι μεταφέροντε στο προφιλ του χρήστη.
ΥΓ) Perseas, ladopontikas kai sanguinius sorry οι αρνητικές βαθμολογίες στα ποστ σας μπήκαν απο μένα στις δοκιμές και δεν ξέρω πως να τα πάρω πίσω...
Μπορειτε να δώσετε + η - σε κάθε πόστ.
Μόνο οι θετικές ψηφοι μεταφέροντε στο προφιλ του χρήστη.
ΥΓ) Perseas, ladopontikas kai sanguinius sorry οι αρνητικές βαθμολογίες στα ποστ σας μπήκαν απο μένα στις δοκιμές και δεν ξέρω πως να τα πάρω πίσω...
όπως βλέπετε δουλεύουν και οι υπογραφές ...
ΥΓ) Προσοχή για ν α δουλέψει πρέπει να κάνετε insert to link όπως θα κάνατε κανονικά και για μια εικόνα σε κείμενο σας ...
ΥΓ2) Οι υπογραφές δουλεύουν για καινούρια ποστ ...
ΥΓ) Προσοχή για ν α δουλέψει πρέπει να κάνετε insert to link όπως θα κάνατε κανονικά και για μια εικόνα σε κείμενο σας ...
ΥΓ2) Οι υπογραφές δουλεύουν για καινούρια ποστ ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xiale στις Τρι Ιουλ 22, 2014 9:39 am, 1 φορά
... καινούργιο post ...
EDIT ... οκ δουλεύει ...
... αντε να ομορφαίνουμε σιγά σιγά ... κι ένα βασικό logo, αυτό το "basic blue" στο λαιμό μου κάθεται ...
EDIT ... οκ δουλεύει ...
... αντε να ομορφαίνουμε σιγά σιγά ... κι ένα βασικό logo, αυτό το "basic blue" στο λαιμό μου κάθεται ...
Γιατι σου κάθεται στο λαιμό το blue ??? της σχολής ταραμά και εσύ ???
Περαν της πλακας αυτο σου κάνει για προσωρινό μέχρι να δούμε ποια στιλιστική κατεύθυνση θα ακολουθήσουμε γενικός ???
Περαν της πλακας αυτο σου κάνει για προσωρινό μέχρι να δούμε ποια στιλιστική κατεύθυνση θα ακολουθήσουμε γενικός ???
Πολυ ωραιο γινεται , μπραβο παιδες πολυ καλη δουλεια !!!
MementoM0ri- Αριθμός μηνυμάτων : 101
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Τόπος : zimbabwe
... μια χαρά είναι ... θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα μέχρι να οργανωθούμε, το γνωριζω αυτό, απλά να υπήρχε κάτι ρε παιδί μου ...
Υπάρχει στην αρχική σελίδα μαζί με ένα άλλο αμερικάνικο stream απο χτές το πρωί.
... ναι αλλά δε χρησιμοποιώ το twitch εδώ και καιρό ... το κανάλι μου πλέον είναι αυτό που σημείωσε ο perseas και φαίνεται και στην υπογραφή μου ...
Πολύ ωραίο το background
Perseas- Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 20/06/2014
... όλα βαίνουν καλώς ... το icon του forum μπορεί να αλλάξει? εννοώ αυτή την ημιπληγική κίτρινη φατσούλα ... και αυτή η μπάρα στην κορυφή είναι ενοχλητική αλλά φαντάζομαι πως "thats the price you pay" για να έχεις ένα free hosting ... πάντως η βασική εμφάνιση είναι πλέον σχεδόν άψογη και μένουν μόνο "πινελιές" ... πολύ καλή δουλειά ...
Δεν έχεις ad hunter, ad blocker ή τα συναφή;
Perseas- Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 20/06/2014
κάπου το ξέρω εγώ αυτό το background
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2014
Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ
... θες να μου πεις με κομψό τρόπο πως εσύ δεν έχεις μια μπάρα "forumotion" πάνω πάνω ? ... δεν είναι και κάτι που δε μπορώ να αντέξω αν όμως δεν υπήρχε θα ήταν καλύτερα ...
EDIT ... μιλάμε δε προλαβαίνω να γράψω κάτι κι αμέσως γίνεται ... πόσες ευχές έχουν περισσέψει στο τζίνι μου ???
EDIT ... μιλάμε δε προλαβαίνω να γράψω κάτι κι αμέσως γίνεται ... πόσες ευχές έχουν περισσέψει στο τζίνι μου ???
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gregorakis στις Τρι Ιουλ 22, 2014 1:51 am, 1 φορά
Η μπάρα έφυγε ...
Το ικον αλλαξε (απο τα πρεσετς, για να βάλεις δικό σου θέλει να πειράξεις το script κατι που δνε αισθάνομαι ανετα να κάνω)
CGΑKIS same concept other picture μια που τον παιζεις και δεν μου εστειλες αυτα που σου ζητησα
Το ικον αλλαξε (απο τα πρεσετς, για να βάλεις δικό σου θέλει να πειράξεις το script κατι που δνε αισθάνομαι ανετα να κάνω)
CGΑKIS same concept other picture μια που τον παιζεις και δεν μου εστειλες αυτα που σου ζητησα
Gregorakis έγραψε:EDIT ... μιλάμε δε προλαβαίνω να γράψω κάτι κι αμέσως γίνεται ... πόσες ευχές έχουν περισσέψει στο τζίνι μου ???
Your Wish is my command
Σας το είπα και εχτές πειτε μου τι θέλετε τώρα που γυρίζει ... Αυριο τελειώνουν οι 3 μέρες διακοπές που έχω και σταματάω ...
alex sorry δεν ειμαι σπιτι σημερα το απόγευμα γυρναω παρε με τηλ για οτι χρειαστείς
cgakis- Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2014
Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ
Μετακινήθηκαν αρκετά θέματα στις σωστές ενότητες
xiale,μερικεs φορεs,το μπλε χρωμα του quote γινεται γκρι,λευκο,και μετα αν φυγω απο την σελιδα και ξαναερθω διορθωνει.
Τι πιστευειs οτι φταιει.?Το λαπτοπ μου η κατι γινεται με την σελιδα του φορουμ.?
Αν εχει το ιδιο θεμα και αλλοs,τοτε κατι γινεται σε σαs,kaι αν μπορειται διορθωστε το.Στον αντιποδα,μαλον κατι θα εχει αρχισει και τα παιζει σε μενα,και μαλιστα σε ασχημη εποχη οικονομικα
Τι πιστευειs οτι φταιει.?Το λαπτοπ μου η κατι γινεται με την σελιδα του φορουμ.?
Αν εχει το ιδιο θεμα και αλλοs,τοτε κατι γινεται σε σαs,kaι αν μπορειται διορθωστε το.Στον αντιποδα,μαλον κατι θα εχει αρχισει και τα παιζει σε μενα,και μαλιστα σε ασχημη εποχη οικονομικα
gr68- Αριθμός μηνυμάτων : 64
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
gr68 έγραψε:xiale,μερικεs φορεs,το μπλε χρωμα του quote γινεται γκρι,λευκο,και μετα αν φυγω απο την σελιδα και ξαναερθω διορθωνει.
Επειδή δεν το έχω συναντήσει μέχρι τώρα πιθανολογώ ότι μάλλον είναι δικό σου θέμα ... Θα έχω το νου μου πάντως
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης