GREEK BLACK BERET

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από laskas Την / Το Κυρ Μάης 03, 2015 4:32 am

ΠΡΟΣΕΧΩΣ....

Η ομάδα που θα είναι εμπνευσμένη από τους Έλληνες Μαυροσκούφηδες!

[url=[IMG]http://i62.tinypic.com/k1cr42.jpg[/IMG[/url]

_________________
avatar
laskas

Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 40

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από TakisGoutsis Την / Το Κυρ Μάης 03, 2015 9:51 am

mporeis na valeis kai ston mpere thn ellhnikh shmaia?? bounce bounce bounce

_________________
avatar
TakisGoutsis

Αριθμός μηνυμάτων : 18
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2015

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από antkon Την / Το Δευ Μάης 04, 2015 2:53 am

Καλα ξεκινησε το εγχειρημα σηματακι μια χαρα αν ισως και να επρεπε να σπασει η μαυριλα λιγο αλλα οκ αυτο ειναι προσωπικη αποψη

_________________

antkon

Αριθμός μηνυμάτων : 61
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2014

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από laskas Την / Το Δευ Μάης 04, 2015 3:25 am

Παιδιά το μόνο που δεν με ενδιαφέρει είναι το σήμα κ το όνομα.Όποιος μπει στην ομάδα ας προτείνει κάτι καλύτερο κ είναι οκ.

_________________
avatar
laskas

Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 40

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από laskas Την / Το Δευ Μάης 04, 2015 3:28 am

Νέα Ελληνική Clan
GREEK BLACK BERET GR BB [GRBB]


Η νέα Ελληνική ομάδα που θα δημιουργηθεί δεν θα έχει στόχο μόνο την διασκέδαση και την καλή παρέα, αλλά και την επιτυχία.
Βασικός και πρωταρχικός στόχος είναι η αξιοποίηση όλου του ανθρώπινου δυναμικού και των προσόντων του, αλλά και να κρατάει τους παίκτες ενεργούς.Οι παίκτες να νοιώθουν κομμάτι της ομάδας, να χαίρονται όταν συμμετέχουν στις δραστηριότητες της και να αποδίδουν το μέγιστο.Αυτά τα συστατικά κατά τη γνώμη μου οδηγούν στην επιτυχία.
Αναλύω πιο κάτω την λειτουργία αυτής της νέας ομάδας..

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συμμετέχουν: Commander + 5 Executive Officer ( Dep. Com. )
Κανένας άλλος δεν αποτελεί μέλος της διοίκησης!Η αρμοδιότητα τους είναι να παίρνουν αποφάσεις για την ομάδα με τρόπο δημοκρατικό.Αν υπάρχουν διαφωνίες σε κάποιο θέμα να ψηφίζουν μεταξύ τους.Όλοι έχουν από μια ψήφο εκτός από τον αρχηγό που έχει 2 ψήφους, σύνολο 7 ψήφοι και έτσι με πλειοψηφικό τρόπο να παίρνονται αποφάσεις χωρίς τσακωμούς.Η διαδικασία αυτή θα ενεργοποιείται όταν υπάρχουν διαφωνίες.Είναι μια μέθοδος για την αποφυγή καταστάσεων.Έχουν δει πολλά τα μάτια μας σε Ελληνικές ομάδες και ίσως είναι ένας τρόπος να λύνονται οι διαφορές.

Λειτουργία της ομάδας

Κάθε πρώτη του μήνα και 21.00 ώρα Ελλάδος θα γίνεται πάντα η τακτική συνεδρίαση.Μια φορά το μήνα συζητάμε,προτείνουμε...συναντιόμαστε, δενόμαστε σαν ομάδα.Δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία αλλά βγάζεις εύκολα συμπέρασμα αν κάποιος ενδιαφέρεται για την ομάδα.Αν δεν υπάρχουν θέματα προς συζήτηση μπορεί να τελειώσει και σε λίγα λεπτά.

Commander
Μπορεί να εκλεγεί ο οποισδήποτε αν βάλει υποψηφιότητα στην τακτική συνεδρίαση κάθε πρώτη του ζυγού μήνα ( 1/2 ,1/4 ,1/6 κλπ κλπ ) και 21.00 ώρα Ελλάδος από την πλειοψηφία των παρόντων.Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάθε 2 μήνες θα αλλάζει ο αρχηγός.Μπορεί να μην υπάρχει υποψήφιος ή να υπάρχει κάποιος που να μην πάρει περισσότερους ψήφους. Οπότε παραμένει ο ίδιος...
Με αυτόν τον τρόπο:
1)H Clan δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.
2)Δίνονται και σε άλλα άτομα η ευκαιρία να αποδέιξουν τις ηγετικές τους ικανότητες.
3)Η αρχηγία δεν γίνεται ρουτίνα και στο τέλος αδιαφορία.
4)Αν κάποιος θέλει να δείξει την αξία του και να παραμείνει αρχηγός θα αναγκαστεί να ασχοληθεί σοβαρά.Αλλιώς πρώτη του μήνα έρχεται ο επόμενος!
Αποκλειστικά αυτός ορίζει τα μέλη της διοίκησης με μοναδικό κριτήριο την ικανότητα τους και την θέληση να βοηθήσουν και όχι τους φίλους του!Πρέπει να ορίσει τα συγκεκριμένα καθήκοντα τους ( που θα αναλύσω πιο κάτω ) και να τους αξιολογεί πάνω σε αυτά.Αν υπάρχει αδιαφορία ή ανικανότητα πρέπει να αλλάζουν τα μέλη της διοίκησης.Τέλος έχει 2 ψήφους σε θέματα αποφάσεων.

2) Executive Officer ( Dep. Com. )
1)Α ντικαθιστούν τον Commander αν απουσιάζει.2)Έχουν μια ψήφο σε θέματα αποφάσεων.3)Προστίθεται νέος όρος ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΡΜΑΤΩΝ 4) ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ F.C

•Ο κάθε Executive Officer να αναλάβει να αξιολογήσει ένα συγκεκριμένο είδος άρματος από όλη την ομάδα.
Α)Φτιάχνει ένα αρχείο excel με 4 κολόνες . DAMAGE, WN8, BATTLES.SKILLS Είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία αφού όλα αυτά τα στοιχεία βρίσκονται στο http://en.wot-life.com/ .Απλή αντιγραφή και μετά μελετά τα νούμερα.
Β)Ζητάω το screen του άρματος από τον κάθε παίκτη για να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα και με τον αριθμό των skills.
Μετά από αυτή την διαδικασία μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για τους καλύτερους χειριστές σε κάθε είδος άρματος.Να ξέρεις τους δυνατούς με is7 για παράδειγμα...Δεν είναι ανάγκη να γίνει σε όλα τα άρματα, μπορεί να γίνει κατά παραγγελία από τον κάθε f.c ανάλογα με τα άρματα που του χρειάζονται.Με αυτό τον τρόπο έχουμε την μέγιστη απόδωση παικτών.Η δουλειά μπορεί να μοιραστεί κατά άρμα στον κάθε Executive Officer.Μετά την μελέτη οι παίκτες παίρουν ειδικότητες αρμάτων που γράφονται στο ts δίπλα από το όνομα τους. Π.χ [LASKAS ARTY ].Έτσι ο κάθε παίκτης θα παίζει με τα άρματα που είναι καλός και ο fc δεν θα κάνει λάθος επιλογές αρμάτων-παικτών.
•Ένας Executive Officer να αναλάβει να καταγράψει και να αξιολογήσει τα αποτελέσματα και την ικανότητα των f.c.
Καταγραφή ( σε ένα αρχείο excel ) των αποτελεσμάτων, των χαρτών και της δυναμικότητας του κάθε αντιπάλου.Θα ξέρουμε σε βάθος χρόνου ποιός fc έχει καλύτερο WR σε ποιό MAP και o μέσος όρος WN8 των αντιπάλων που αντιμετώπισε.Αναλύει τα replay της κάθε μάχης CW που ο κάθε fc θα είναι υποχρεωμένος να του στείλει.

3)Δύο Διπλωμάτες ( ορίζονται από την Διοίκση ) με στόχο την συμφωνία και τελικά την συμμαχία με ισχυρή-ές ή ισάξιες ομάδες μέσα στον χάρτη.Επίσης συνεργασία με άλλες Ελληνικές αν είναι εφικτό.Αν δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα μέσα σε ένα καθορισμένο χρονοδιάγραμμα να αντικατασταθούν.

4)Δύο ταμείες ( ορίζονται από την Διοίκση ) να μοιράζει τον χρυσό ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Το ταμείο θα πρέπει να έχει ελάχιστο gold.Ο χρυσός μοιράζεται με αυτόν τον απλό τρόπο:O FC ξεκινάει με μια συγκεκριμένη 15αδά που υποχρεωτικά δεν θα αλλάζει μέχρι το τέλος της βραδιάς!Η 15άδα που θα κερδίσει τη μάχη με τον ιδιοκτήτη της περιοχής θα μοιραστεί ισόποσα τον χρυσό της περιοχής την επόμενη μέρα πριν ανοίξουν οι καινούριες μάχες.Αν κάποιος παίκτης φύγει από την 15άδα πριν την κατάκτηση της περιοχής δεν παίρνει χρυσό και ο FC τον αντικαθηστά με οποιονδήποτε της επιλογής του που θα πάρει αυτόςτο μερίδιο του.Αν η ομάδα είναι ήδη μέσα στον χάρτη η άμυνα της περιοχής ή η κατάκτηση άλλης περιοχής μοιράζει στους παίκτες άμεσα την αξία της.Το λιγότερο που μπορεί να πάρει κάποιος είναι 8 gold την ημέρα αφού η χειρότερη περιοχή δίνει 120. ( 120 : 15 = 8 gold ).


5)3 ή 4 recruiters ( ορίζονται από την Διοίκση ) υπάρχει μεγάλη λίστα ποιοτικών ελλήνων παικτών.Recruiter - κατάσκοπος που να βλέπει ποιοί φεύγουν κάθε μέρα από τις ομάδες τους, κάποιος ενημερώνει την λίστα, κάποιος κάνει τα chat και κάποιος να αξιολογεί τα στατιστικά τους.Να δοκιμάζονται οι υποψήφιοι σε platoon.

6) F.C Όλοι μπορούν να κάνουν.Πρέπει να δίνεται σε όλους η ευκαιρία και η διοίκηση ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ δέχεται!Είναι ένας τομέας που υστερεί όλη η ελληνική κοινότητα.Ο μόνος τρόπος είναι να ανακαλύψουμε ή να φτιάξουμε καοινούριους fc.Φτιάχνεται λίστα προτεραιότητας με δηλώσεις συμμετοχής και κάνουν ΟΛΟΙ με την σειρά.
Ο κάθε F.C διαλέγει όποιον παίκτη και τακτική θέλει!Απαγορεύονται παρεμβάσεις και κριτικές από τους παίκτες μετά την μάχη.Τα replay αναλύονται από την διοίκηση!
Υποχρέωση του κάθε F.C είναι να στέλνει τα replay της κάθε μάχης σε όλη την διοίκηση και στους ταμείες αν υπάρχει μάχη που δίνει χρυσό.
Η μόνη περίπτωση να παρέμβει η διοίκηση και να πάψει κάποιον από F.C είναι να έχει ο ίδιος ο F.C τα εξής νούμερα : W.R < 50% και AV. WN8 αντιπάλου < Από της ομάδας. Αν ισχύουν και τα 2 ταυτόχρονα σε βάθος χρόνου 50 μαχών σημαίνει ότι έχει πιο πολλές ήττες παρά νίκες σαν F.C, χάνει από χειρότερες ομάδες άρα είναι αδύναμος και μπορεί να παρέμβει η διοίκηση.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι η ευθύνη της ήττας είναι πάντα του fc και όχι των απλών παικτών με το απλό σκεπτικό ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΛΕΓΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...!


ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ CLAN


Η clan λειτουργεί με 2 βασικούς στόχους :

A. Την δημιουργία μιας καλής παρέας παικτών που θα μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι και να διασκεδάσουν.
Β.Τις νίκες που θα φέρουν χρυσό στους παίκτες.

Απλοί κανόνες :
1)Απαγορεύονται οι στρατιωτικές συμπεριφορές.
2)Αλληλοσεβασμός προς τους συμπαίκτες μας και άριστη συμπεριφορά στο TS. Ο παίκτης που θα δημιουργήσει πρόβλημα με την συμπεριφορά του αποβάλλεται άμεσα από την ομάδα.
3) Μοναδική υποχρέωση των παικτών ( μόνο για τους online ) είναι να βρίσκονται στο TS την ώρα του SPECIAL και των TRAINING. Ο παίκτης που θα παίζει συχνά RANDOM την ώρα που η ομάδα δίνει μάχες θα γίνεται υποψήφιος προς αποχώρηση.
4)Η clan θα προσπαθεί να βάζει όσα περισσότερα SPECIAL γίνεται ώστε να παίζουν όλοι οι παίκτες, να αποκτούν εμπειρία και να βελτιώνονται.
5)Το σήμα και το όνομα προτείνονται από την διοίκηση στους παίκτες και ορίζεται ή αλλάζει από την πλειοψηφία των παικτών.
6)Ο αρχηγός και η διοίκηση λειτουργούν σε πλήρη αρμονία με το καταστατικό και όχι αυθαίρετα.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1) AV. ( WN8 + WN8 last 1000 battles ) > 1500
2) 2 TR 10 ( εκτός TD ) με πάνω από 100 μάχες το κάθε ένα.ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΡΜΑΤΩΝ που ο κάθε παίκτης αποκτάει με την είσοδο του στην ομάδα και γράφεται στο ts δίπλα στο όνομα του:
Ειδικότητα ARTY
Minimum 2 arty 10αρια με minimum av.damage 2000 και πάνω από 300 μάχες το κάθε ένα από αυτά.
Ειδικότητα MEDIUM
Minimum 2 medium 10άρια με minimum av.damage 2100,av. WN8 2000 και πάνω από 300 μάχες το κάθε ένα από αυτά.
Ειδικότητα HEAVY
Minimum 2 heavy 10αρια με minimum av.damage 2100 και πάνω από 300 μάχες το κάθε ένα από αυτά.
Ειδικότητα TD
Δεν υπάρχει.
Όσοι δεν έχουν ειδικότητα συμμετέχουν κανονικά στα C.W.Η ειδικότητα βοηθάει τον fc να διαλέγει τους παίκτες με τα σωστά άρματα.

Αν ενδιαφέρεσαι να συμμετέχεις στείλε στο email : k.laskas@hotmail.com μόνο το όνομα σου στο παιχνίδι.Δεσμεύομαι ότι η δήλωση συμμετοχής θα είναι άκρως απόρρητη μέχρι το άνοιγμα της ομάδας.


_________________
avatar
laskas

Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 40

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από laskas Την / Το Δευ Μάης 04, 2015 9:39 pm

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1) WN8, WN8 last 1000 battles > 1400

2)2 TR 10 ( εκτός TD ) με πάνω από 100 μάχες το κάθε ένα.


_________________
avatar
laskas

Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 40

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από laskas Την / Το Δευ Μάης 04, 2015 11:55 pm

GREEK BLACK BERET

TS :177.54.152.229:10047

_________________
avatar
laskas

Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 40

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από Veyder Την / Το Τρι Μάης 05, 2015 5:17 am

Gia clan tag tha proteina auto...

Ο Μαυροσκούφης είναι μικρό οδικό πουλί, ζυγίζει περίπου 14 με 20 γραμάρια και έχει μήκος 14εκατοστά. Το αρσενικό έχει γκριζο-καφέ κορυφή, στο κάτω μέρος του είναι ανοιχτό γκρίζος και φέρει χαρακτηριστικό μάυρο κεφάλι. Ο θηλυκός Μαυροσκούφης είναι πιο καφετής και έχει κοκκινο-καφέ κεφάλι. Το “σκουφί” δεν εκτέινεται κάτω από τα μάτια.


_________________
avatar
Veyder

Αριθμός μηνυμάτων : 41
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2014
Ηλικία : 35
Τόπος : Αθήνα

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από laskas Την / Το Τρι Μάης 05, 2015 5:27 am

Όποιος υπηρέτησε τη μαμά πατρίδα στα τεθωρακισμένα πάει το μυαλό του αλλού...

Μπορεί για άλλους να πηγαίνει το μυαλό τους σε πουλάκια που κελαηδάνα πάνω στα δεντράκια.
Πάντως το παιχνίδι έχει σχέση με Tanks σου θυμίζω...όχι σε πουλάκια.

Γιατί δεν με καλείς σε κανά ts να με βρίσετε μαζί με το παρεάκι σου?Έτσι έτσι αντρική συμπεριφορά...


_________________
avatar
laskas

Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 40

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από Veyder Την / Το Τρι Μάης 05, 2015 5:36 am

Laska ηρέμησε γιατί τη τελευταία φορά που εκνευρίστηκες παραλίγο να σου φωνάξουν τη Πρόνοια...

_________________
avatar
Veyder

Αριθμός μηνυμάτων : 41
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2014
Ηλικία : 35
Τόπος : Αθήνα

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από laskas Την / Το Τρι Μάης 05, 2015 5:40 am

Δεν κρατάω κακίες...και είμαι ηρεμότατος.

_________________
avatar
laskas

Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 40

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από Sanguinius Την / Το Τρι Μάης 05, 2015 7:51 am

Καλή τύχη
avatar
Sanguinius

Αριθμός μηνυμάτων : 393
Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2014

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από laskas Την / Το Τρι Μάης 05, 2015 9:16 am

Eυχαριστούμε Smile

_________________
avatar
laskas

Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 40

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από taramas Την / Το Τρι Μάης 05, 2015 1:54 pm

Αν και τα είπαμε εύχομαι καλή τύχη και μακάρι να γίνει μια καλή δουλειά χωρίς αντιπαλότητες και να να φτάσουμε να κάνουμε και καλές συνεργασίες επιτέλους μεταξύ ελληνικών ομάδων.

_________________

taramas

Αριθμός μηνυμάτων : 231
Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2014

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από Sanguinius Την / Το Τρι Μάης 05, 2015 2:29 pm

Τουλάχιστον δεν ακούμε φανφάρες
avatar
Sanguinius

Αριθμός μηνυμάτων : 393
Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2014

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από laskas Την / Το Τρι Μάης 05, 2015 9:59 pm

[img][/img]

_________________
avatar
laskas

Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 40

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από laskas Την / Το Τρι Μάης 05, 2015 10:11 pm

Γρηγοράκη ευχαριστώ για την βοήθεια σε θέματα ts...

_________________
avatar
laskas

Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 40

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από laskas Την / Το Πεμ Μάης 07, 2015 3:32 am

Ανοίξαμε!

_________________
avatar
laskas

Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 40

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από laskas Την / Το Πεμ Μάης 14, 2015 4:42 am


_________________
avatar
laskas

Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 40

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από cgakis Την / Το Πεμ Μάης 14, 2015 11:33 am

καλη επιτυχια και κλεισε τα αυτια σου σε οτι και να λενε για elite ομαδες και αλλα μπαρμπουτσαλα

_________________
avatar
cgakis

Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2014
Ηλικία : 43
Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από laskas Την / Το Πεμ Μάης 14, 2015 8:17 pm

Να σαι καλά Χρήστο...Σε ευχαριστώ πολύ έλα όποτε θες από ts!

_________________
avatar
laskas

Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 40

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από laskas Την / Το Παρ Μάης 15, 2015 1:02 am

Τις επόμενες μέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε σημαντικά πράγματα σε σχέση με το μέλλον της GRBB και άλλων Ελληνικών ομάδων.Η μια είναι αρκετά γνωστή ομάδα και με καλή παρουσία στον χάρτη.

Εχουμε ήδη συμφωνήσει σε επίπεδο αρχηγών...

_________________
avatar
laskas

Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 40

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από laskas Την / Το Τετ Μάης 20, 2015 7:51 am

το TS μας άλλαξε

85.236.105.44:10667

_________________
avatar
laskas

Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 40

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από laskas Την / Το Δευ Ιουν 08, 2015 1:01 pm

Επειδή πολλά άτομα μας ρωτάνε αν θα πάρουμε μέρος στο campaign, η απάντηση είναι αρνητική.

Μόλις κλείσαμε ένα μήνα ζωής σαν ομάδα και δεν είμαστε έτοιμοι.Θέλουμε ότι κάνουμε να το κάνουμε σωστά και οργανωμένα.

_________________
avatar
laskas

Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 40

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: GREEK BLACK BERET

Δημοσίευση από laskas Την / Το Τετ Ιουν 24, 2015 11:08 am

[url=][/url]

_________________
avatar
laskas

Αριθμός μηνυμάτων : 187
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 40

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης