Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Σελίδα 1 από 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το Πεμ Ιουν 26, 2014 1:20 pm

Καλησπέρα σε όλους.
Πριν ξεκινήσω θα ήθελα να ευχηθώ καλή αρχή και καλή επιτυχία στο φόρουμ.

Αποφάσισα να κάνω αυτήν τη δημοσίευση για να υπάρχει και η άποψη της διαχείρησης του wot.gr και σε αυτό το φόρουμ. Καλό είναι να υπάρχουν όλες οι απόψεις ώστε κάθε λογικός άνθρωπος να αποφασίζει ποιος έχει τελικά δίκιο και ποιός όχι.

Θα ξεκινήσω βάζοντας σας να αναρωτηθείτε κάτι απλό αλλά ταυτόχρονα κρίσιμο στην προσπάθεια μας να απαντήσουμε στην ερώτηση του τίτλου. Στα 2+ χρονια λειτουργίας του wot.gr πότε παρατηρηθηκαν για πρώτη φορά φαινόμενα censoring και καταπιεστικής διαχείρησης? Υπήρχε ποτέ τέτοια τάση στο παρελθόν? Όχι. Τί έγινε λοιπόν? Τρελάθηκε ο διαχειριστής του φόρουμ και αποφάσισε ένα πρωί να καταστρέψει δουλειά δύο χρόνων, διώχνοντας τα μέλη του φόρουμ, καταστρέφοντας την ελληνική κοινότητα του wot την οποία είχε ονειρευτεί με την δημιουργία αυτού του φόρουμ και δημιουργώντας τη φήμη του κομπλεξικου δικτάτορα? Τι είχε να κερδίσει από όλο αυτό?
Δεν νομίζω να μπορείτε να βρείτε ευκολα απάντηση σε αυτήν την ερώτηση γιατί πολύ απλά δεν συνέβει κάτι τέτοιο.
Τί έγινε λοιπόν? Γιατί αλλαξε ξαφνικά ο τρόπος διαχείρησης πριν μερικους μηνες? Αν κάποιος έχει ταλέντο ιστορικου μελετητη και κάνει μια αναδρομή στα τοπικ του wot.gr θα εντοπίσει σίγουρα την αρχή της κρίσης, για να μην σας βάζω όμως σε κόπο θα σας πω εγώ και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το διασταυρώσει.
Όλα ξεκίνησαν με την δημιουργία της PNX και με την επιλογή μελών της να ακολουθήσουν μια επιμονη και επανειλημένη στρατηγική επιθετικής διαφήμησης-στρατολόγησης για την ομάδα τους. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν προσωπική τους επιλογή η γραμμή της ομάδας τους και δεν με ενδιαφέρει. Ούτε και είχα πρόβλημα σαν διαχειριστής όσο έμενε σε πολιτισμένο επίπεδο, αν και με εβρισκε και με βρίσκει προσωπικα αντίθετο.
Το θέμα είναι πως η στρατηγική αυτή δημιουργούσε έντονες και επανειλειμένες αντιπαραθέσεις με μέλη άλλων ομάδων οι οποίες στην πλειονότητα τους κλιμακωνόταν σε προσωπικές προσβολές και ύβρις.
Τι σημαίνει αυτό? Εντονος φόρτος διαχείρησης, καθώς απαιτούνταν μόνιμη σχεδόν παρουσία των moderator για να κάνουν edit στα υβριστικά-προσβλητικά ποστ που τόσο απλόχερα μοίραζαν όλοι. Στις επαναλαμβανόμενες κατα καιρούς εκλείσεις μου για βοήθεια στο moderation δυστυχώς βρήκα μηδενική ανταπόκριση, υποθέτω γιατί σε όλους ερχόταν ποιο ευκολο να μένουν στην απέξω και να κρίνουν με την ασφάλεια που προσφέρει η ιδιότητα του απλού μέλους από το να φορτωθούν τέτοιες ευθύνες.
Ετσι λοιπόν παρέμενα εγώ, ο billys και ο kostis larson. Δυστυχώς ο billy την περίοδο της κρίσης διάβαζε για πανελλαδικές και όπως είναι φυσικό  και απόλυτα κατανοητό δεν μπορούσε να βοηθήσει. Ο kostis από την άλλη είχε επιλέξει ένα αμμετοχο στυλ στο moderation του για δικους του προσωπικούς λόγους (του το έχω πει και προσωπικα). Μπορεί να βοήθησε πολύ σε άλλα κομμάτια (γραφικά, αρθρα κλπ) αλλά το αποτέλεσμα είναι πως το βάρος του moderation έπεφτε τελικα αποκλειστικά στις πλάτες μου.
Να ενημερώσω εδώ πως είμαι ένας εργαζόμενος άνθρωπος με 3 παιδια και πως το wot.gr ήταν για μένα μια καθαρα εθελοντική ενασχόληση χωρίς κανένα υλικό κερδος την οποία και μεχρι ενός σημειού έκανα με μεγάλη μου χαρά καθώς ένοιωθα πως πρόσφερα κάτι στην ελληνική κοινότητα του wot.
Δεν είχα πρόβλημα ακόμα και όταν ξεκινησε η κρίση στο φορουμ η οποία απαιτούσε από μένα αρκετό χρόνο την ημέρα (χρόνο που δε μου περισσευε) για να κανω moderate και να διορθώνω τα απειρα καλοπιστικα ποστ που εμφανιζόταν σαν μανιτάρια καθημερινα.
Εκει που ξεχύλισε το ποτήρι ήταν όταν αυτα τα ίδια σχεδον ατομα που διακοσμούσαν καθημερινα το φόρουμ με τα προκλητικα, προσβλητικά, υβριστικά ποστ τους για τα οποια εγώ επρεπε να μπαίνω και να διορθωνω - καθαρίζω ξοπίσω τους σαν καλή και υπάκουη καθαρήστρια, άρχισαν να κατακρίνουν τον τρόπο που το έκανα έχοντας ενα τρομερο αίσθημα φιλελευθερισμού και κριτικής γνώμης για τα πάντα. Αυτά τα ίδια άτομα που ξεσηκωνόταν με την παραμικρή παρατήρηση, προσέξτε τι λέω...παρατήρηση, όχι ban, και φωνάζανε για εμπαθειες και αδικίες και παραβίαση της ελευθεριας του λόγου όταν προσβαλόταν η βριζόταν από άλλους επίσης κατηγορούσαν το moderation γιατί δεν κάνει τη δουλειά του και κάποιοι έφτασαν ακόμα και σε νομικές απειλές (ξεκαθαρίζω, όχι προς το φόρουμ αλλά προς αυτούς που τους πρόσβαλαν).
Από τις ομάδες που συμμετείχαν στο φόρουμ και κυρίως από αυτες που τα μέλη τους δημιουργούσαν κυρίως προβλήματα δεν πήρα καμία βοήθεια. Αντίθετα κατηγορήθηκα, επίσης για εμπάθεια. Αν νοιαζόταν για την ελληνική κοινότητα θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Δεν θα αναλύσω εδώ τον τρόπο αλλά όσοι έχουν λογική θα μπορουν να σκεφτούν κάμποσους. Αντίθετα προτίμησαν να μένουν στην πλευρά των κριτών, χρησιμοποιόντας ταυτόχρονα το φόρουμ κυρίως για προβολή και διαφήμιση τους  και για να αλληλοσκοτώνονται με άλλες ομάδες.
Υπήρχε επίσης και μια άλλη ομάδα μέσα στο φόρουμ αυτή των χρωματιστών υπεράνω όλων μισθοφόρων οι οποίοι επίσης ασκουσαν το επάγγελμα των κριτών μέσα σε αυτό όποτε δεν βαριότανε βέβαια, οι οποιοι μαλιστα έχουν δηλώσει ευθαρσώς  πως το ελληνικό φόρουμ το έχουν για να γελάνε και να σπανε την πλακα τους.
Κάποιος μάλιστα από αυτους σε ερώτηση που έκανα γιατί δεν βοηθούσαν αφου τους έκοπτε η τυχη της ελληνικης κοινότητας, με το moderation του φορουμ, με ενημέρωσε πως αν ήταν να ασχοληθεί θα προχωρούσε το σχέδιο που είχε για να στήσει επαγγελματικό φόρουμ για το ελληνικο wot, για βιοποριστικους λόγους.
Αυτά τα λέω για να καταλάβετε ποιοι νιάζονταν για την τύχη της ελληνικής κοινότητας γιατί πολλά εχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό.

Μετά λοιπόν από όλα αυτά εχασα πλέον το ενδιαφέρον μου και την όρεξη να ασχοληθώ, καθως θεωρούσα πως δεν υπηρετουσα πλεον την ελληνική κοινότητα αλλά έκανα το χαμάλη κάποιων πονηρών που ήθελαν να εκμεταλευτούν το φόρουμ για δικά τους συμφέροντα και καρφί δεν τους καιγόταν για την ελληνική κοινότητα στο σύνολο της.
Σεβόμενος όμως μερικά σοβαρά παιδια που ακόμα υπήρχαν και υπάρχουν εκεί είπα να δοκιμάσω σαν τελευταία λύση ένα ποιο σκληρό moderation και σετ κανονισμών ώστε να μπουν στην θέση τους όλοι αυτοί και να επανέλθει το φόρουμ στην φυσιολογική του κατάσταση. Δεν είχα κανένα άλλο σκοπό ή στόχο ουτε και άλλαξε ξαφνικα η ψυχοσύνθεση μου. Ακόμα και αυτό το άκουσα. Δεν είχα ποτέ σκοπό να περιορίσω την ελευθερία του ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΛΟΓΟΥ στο φόρουμ καθώς είμαι ενθερμος υποστηρικτής της.
Δυστυχώς είχε πέσει τόση χολή και παραπλανηση κατα τη διαρκεια της κρίσης που ακόμα και άτομα με συγκροτημένη σκέψη και κρίση παρεξήγησαν τις προθέσεις μου.
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά σε όλους.

Κλείνοντας θα θέσω μερικές ερωτήσεις-προβληματισμούς στους υπευθυνους συτού του φόρουμ.
1) Γιατί άραγε δεν μετακομίζουν όλοι αυτοί που έχουν ξεσηκωθεί στο wot.gr εδώ και να συνεχίσουν όμορφα, απλά και ελευθερα τις συζητήσεις τους, αλλά προτιμάνε να φτιάχνουν 2, 3 και 4 λογαριαμούς μετά τα bans που τρώνε και να συνεχιζουν εκεί? Μηπως γιατί χρειάζονται μεγάλο user base για την καμπάνια που κάνουν κάτι που δε διαθέτει ακόμα αυτό το φόρουμ? Θα σας έρθουν μην ανυσηχείτε. Απλά πρώτα θα πρεπει να αποκτήσετε κοινό.

2) Όταν με το καλό μετακομίσουν όλοι εδώ και αρχίσουν οι ελευθερες συζητήσεις τους και τα παρατράγουδα που θα σας δημιουργήσουν οι γνωστοι άγνωστοι τα οποία συνήθως καταλήγουν σε πανέμορφες ανταλαγές κοσμητικών επιθέτων αν δεν σταματήσουν έγκαιρα, πως θα το διαχειριστήτε? Εχεις Πάνο το χρόνο να αναλάβεις χρέη νέας καθαρήστριας? Γιατι από ότι βλέπω στην εκλειση σου για βοήθεια στο moderation δεν υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση.

Συγνώμη για το μακρινάρι και καλή επιτυχία και πάλι στην προσπάθεια σας.

Επισκέπτης
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από mparek4 Την / Το Πεμ Ιουν 26, 2014 3:17 pm

@sisifos

αστο ρε αδερφέ τα άτομα τις PNX φταίνε ότι πεις. μην μας ζαλίζεις και εδώ
mparek4
mparek4

Αριθμός μηνυμάτων : 12
Ημερομηνία εγγραφής : 26/06/2014
Ηλικία : 35
Τόπος : alex/poli

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από Admin Την / Το Πεμ Ιουν 26, 2014 4:26 pm

Sisife,

Καταρχάς χαίρομαι που έγραψες. Επίσης χαίρομαι να μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις σε unregulated περιβάλλον όπως ακριβώς θα ήταν εάν πίναμε μια μπύρα. Κάτι τέτοιο θεωρητικά ήταν/είναι μη αποδεκτό στο wotgr αφού κάθε κριτική στη διαχείριση συνιστά παράβαση των όρων χρήσης. Δεν πιστεύω ότι θα με λογόκρινες, αλλά αντιτίθεμαι στο να θεωρείς ότι είναι επιβεβλημένο να έχεις το δικαίωμα να με λογοκρίνεις εάν σου κάνω κριτική. Θεωρώ ότι είναι αυταπόδεικτα λανθασμένο να θεωρείς ότι κάποιος είναι υπεράνω κριτικής.

Τα θέματα της λογοκρισίας είναι λυμένα στην κοινωνία, επιτρέπεται ότι δεν είναι παράνομο. Ξεκινάει και τελειώνει εκεί. Το όριο της συμπεριφοράς ορίζεται από το νόμο και μόνο.

Και μέσα από την ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή, θα ρωτήσω – απέδωσε η τακτική της λογοκρισίας ? Αποδίδει τώρα η λογική του ότι ένας αποφασίζει τι θα λένε όλοι οι άλλοι ?

Αναρωτήσου, τι κατάφερες με αυτή τη στρατηγική, ο περιορισμός βοήθησε ή εξαγρίωσε ?
Πότε βοήθησε η καταπίεση ιστορικά, σε ποια κοινωνία ?

Ότι κάλο είναι να βγει, βγαίνει σε περιβάλλον ελευθερίας στα πλαίσια του νόμου που ορίζει η κοινωνία. Το forum δεν είναι μια εικονική κοινωνία – είναι κομμάτι από την πραγματική κοινωνία. Είναι άνθρωποι που δεσμεύονται από το νομοθετικό πλαίσιο, όχι από τους κανόνες του forum.

Και γιατί ο Laskas π.χ. θεωρείς ότι έκανε επιθετική διαφήμιση ? Εγώ επιθετική δυσφήμηση τον είδα να κάνει – και τι σημασία έχει αν εγώ το είδα έτσι ? Ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του.

Και γιατί πρέπει η άποψη του Laska να είναι η άποψη του clan ? Δεν μπορεί να έχει προσωπική άποψη ? Το αν είναι πρόβλημα για την clan είναι δουλειά δικιά τους. Εγώ διαφωνώ στα περισσότερα με τον Laska αλλά αυτό δεν μου δίνει κανένα δικαίωμα να μην τον αφήνω να μιλήσει για το πόσα gold παίρνουν οι clan…

Το forum είναι κάτι που χρειάζεται, και η προσφορά σου στην διαμόρφωση της κοινότητας είναι ανυπολόγιστη. Λάθη κάνουν όλοι. Εγώ δεν έχω το χρόνο να κάνω διαχείριση, επίσης δεν χρειάστηκε καμία προσπάθεια - δέκα λεπτά μου πείρε να στήσω το forum, το μόνο που θέλω είναι ένα μέρος που όλες οι απόψεις να εκφράζονται ελεύθερα. Moderation θα γίνει μόνο σε παράνομη συμπεριφορά κατόπιν αναφοράς.
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 103
Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2014

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://unregulatedwotgr.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το Πεμ Ιουν 26, 2014 10:36 pm

Admin έγραψε:Sisife,

Καταρχάς χαίρομαι που έγραψες. Επίσης χαίρομαι να μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις σε unregulated περιβάλλον όπως ακριβώς θα ήταν εάν πίναμε μια μπύρα. Κάτι τέτοιο θεωρητικά ήταν/είναι μη αποδεκτό στο wotgr αφού κάθε κριτική στη διαχείριση συνιστά παράβαση των όρων χρήσης. Δεν πιστεύω ότι θα με λογόκρινες, αλλά αντιτίθεμαι στο να θεωρείς ότι είναι επιβεβλημένο να έχεις το δικαίωμα να με λογοκρίνεις εάν σου κάνω κριτική. Θεωρώ ότι είναι αυταπόδεικτα λανθασμένο να θεωρείς ότι κάποιος είναι υπεράνω κριτικής.

Τα θέματα της λογοκρισίας είναι λυμένα στην κοινωνία, επιτρέπεται ότι δεν είναι παράνομο. Ξεκινάει και τελειώνει εκεί. Το όριο της συμπεριφοράς ορίζεται από το νόμο και μόνο.

Και μέσα από την ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή, θα ρωτήσω – απέδωσε η τακτική της λογοκρισίας ? Αποδίδει τώρα η λογική του ότι ένας αποφασίζει τι θα λένε όλοι οι άλλοι ?

Όχι δεν απέδωσε. Και αυτό γιατί κανεις σας δεν κατάλαβε πως οι συγκεκριμένοι κανονισμοί στόχευαν μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που επέμεναν για τους δικούς τους λόγους και σκοπούς να δημιουργούν επανειλημένα αναστάτωση στο φόρουμ και όχι να λογοκρίνουν τι λέει ο καθένας. Είμαι σίγουρος πως όλοι όσοι δεν ανοίκετε σε αυτήν την ομάδα το είχατε διαπιστώσει αυτό. Αν μας στηρίζατε όλοι εσεις οι υπόλοιποι έστω με την ανοχή σας για ένα μικρό διαστημα, οι συμπεριφορές αυτές θα απομονονόταν και το φόρουμ θα επέστρεφε στην κανονική του μορφή.

Αναρωτήσου, τι κατάφερες με αυτή τη στρατηγική, ο περιορισμός βοήθησε ή εξαγρίωσε ?
Πότε βοήθησε η καταπίεση ιστορικά, σε ποια κοινωνία ?

Τίποτα τελικά όπως είπα και παραπάνω. Όπως είπα όμως και στο ποστ μου ήταν η τελευταία απέλπιδα λύση που βρήκα για να αποφύγω το κλεισιμο του φόρουμ.
Δεν είχα καμιά διαθεση να συνεχίσω κάτω από αυτές τις συνθήκες καθώς ένοιωθα πως δεν υπηρετουσα πλεον την ελληνική κοινότητα, αλλά είχα γίνει ο χαμάλης μιας συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων που καθάριζε τις βρομιες που δημιουργούσαν κάθε τρεις και λίγο.
Δεν είχα το χρόνο ούτε και τη διαθεση να συνεχίσω να το κάνω αυτό και δεν είχε και κανένα κέρδος η ελληνική κοινότητα από αυτό.


Ότι κάλο είναι να βγει, βγαίνει σε περιβάλλον ελευθερίας στα πλαίσια του νόμου που ορίζει η κοινωνία. Το forum δεν είναι μια εικονική κοινωνία – είναι κομμάτι από την πραγματική κοινωνία. Είναι άνθρωποι που δεσμεύονται από το νομοθετικό πλαίσιο, όχι από τους κανόνες του forum.

Και γιατί ο Laskas π.χ. θεωρείς ότι έκανε επιθετική διαφήμιση ? Εγώ επιθετική δυσφήμηση τον είδα να κάνει – και τι σημασία έχει αν εγώ το είδα έτσι ? Ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του.

Και γιατί πρέπει η άποψη του Laska να είναι η άποψη του clan ? Δεν μπορεί να έχει προσωπική άποψη ? Το αν είναι πρόβλημα για την clan είναι δουλειά δικιά τους. Εγώ διαφωνώ στα περισσότερα με τον Laska αλλά αυτό δεν μου δίνει κανένα δικαίωμα να μην τον αφήνω να μιλήσει για το πόσα gold παίρνουν οι clan…

Αν ήμουνα και γω ένα απλό μελος στο φόρουμ δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτά που λέει ο laskas.
Αν διαβασεις προσεκτικά το ποστ μου θα δεις πως το θέμα μου δεν ήταν τι έλεγε ή τι έκανε ο laskas & σια, αλλά οι αλυσιδωτές αντιδράσεις που προκαλούσαν τα ποστ του δημιουργόντας έντονο φόρτο διαχειριστικής δουλειας. Και όπως είπα και παραπάνω δεν είχα καμια διαθεση να διαθέτω χρόνο και κόπο για τους σκοπους και μόνο αυτών των ανθρώπων χωρις στην τελική να έχει κανένα κερδος η ελληνική κοινότητα.Το forum είναι κάτι που χρειάζεται, και η προσφορά σου στην διαμόρφωση της κοινότητας είναι ανυπολόγιστη. Λάθη κάνουν όλοι. Εγώ δεν έχω το χρόνο να κάνω διαχείριση, επίσης δεν χρειάστηκε καμία προσπάθεια - δέκα λεπτά μου πείρε να στήσω το forum, το μόνο που θέλω είναι ένα μέρος που όλες οι απόψεις να εκφράζονται ελεύθερα. Moderation θα γίνει μόνο σε παράνομη συμπεριφορά κατόπιν αναφοράς.

Συγνώμη που έγραψα μέσα στο quote σου με πράσινα γράμματα, αλλά ήθελα να απαντήσω σε συγκεκριμένα σημεία.

Επισκέπτης
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από Avacus Την / Το Πεμ Ιουν 26, 2014 11:34 pm

πρώτα απ' όλα +1 admin

@sisife
Διαπληκτισμοί υπήρχαν πάντα και ίσως έδιναν κάποιον τόνο στο φόρουμ.
Πρόβλημα δημιουργήθηκε κατα την γνώμη μου όταν κάποιοι θεώρησαν σωστό να δημιουργήσουν λογαριασμούς και να αρχήσουν να ρίχνουν καντήλια ( σε greeklish ) με την ανοχή, κατα την γνώμη μου, του moderation.
Πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν αυθαίρετα , πάλι κατα την γνώμη μου ( και δεν έχω πάρει οδηγίες απο τον διπλωμάτη της clan μου), μετακίνησες post του Laska στην διπλωματία. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει post κατι που θεωρεί οτι τον δικαιώνει ( λάθος του που ασχολείται ). Άστον να κριθεί απο αυτό και δώσε ποινές σε αυτούς που βρίζουν.
Πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν ο καινούργιος moderator δείχνει με το καλημέρα μια εμπάθεια σε άτομα και ως άλλος Ζορό ερχεται να βάλει την τάξη μπανάροντας στοχευμένα.
Avacus
Avacus

Αριθμός μηνυμάτων : 11
Ημερομηνία εγγραφής : 26/06/2014
Ηλικία : 39

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το Παρ Ιουν 27, 2014 12:41 am

Το ποτήρι όταν είναι στη μέση, άλλοι το βλέπουν μισογεμάτο και άλλοι μισοάδειο.
Γιατί να μην το δούμε ανάποδα με τον νέο admin? Μήπως κάποια συγκεκριμένα άτομα τον προκαλούν επιτηδες αψηφόντας τους κανονισμους επανειλημένα, ώστε να φάνε ban και να λένε μετά πως ο admin μπαναρει στοχευμένα?

Το πρόβλημα με τον laska ξεκίνησε πολύ πολύ πιο πριν, στο πρωτο κύμα της εκσταρτείας του όταν άρχισε να ποστάρει προκλητικά σε θέματα παρουσίασης άλλων ομάδων. Έτσι για να αποκαθιστούμε και την ιστορία. Και θα το ξαναπω για τριτη φορα. Δεν είχα πρόβλημα σαν admin με αυτό (προσωπικα βέβαια με βρίσκει αντίθετο). Όταν όμως άρχισε να επαναλαμβάνεται επανειλημένα άπειρες φορες για μήνες και κάθε φορά ξεκινούσε και ένα νέο κύμα αντιδράσεων και εντάσεων όπου θα έπρεπε καθημερινά να μπαίνω και να καθαρίζω τα βρισίδια με έβαλε σε σκέψεις. Τελικά υπηρετούσα την ελληνική κοινότητα ή την παρέα του laska? Αυτός μια χαρά έκανε τη δουλεια του και μετά τρεχα admin να συμαζεύεις. Κατέληξα πως μάλλον υπηρετούσα αυτήν την παρέα κάτι που με έκανε να νοιώσω μακάκας. Οι υπόλοιποι του moderation δεν ανακατευόταν για δικους τους λόγους. Όπως λες και συ, μια εβδομάδα έμεινα αμέτοχος και είδες τι έγινε. Το περιέγραψες και μόνος σου. Εκεί συνειδητοποίησα πως ήμουνα μόνος μου. Έκανα έκλειση να αναλάβει κάποιος άλλος πολλές φορές αλλά κανεις απ' οσο φάνηκε δεν ήθελε να μπλέξει.
Και επείδη δεν ήθελα να συνεχίσω να είμαι ο μακακας κανένος η μόνη λύση που βρήκα πέρα από το να κλεισω το φόρουμ ήταν αυτοί οι νέοι κανόνες. Δεν είπα ποτέ πως ήταν ότι καλύτερο. Ήταν απλά η μόνη λύση που βρήκα.

Τέλος πάντων αρχίζω να επαναλαμβάνομαι και γίνετε κουραστικό και για μενα και για εσας. Τα έχω εξηγήσει όσο πιο αναλυτικά μπορούσα. Όποιος θέλει καταλαβαίνει.

Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να κατανοήσουν όσο γίνεται περισσότεροι την απάντηση στην ερώτηση του τίτλου. Ποιος φταίει τελικά γι' αυτήν την κατάντια. Γιατί έχει αρχίσει τις τελευταίες μέρες αθόρυβα και δήθεν αθώα μια τέτοια προσπάθεια διαμόρφωσης της κοινής γνώμης. Πως για όλα φταίνε οι admin. Aυτό είναι ψέμα και αφόρητα άδικο!
Η κατρακύλα του φόρουμ ξεκίνησε πολλούς μήνες πριν δεν την ξεκίνησαν οι admin και για την τελική κατάντια του δεν φταίνε μόνο οι admin. Φταίμε όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του.

Επισκέπτης
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από cgakis Την / Το Σαβ Ιουν 28, 2014 6:51 am

καλησπερα και απο εμενα

θα ηθελα να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα εχωντας οι περισσοτεροι γνωση τι εχει συμβει στο wot.gr

@sisifos

η μπαλα χαθηκε ναι ειναι αληθεια δεν χαθηκε μονο απο εμας τα μελη αλλα και απο τους admin
γιατι χαθηκε?
cgakis
cgakis

Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2014
Ηλικία : 43
Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το Σαβ Ιουν 28, 2014 8:45 am

cgakis έγραψε:καλησπερα και απο εμενα

θα ηθελα να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα εχωντας οι περισσοτεροι  γνωση τι εχει συμβει στο wot.gr

@sisifos

η μπαλα χαθηκε ναι ειναι αληθεια δεν χαθηκε μονο απο εμας τα μελη αλλα και απο τους admin
γιατι χαθηκε?

Χρήστο,

έχω γράψει ήδη 2 μακρινάρια όσο πιο αναλυτικά μπορούσα. Νομίζω έχω καλυψει τα πράγματα όπως τα βίωσα και τα βλέπω από την πλευρά μου.
Δεν ήθελα να κουράσω άλλο, αλλά αφού μου δίνεις την ευκαιρία θα συμπληρώσω και κάτι άλλο έτσι για τα χρονικά.
Τις μέρες που είχα σταματήσει να κάνω moderate, ξέρεις τότε που το φόρουμ γέμισε με όλα αυτα τα υπέροχα διακοσμητικά ποστ,, είχα συζητήσει τυχαία το θέμα με ένα γνωστό ο οποίος μου είπε πως είχε παρομοιες εμπειρίες από τέροιου είδους φόρουμ.
Το στοιχείο που χαλάει το γλυκό στην περιπτωση μας είναι η συμμετοχή ομάδων. Και μόνο αυτός ο παράγοντας προσθέτει πολύ μεγάλες πιθανότητες εντάσεων και συγκρούσεων και επειδή πλέον δε μιλάμε για αντιπαράθεση δύο ατόμων, αλλά αλόκληρων ομάδων, είναι ποιο δύσκολα διαχειρίσημο.
Αυτό ακρίβως το στοιχείο μου έδωσε την ιδέα εισαγωγής τον νέων κανονισμών που αφορούσαν τις ομάδες, σαν μια τελευταία προσπάθεια να κρατήσω το φόρουμ σε μια λογική ηρεμία. Τους κανόνες αυτούς δεν τους έβαλα έτσι αψυχολόγητα. Ειλικρινα έριξα πολλή σκέψη ώστε να τους κάνω όσο γινόταν πιο λειτουργικούς , δίκαιους και να μην θίγουν πρακτικά την ελευθερία του λόγου.
Αν κάτσει και τους διαβάσει κάποιος ψύχραιμα θα δει πως στην ουσία δεν περιορίζουν κανένα που συμμετέχει στο φόρουμ και έχει καλή διαθεση για συνεργασία. Είμαι σίγουρος όμως πως οι περισσότεροι δεν τους διάβασαν καν και από αυτούς που τους διάβασαν λίγοι μπηκαν στην διαδικασία να καταλάβουν το πνευμα τους και τον τρόπο που λειτουργούν.
Δυστυχώς οι περισσότεροι τους είδαν σαν νέα καταπιεστικά μέτρα που έβαλε ένα φανταστικός δικτατορας για να τους καταδυναστευσει και επαναστάτησαν οσάν καλοί Ελληνες.
Πολλοί μάλιστα τους παραβίαζαν επανειλημένα και εσκεμένα τις περισσότερες φορές χωρίς λόγο μάλιστα,για να προκαλέσουν εντύπωση ίσως? και να κάνουν τον admin ακόμα πιο κακό.
Αν θέλετε σας προκαλώ να μου αναφέρετε οποιαδήποτε περίπτωση μπορείτε να σκεφτείτε που θα ήθελε κάποιος να κάνει ένα σοβαρο ποστ χωρις σκοπιμότητα για trolling και δημιουργία αναστάτωσης, και οι κανόνες του φορουμ θα τον περιόριζαν. Παρακαλώ μόνο όποιος το κάνει να διαβάσει πρώτα προσεκτικά τους νέους κανονισμούς.
Είμαι διαθέσιμος εδώ να το κουβεντιάσουμε.

Επισκέπτης
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από cgakis Την / Το Σαβ Ιουν 28, 2014 9:32 am

@sisifos
μια ερωτηση γιατι την εποχη που ο taramas μας trollarize αδιακοπα την HELAS που ημουν αρχηγος της και την HARD2 που ειχαμε συμμαχια και καναμε αναφορες για recrouit παιχτων με συγκεκριμενα ζητουμενα απο αυτους  και τρωγαμε την χολη με το κουταλι δεν εκανες το ιδιο
αλλα τωρα με την PNX αλλαξες τους κανονισμους για να περιορισεις τι? εμενα το community PNX τον laska ποιον?

να σου θυμησω βεβαια οτι το community δημειουργηθηκε μεσα απο το WOT.gr και απο εκεινη την αλληστου μνημης συναντηση αρχηγων  με πρωτοβουλια laska

τωρα φιλε sisife μετα απο αυτο:  (Αν κάποιος έχει ταλέντο ιστορικου μελετητη και κάνει μια αναδρομή στα τοπικ του wot.gr θα εντοπίσει σίγουρα την αρχή της κρίσης, για να μην σας βάζω όμως σε κόπο θα σας πω εγώ και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το διασταυρώσει.
Όλα ξεκίνησαν με την δημιουργία της PNX και με την επιλογή μελών της να ακολουθήσουν μια επιμονη και επανειλημένη στρατηγική επιθετικής διαφήμησης-στρατολόγησης για την ομάδα τους.)

θα σου πω να πας να βρεις τα ποστ συγχωνευσεις ελληνικων clan και οτι αλλο αφορουσε εμπλοκη της HELAS και των συμμαχων της απο των μαρτιο του 2013
και αφου τα διαβασεις καλα και τα επαναφερεις για να μπορεσουμε να τα ξαναδιαβασουμε ολοι τοτε πες μας ποιος ειναι ο λαθος και αν εσυ ο μεχρι προτεινος admin του wot.gr ενηργεισες με τον ιδιο ζηλο αποφασιζωντας για αλλαγες οπως εκανες
και μετα την δημειουργεια του PNX community
ησουν ενταξει απεναντι στο ιδιο το forum που δημειουργεισες?

παντως αν ηθελες να μην φτασει το πραγμα εδω που εχει φτασει για τον tarama και τους αυλικους του επρεπε να ειχες παρει τοτε τα αναλλογα μετρα δεν το εκανες κανεις μας δεν σε ενοχλησε αντιθετα εσυ μετα ενοχλησες την PNX
cgakis
cgakis

Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2014
Ηλικία : 43
Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το Σαβ Ιουν 28, 2014 9:50 am

Για πες μου ρε cgakis που ακριβως την περιόpισα την PNX? Που ακριβώς θέλατε να πέιτε κάτι σαν ομάδα και δεν σας άφησα? Αναφερέ μου έστω και ΜΙΑ περίπτωση. Και μη μου πεις τον laska γιατι και αυτός και εσεις επιμένετε μήνες τώρα πως όταν μιλα εκφράζει προσωπικες απόψεις.
Γιατί δεν βάζετε έναν υπευθυνο της ομάδας σας να βάλει όσα ποστ θέλετε στο φόρουμ να δούμε θα σβήσει κανένα? ΟΟΟΧΙ. Εσεις επιμένατε να μιλά ο laskas. Τωρα γιατί? Μοσο εσεις το ξερετε. Αλήθεια γιατί δεν τον κάνατε εκπροσωπο σας τόσο καιρό να ληξετε το θέμα μια και καλή?
Όσο για τον tarama που λες ήταν και είναι διοικητικό στέλεχος στις ομάδες που ανήκε/ανήκει. Γιατί να μην τον αφήσω να μιλά? Ο ανθρωπος δέχεται πως αντιπροσωπευει την ομαδα του. Δεν κρύβεται πίσω από άλλους. Από όσα έχετε γράψει εσύ, ο dolofonos και άλλοι από την Διοικηση σας, έχει λογοκριθεί ποτέ τίποτα?
Μην μας τρελάνεις τώρα!

Επισκέπτης
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από cgakis Την / Το Σαβ Ιουν 28, 2014 10:22 am

αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αφτια σου ξαναδιαβασε το ποστ μου προσεχτεικα και μετα τα ξαναλεμε
cgakis
cgakis

Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2014
Ηλικία : 43
Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το Σαβ Ιουν 28, 2014 12:47 pm

Ok θα τα ξαναπουμε τότε όταν διαβάσεις και συ το δικό μου ποστ.
Δεν ξέρω τι θες να με βάλεις να σου απαντώ για να ικανοποιηθείς. Αυτό που ξέρω είναι ότι ουδέποτε το wot.gr δεν παρεμποδισε καμιά ελληνική προσπάθεια από όποια μεριά κι αν προήλθε. Αν αυτο εννοείς βέβαια γιατι δε σε πολυ πιάνω.
Αυτήν την καραμέλα wot.gr vs PNX να την φτύσετε από το στόμα σας και να σταματάτε να παραπληροφορείτε τον κόσμο γιατί το παρατραβήξατε.
Αν θέλατε να ακούγονται οι απόψεις της  PNX και να την προωθούσατε να βγαίνατε σαν κυριοι 1, 2, 3 και 4 αρχηγοί, υπαρχηγοι, διπλωμάτες,  δόξα το Θεό είστε κάμποσοι και όλοι συμμετέχετε στο wot.gr, δεν με ενδιεφεραι ποιοι ακριβώς και πόσοι, αρκεί να αντιπροσωπευατε την PNX και να το κάνετε. Αντί αυτού βάζατε ή αφήνατε δεν ξέρω και δε με νοιαζει έναν άνθρωπο που συμφωνα με τα δικα του και τα δικά σας λεγόμενα δεν σας αντιπροσώπευε να μιλά για σας.
Και μετα σας φταίει το wot.gr?

Απάντα μόνο σε μία ερώτηση και άσε τα περσινά ξυνά σταφύλια.
ΠΟΤΕ ΤΟ wot.gr, ΕΚΟΨΕ POST ή ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΗΝ PNX ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ή  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ????

Επισκέπτης
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από cgakis Την / Το Σαβ Ιουν 28, 2014 3:48 pm

sisifos έγραψε:Ok θα τα ξαναπουμε τότε όταν διαβάσεις και συ το δικό μου ποστ.
Δεν ξέρω τι θες να με βάλεις να σου απαντώ για να ικανοποιηθείς. Αυτό που ξέρω είναι ότι ουδέποτε το wot.gr δεν παρεμποδισε καμιά ελληνική προσπάθεια από όποια μεριά κι αν προήλθε. Αν αυτο εννοείς βέβαια γιατι δε σε πολυ πιάνω.
Αυτήν την καραμέλα wot.gr vs PNX να την φτύσετε από το στόμα σας και να σταματάτε να παραπληροφορείτε τον κόσμο γιατί το παρατραβήξατε.
Αν θέλατε να ακούγονται οι απόψεις της  PNX και να την προωθούσατε να βγαίνατε σαν κυριοι 1, 2, 3 και 4 αρχηγοί, υπαρχηγοι, διπλωμάτες,  δόξα το Θεό είστε κάμποσοι και όλοι συμμετέχετε στο wot.gr, δεν με ενδιεφεραι ποιοι ακριβώς και πόσοι, αρκεί να αντιπροσωπευατε την PNX και να το κάνετε. Αντί αυτού βάζατε ή αφήνατε δεν ξέρω και δε με νοιαζει έναν άνθρωπο που συμφωνα με τα δικα του και τα δικά σας λεγόμενα δεν σας αντιπροσώπευε να μιλά για σας.
Και μετα σας φταίει το wot.gr?

Απάντα μόνο σε μία ερώτηση και άσε τα περσινά ξυνά σταφύλια.
ΠΟΤΕ ΤΟ wot.gr, ΕΚΟΨΕ POST ή ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΗΝ PNX ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ή  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ????

οσο εσυ βλεπεις περσινα ξυνα σταφιλια και οτι φταιει η PNX για την καταντια του wot.gr κολας στο δεντρο και χανεις το δασος και σε ξαναρωταω ο TARAMAS γιατι ποτε δεν εφαγε ban για ολες τις ανακριβειες ψεματα και οτι αλλο εγραφε στο forum για την οποια clan
απο την στιγμη που εβλεπες οτι οποιος δεν συμφωνουσε μαζι του ή ελεγε κατι που δεν του αρεσε προκαλουσε με trollarisma ή υβρις γιατι τον ανεχτηκες αλλα δεν ανεχτηκες εμενα τον marita ή ακομα και τον laska
cgakis
cgakis

Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2014
Ηλικία : 43
Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το Σαβ Ιουν 28, 2014 4:18 pm

Δεν έριξα ποτέ ban σε κανένα...ΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, γι' αυτά που έλεγε. Ακόμα κι όταν βρίζανε κάποιοι έσβηνα την βρισιά και έκανα παρατήρηση.
Όσοι φάγανε ban από μένα το φάγανε γιατί αντιδρούσαν στον τρόπο που έκανα moderation και μόνο γι' αυτό. O marita έφαγε μια απλή παρατήρηση για επεναλαμβανόμενη ειρωνία κάτι που είχα κάνει και σε πολλους άλλους, ακόμα και στον tarama που αναφέρεις διαρκώς, αλλά προσβλήθηκε και επαναστάτησε κατηγορόντας τον τρόπο που κάνω moderation. Τοτε έφαγε το ban. Kαι οι υπόλοιποι που ακολούθησαν το έφαγαν για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Γιατί ξαφνικά είχαν όλοι λόγο για το πως πρέπει να γίνετε το moderation και έβλεπαν παντού αδικίες και εμπάθειες. Λες πως έχεις 3 φόρουμ άρα θα ξέρεις από αυτά. Δείξε μου ΕΝΑ φορουμ, ελληνικό ή ξένο που θα τολμήσει χρήστης να την πει σε mod ή admin για τον τρόπο που κάνει τη δουλειά του και δε θα φάει σουτ. Να σχολιάσει απλά, όχι να κατηγορήσει κιόλλας!
Όσο και να προσπαθήσατε να το παρουσιασέτε διαφορετικά αυτή είναι η μόνη αλήθεια και σε προκαλώ να αποδείξεις το αντίθετο.

Επισκέπτης
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από cgakis Την / Το Σαβ Ιουν 28, 2014 4:28 pm

μηπως ο taramas προκαλουσε συνεχεια και γιαυτο τον λογο ο marita σου την ειπε μηπως τον tarama τον αφηνες να λεει ελευθερα την γνωμη του χωρις να τρεχει τιποτα δεν σε λεω εμπαθη σου λεω ομως οτι ηταν λαθος σου να του επιτρεψεις να κραζει ενα community και να ξερει οτι δεν θα του πει κανενας τιποτα αλλα μονο αν βρισει θα του κοκκινησεις την λεξη οταν τοτε μελη της HEAT γραφτηκαν στο forum με σκοπο να βρισουν γιατι δεν banarises τον tarama αλλα μονο τα μελη ενω αντιθετα εμενα με banarises γιατι τολμησανα σου πω οτι ηταν αδικη η αποφαση σου για ban στον marita
cgakis
cgakis

Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2014
Ηλικία : 43
Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το Σαβ Ιουν 28, 2014 4:36 pm

Γιατί απλά τηρούσα πάντα τους κανονες του φόρουμ και προσπαθούσα να είμαι όσο αντικειμενικός γίνεται.
Γιατί να banaro τον ταραμα επειδή βρίζανε οι συμπαίκτες του? Δεν το σχολίασε ποτέ ούτε και ξεσήκωσε όλη την ομάδα του εναντίον μου να αρχίσουν να μου τη λένε για το πως κάνω την δουλεια μου. Αντίθετα με σας που είδατε ξαφνικά ενα φανταστικό εχθρό μπροστά σας και πέσατε να με φάτε.
Όσο για το ποιος προκαλούσε άστο. Μια προκαλουσαν οι μεν μια οι δε. Για ρώτα το laska μετά από τόσα προκλητικά ποστ που έκανε σε παρουσιάσεις άλλων ομάδων, έφαγε κανένα ban?
Αν με αφήνατε απλά να κάνω τη δουλεια μου και να κοιτάτε και σεις τη δική σας, δεν θα είχαν εξελιχθει έτσι τα πραγματα. So simple!

Επισκέπτης
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από cgakis Την / Το Σαβ Ιουν 28, 2014 4:50 pm

αντωνη λοιπαμε που ακομα δεν μπορεις να καταλαβεις μαλλον δεν θες να καταλαβεις τι αλλο να πω
cgakis
cgakis

Αριθμός μηνυμάτων : 163
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2014
Ηλικία : 43
Τόπος : ΑΤΤΙΚΗ

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από Perseas Την / Το Σαβ Ιουλ 12, 2014 9:41 am

Πάντως την κατάντια που έχει αυτή τι στιγμή δεν την είχε ποτέ.
Perseas
Perseas

Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 20/06/2014

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από Admin Την / Το Σαβ Ιουλ 12, 2014 1:47 pm

Για μένα ή αρχή του τέλους είναι όταν μπαίνεις στην λογική της απαγόρευσης,
όταν μπαίνεις στην λογική για το τι μπορεί να ποστάρει ο καθένας,
π.χ. τι θα πει ο Laskas και αν είναι εκπρόσωπος ή δεν είναι,
και αν μπορεί να πει για το clan income,
αν μπορεί να κάνει recruit,
αν είναι θεμιτό να κάνει recruit,
αν κάτι γράφετε στην διπλωματία,
αν μεταφέρετε στην διπλωματία,
ποιος μπορεί να μιλήσει στην διπλωματία
και ένα σωρό ανώριμες αστειότητες απο την μεριά της διαχείρισης μέχρι την σημερινή κατάντια.

Το forum είναι χώρος έκφρασης, και ο διαχειριστής δεν έχει θέσει να ορίζει το τι μπορεί, και τι δεν μπορεί να πει να πει ο καθένας. Είμαστε ενήλικοι και μπορεί ο καθένας να κρίνει απο μόνος του το τι διαβάζει χωρίς να έχει ανάγκη αυτόκλητους προστάτες.

Ξαναλέω αυτά τα ζητήματα είναι λυμένα και το μόνο όριο είναι το πλαίσιο της νομιμότητας.
Τα υπόλοιπα είναι λογοκρισία και μόνο.
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 103
Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2014

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://unregulatedwotgr.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από Perseas Την / Το Δευ Ιουλ 14, 2014 12:17 pm

Έτσι όπως πάει στο τέλος θα πρέπει να πληρώσεις για να γράψεις.
Αν συμφωνούν με τα γραφόμενα 5 μέρες ban, αν όχι θα ξαναγράφουμε κάθε νέα season του ''Game of Thrones''.
Perseas
Perseas

Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 20/06/2014

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το Δευ Ιουλ 14, 2014 11:43 pm

Να σε ρωτήσω κάτι ρε persea? Γιατί δεν μετακομίζετε όλοι εδώ να μιλάμε ελεύθερα? Το wotgr όπως το ξέρατε τελείωσε. Δεν πρόκειτε να ξαναγίνει οπως παλιά. Για το ποιος φταίει έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις και ο καθένας πιστευει αυτα που πιστευει. Χωνέψτε το και προχωρήστε παρακάτω. Ελάτε από δω να μιλάμε άνετα κάτω από την cool και φιλελεύθερη ματιά του φίλου Πάνου. Ας αφήσουμε στο wotgr μόνο αυτούς που γράφουν κάτι "βαρετά και χωρίς ενδιαφέρον" για εμάς άρθρα που προσπαθουν να βοηθήσουν νέους παικτες και δεν έχουν πρόβλημα λογοκρισίας. Γιατι συνεχίζετε να μένετε εκεί και να κλαψουρίζετε καθημερινά σαν παιδάκια που τους πήραν το παιχνίδι? Ξεπεράστε το και προχωρήστε παρακάτω επιτέλους.

Επισκέπτης
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από Admin Την / Το Τρι Ιουλ 15, 2014 2:20 am


Πάντως σε μεγαλύτερη κατάντια απο την σημερινή δεν είχε περιέλθει το wotgr.

Η κατάσταση είναι μεταβατική, σε λίγο καιρό με την χουντική αντίληψη του κομπλεξικού κανένας δεν θα έχει όρεξη να γράφει.

απαγορεύεται η κριτική...
επιτρέπεται μόνο ότι επιτρέπω...
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 103
Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2014

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://unregulatedwotgr.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από Perseas Την / Το Τρι Ιουλ 15, 2014 4:16 am

sisifos έγραψε:Να σε ρωτήσω κάτι ρε persea? Γιατί δεν μετακομίζετε όλοι εδώ να μιλάμε ελεύθερα?

Έχω την εντύπωση ότι αυτο έκανα.
Perseas
Perseas

Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 20/06/2014

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από Admin Την / Το Τρι Ιουλ 15, 2014 6:04 am

Τοτε έφαγε το ban. Kαι οι υπόλοιποι που ακολούθησαν το έφαγαν για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Γιατί ξαφνικά είχαν όλοι λόγο για το πως πρέπει να γίνετε το moderation και έβλεπαν παντού αδικίες και εμπάθειες.

Δεν είχαν ξαφνικά όλοι λόγο, δεν μπορείς να δεις οτι είναι η αντίδραση απέναντι στο ban σου ?

Είναι σα να λές σε κάποιον σκάσε, και να κατηγορείς τους γύρω του άμα σου ζητήσουν το λόγο.

Μετά να λές σε όλους, βγάλτε το σκασμό. Και να γυρνάς και να λες - τα κωλόπαιδα τολμάνε και μιλάνε κιόλας...

Δεν είναι μετα φυσικό να εστιάζουν όλοι στις αδικίες και στα δείγματα εμπάθειας ?

Συνεχίζεις να πιστεύεις οτι αυτός ο δρόμος ήταν ο σωστός ?

Συνεχίζεις να πιστεύεις οτι η ανελευθερία είναι η λύση ?
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 103
Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2014

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://unregulatedwotgr.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Ποιος φταίει τελικά για την κατάντια του wot.gr?

Δημοσίευση από Επισκέπτης Την / Το Τρι Ιουλ 15, 2014 12:07 pm

Συνεχίζω να πιστευω πως η ελευθερία αξίζει σε αυτούς που την εκτιμούν και την σέβονται. Όχι σε αυτούς που την εκμεταλεύονται.
Πριν αρχίσουν τα warnings και τα bans προσπάθησα μέσω του διαλόγου και μέσα από πολυσέλιδα ποστ να πείσω κάποιους πως η συμπεριφορά που είχαν δεν ήταν σωστή. Το μόνο που κατάφερα ήταν να κατηγορηθώ για εμπάθεια και εννοείτε πως συνέχιζαν απτόητοι γράφοντας με εκεί που δεν σβήνει.
Λες πως σε ένα φόρουμ αρκεί να μην παραβιάζονται βασικοι κανόνες (βρισιές και παράνομο υλικο) και είσαι οκ σαν υπευθυνος του.
Δηλαδή δεν θεωρείς τις επαναλαμβανόμενες προσβολές της προσωπικότητας του άλλου, το φόρουμ μπουλινκγ και πολλά άλλα είδη flaming που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος χωρις καν να παραβιάσει αυτούς τους βασικούς κανόνες, πρόβλημα? Αν δεν το κάνουν οι υπεύθυνοι του φόρουμ τότε ποιος θα προστατευσει τους χρηστες του από τέτοιες επιθέσεις?
Τζαμπα μιλαω έτσι κι αλλιώς γιατι έχετε κολλήσει με το θέμα της ελευθερίας του λόγου. Ευχομαι να έρθουν όλοι οι χρήστες του wotgr εδώ. Εχω μεγάλη περιέργεια για το πως θα διαχειρίζεσαι διαφορες καταστάσεις που θα προκείπτουν. Μπορεί και να μάθω πράγματα που δεν ξέρω. Σίγουρα όμως θα καταλάβεις και συ τι προσπαθώ να σου πω τόσο καιρό.

Επισκέπτης
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 1 από 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης